avagy hogyan látják az ott élők a saját országuk hibáit, előnyeit és ebből mit látunk idehaza
  • Voltan
    #312
    Namost....

    Ezt Norvégiában írták, ahol szintén nagy muszlim bevándorlás van. A cikk nem teljesen fedi fel, hogy a feljelentések számáról, vagy a tényleges nemi erőszakról van-e szó.
    Ez hülyén hangzik, tudom. A következő:
    Angliába ment egy ismerős leányzó és összejött egy szaudi sráccal (mondjuk ők tényleg az iszlám fanatikus oldalát képviselik -nem a terrorról van szó, csak pöppet túl szó szerint veszik a Koránt). És tényleg belecsöppent egy nagyon zárt vallási közösségbe, ahol pl. a nők nem ehettek ünnepkor azonos helyiségben a férfiakkal. És a többi. A fickó soha nem emelt kezet rá, soha nem bántotta, csak a csaj nem bírta ezt a tőle teljesen idegen életformát. És volt olyan lányismerőse, nem kevés (hasonló helyzetben), aki feljelentette a muszlim barátját-férjét szexuális bántalmazással. Sok ilyen is van.

    Én azt is aláírom, hogy a muszlimok egy része kissé bekattan Európában. De odakint, pl. Jordániában, Kuvaitban, (sőt, Szaúd Arábiában is) hihetetlen barátságosak, és olyan vendégszeretetről tesznek tanúbizonyságot, ami Európában már régen kiveszett.

    És a helyzet az, hogy az arab államok többsége nagyon szereti a magyarokat.
    A többségük rendkívül jó ember. De tény, hogy akad bőven ellenpélda.