• Supperadi
    #247
    DcsabaS, még mindig nem érted tisztán, miről beszélek. Schwartz felvetett egy elméletet. Ennek az elméletnek itt, ebben a cikkben nincs részletezve a gondolatmenete, amiből te arra következtetsz, hogy nincs is. Nem azt mondtam, hogy Schwartz igazat mond és minden más hülyeség és hogy én kreacionista vagyok, egyszerűen csak azt, hogy amennyiben nemis nézel utánna, úgy ne is mondd rá biztosan, hogy badarság az egész. "... fontos eszrevenni, hogy valaki ugy vesz-e reszt egy vitaban, hogy tenyleg kitelnek tole onallo gondolatok, vagy csak ugy, mint egy hangszoro aminek ugy is hiaba mondjuk el az ellenerveket.
    5.) A kulonfele internetes forumokon meglehetosen sok ilyen kreacionista demagogiat sugarzo "hangszoroval" talalkoztam. Jo reszuk olyan vonatkozasban is kulonleges szerzet, hogy a kreacionizmus is idegen toll rajtuk (azt sem ertik), nem csak a darwinizmust, ugyanakkor valamifele "szemermessegbol" kifolyolag igyekeznek tagadni, hogy masthonnan szarmaznanak az altaluk idezett gondolatok. Ez persze LEHETETLENNE TESZI A TISZTAZAST."
    Hisz te épp ilyen hangszóró vagy, csak Darwinista. Sugárzod a Darwinista demagógiát, és ez lehetetlenné teszi a tisztázást.
    Nem állítom, hogy Schwartznak, vagy éppen Darwinnak van igaza, csak azt mondom, hogy nem kell elvetni egy elméletet, csak mert az ellent mond annak, mit te ált. iskolában megtanultál. Valószínű, hogy Schwartz is megtanulta azokat amit te, valami mégis arra késztette, hogy nyilvánosságra hozza a gondolatait. Egy ilyen tudós biztosan nem csak úgy dobálózik a szavakkal, hanem van alapja annak, amit mond.
    De ha te a tanulmányaid alapján ilyen magabiztosan meg tudod mondani, hogy melyik teória jó, melyik hibás, akkor csakis gratulálni tudok.