• Ulkesh
    #112
    "desktop linux nagyobb penetracioval rendelkezik, mint az OSX, ezt mar mondtam, forras IDC, ittenvan a fingerprinted PDFem"

    Ennél kézzelfoghatóbb forrásra hivatkozz légyszíves..

    "szoftverfejlesztesre, es irodai gepnek,"

    Ja hobbysták fejlesztgetnek alatta..
    Irodai géppel még nem találkoztam amin Linux futott volna..

    "valoban nincs videovago progi ra, sot zeneszerkeszto sem, kiadvanyszerkeszto sem, es ez utobbi 3 terulet felhasznaloi kiteszik az atlag szamitogepjuzerek kb 1 ezreleket"

    Ezt számold újra, hiszen ha webes fejlesztő vagy, akkor is szükséged van egy fejlett grafikai csomagra (a GIMP kedves próbálkozás, de még igencsak kezdetleges).

    Szerinted a multimédia, grafika, térinformatika, CAD/CAM, audiotechnika, nyomdaipar 1 ezreléket tesz ki és nem érdekes a desktop kategóriában..
    Ne haragudj, de kiröhöglek.. Ezek a IT ipar húzóágazatai, mert ezekben a munkákban van a legtöbb pénz.
    Ha csak annyi lenne a szoftverválaszték minden desktop rendszerre, mint Linux-ra, akkor a mai számitógépparknak talán ezredrésze sem létezne..

    "ne haragudj ha nem veszlek komolyan amikor ertelmetlen vagdalkozason kivul masra nem vagy kepes."

    Nem haragszom, de szólufikon kívül mást Te sem tudsz felmutatni, azoknak meg az a szomorú tulajdonságuk, hogy üresek és kipukkanak...

    "Ennek az egyetlen oka az, hogy a macOSXre szarnak a hackerek,"

    Tudod én ezen ismét mosolygok..
    6 éve hangos az IT sajtó attól, hogy OSX-re nincs vírus (amit bizonyos cégek annak próbálnak hívni, azok életképtelen próbálkozások), a vírusírók és crackerek között nem kicsi dicsőséget tudna kivívni az, aki elmondhatná magáról, hogy "igen, én voltam az első aki életképes vírust készítettem a hiperbiztonságos OSX-re". Ráadásként iszonyú pusztítást tudna véghezvinni, mert itt nincs viruírtó és mindenki hisz a vírusmentességben, pluszban bizony igen nagy anyagi kárt is lehetne okozni, mert a legtöbb stúdióban (hang, videó, DTP) Mac-ek dolgoznak..
    Szóval ok az lenne, egész biztos, hogy vállalkozó is (hiszen a vírusírók nagy része unatkozó egyetemista és az USA-ba és jó néhány más országban is a felsőoktatásban a Mac etalon, sok helyen a tananyagot DVD-n egy iBook-al adják a diákoknak) Szóval lenne ok és lehetőség is, mégsincs vírus, gondolom ez jelent valamit..