Far Cry 2
  • ronnie89b
    #9022
    Felhozom egy kicsit a topikot. Most játszottam először és valószínűleg utoljára is ezzel a játékkal. Az első részhez képest nagy csalódás lett, bár ahhoz a nevén kívül amúgy sincs semmi köze. A menj ide öld meg ezt, menj oda öld meg azt küldetések marha unalmasak voltak. A két frakciót meg se lehetett különböztetni egymástól, nem is tudtam mikor melyiknek az emberét kell kinyírni :)
    A nyílt térképen is nagyrészt egy völgyben mész, hogy véletlenül se kerülhesd el az újratermelődő checkpointokat (Ezt is hogy a francba gondolhatták jó ötletnek??????), ráadásul teljesen kihalt minden.
    A sztori befejezése is mekkora hülyeség. már, akit meg kéne ölnöd, rávesz hogy inkább legyetek már öngyilkosok. :))) LLLLOOOOOOLLLL!!!
    Azért egy-két jó ötlet is volt benne. A haverjaid megmentik a hátsód, ha bajba kerülsz (persze a végén elárulnak, még azok is akik elvileg már halottak WTF?), a fegyver elhasználódás, beakadás is egy érdekes ötlet volt.
    Szóval egyszer elég volt belőle, a mellékküldetéseket meg se csináltam mindet, mert annyira idegesítő volt az egész játék.