• Epikurosz
    #39
    Hm.
    Kína sem aszonta, hogy hát, nem tudjuk mi lesz, szaporodjanak csak állampolgáraink, mint a nyulak. Nem tették azt sem, mint a régi császárok, hogy ti. folyóba hanyigálták a csecszopókat, mert az ma ciki lenne, még olyan komonista államban is, amelyet annyira nem izgattak ez emberjogok.
    Nem. Kína eldöntötte, hogy ott márpedig születésszabályozás lesz, államilag. És lett. és sikerült megállítani a fékevesztett szaporodást. Ennek ellenére túl sokan vannak, de mi lett volna anélkül?

    Szóval, ne álmodozzunk kedves Fekete Rózsa, aki azt hiszi, hogy "nyílik még a sárga rózsa", azt hiszi hogy a természet mindent-mindent megbocsát, és egyforma lesz minden álmunk. Sajna, nem.
    A túlnépesedett országokban igenis kell születésszabályozás, mert teltház van a Földön. Ez alól Európa kivétel, itt spontán következett be a szaporulat csökkenése, és semmiképp nem lenne jó éhenkórász bevándorlókkal befolyásolni ezt a folyamatot.
    ellenben: Afrika, India, Kína, Indonézia, arab országok - exportálni kell nekik sok óvszert. Nincs szükség a mennyiségre, pláne ha minőség sem áll mögötte.