• ShaiHulud
    #74
    hat szerintem meg grafikaval semmi baj nincsen, teny hogy van ennel szebb, naes?
    az meg hogy semmi koze a D&D hez az egy nagy rakas baromsag, ha vegig jatszod legalabb az egyik resztvevovel akkor szepen visszakoszonnek a d&d-s monsztak, pl beholder lord, mindflayer, minotaurus stb. ami sokakat zavar az az hogy a legtobb jatek, regeny stb, vagyis a legnepszerubb d&D vilag az mind mind a forgotten realms ben jatszodik es az emberek hozza szoktak ahoz. nah most ez a jatek eberon vilagaban jatszodik ami egy egeszen masfajta vilag.

    jatekmenetbeli ujitasok pedig van eleg sok, persze lehet csak nekem voltak ezek ujak:) , az egesz le van egyszerusitve epp azert hogy a dual layert ki tudjuk elvezni es ne a epulet es sereggyartasra kelljen koncentralnunk. ez az epuletkombos megoldas is jopofa lenne, de imo a hozzaadhato specialis epuletek(pl +vitality +energy +damage stb) nem eleg hatasosak ahoz hogy ertelme legyen felepiteni, jobban megeri ha kimaxolod az adott kasztot amit epitesz, aztan felfejleszted oket level 5 re. A kulonfele tamadasfajtak es rezisztanciak rendszere is jopofa, megkell gondolni hogy milyen fajta egysegeket vigyel a csataba mert konnyen porul jarhatsz. (eleg eros rezisztanciakkal rendelkeznek az egysegek kiveve amire erzekenyek - ergo ha nem figyelsz akkor akar a 75%-kat a sebzesednek felfogjak es az bizony nem jo) nekem is volt mar olyan hogy gondoltam paladinokat viszek aztan amikro szemeb talalkoztam az ellenseggel bizony kiderult hogy azok javareszt mereg alapu tamadast hasznalnak, es ugye a paladin pont arrra erzekeny, szoval atkellett szervezni a sereget.
    a legjobb ha kivalasztasz 4 classt es azokat maxolod aztan azokbol csinalsz egy csapatot vegyesen.

    Championok is jopofak noha ezt a "hero" rendszert mar megszokhattuk, lehet talalni vagy reward screenen venni pontokert uj fegyvereket, targyakat amiktol eleg tapos lesz a champion. lehet talalni menetkozben scrollokat amin visszakoszonnek a megszoktt spellek (melf`s acid arrow, bigby`s hand, charm person,stb.) szal itt is bekoszont kicsit a d&d feeling;)

    ha lemegyunk az undergroundba akkor ott meg elenk tarul az a fajta jatek ami talan a warcraft3 frozen throne kiegeszitoben volt az ork hadjaratban. questeket kapunk, kincseket talalunk, nagy szornyeket olunk, csapdak varnank rank amiket csak a tolvaj class lat es hatastalanit, annak rendje es modja szerint.

    ezen kivul letezik "juggernaut" egyseg is, olyasmi mint a warhammer40k DoW ban. ez egy ultimate egyseg nagy hp vel nagy sebzessel.

    zene jo, storytol nem estem hasra, grafika epp eleg ehez. viszotn ami nagy negativum hogy gepigenyes, mint azt korabban irtam ha epitesz egy 10-12 captainos sereget ott mar bizony erzodik az fps visszaeses :( nagy csataknal annyira betud lassulni hogy szanalom. de elso fecskekent ebben a D&D rts-rpg stilusban megallja a helyet imo. viszont nem valo a jatek annak aki nagy rpg illetve nagy rts fanatista, mert ez a jatek igazabol egyik tabort sem fogja kielegiteni(rts fanoknak tul gagyi lesz az rts resz, rpg fanoknak meg tul keves lesz az rpg elem).