• NEXUS6
    #24
    Abból is úgyan ilyen nagy gebasz lenne ha az emberek 80%-a használná a Modzillát és csak 20% az IE-t, más meg nem lenne.

    A M$ hívők azt nem tudják megérteni, hogy nem az a gond alapvetően, hogy a Modzilla biztonságosabb mint az Ekszporetár, vagy fordítva, kinek hogy tetszik.

    A gond az, hogy többé kevésbé egy oprendszer van, amibe integráltak egy bizonyos böngészőt. Ergó, ha miklóska a számtekközépiskolából a frissen szerzett programozói tudását csak brahiból, különösebb rosszindulat nélkül, virnyákok irogatására fordítja, akkor hanyatt tudja vágni az egész "civilizált" világot.

    Valamivel jobb lenne a helyzet, ha az oprendszerbe nem lenne beintegrálva az a qrva böngésző, mert akkor ezen a piacon még valami verseny is kialakulna, ami a cyberdiverzivitás/gyk. programok változatossága/ növekedésével járna, vagy is a net nem lenne ilyen érzékeny a fertőzésekre.

    Nem sajnálom a M$ milliárdos profitját sem, tök örülnék is neki, ha nem azzal érné el, hogy a pc piac 90%-át a kezében szorongatja. Ha ugyan ezt 25%-os részesedés mellett, több más versenytárs mellett tudná produkálni, még talán szurkolnék is neki.