Szal...
  • stargatelost
    #287
    Látom nem nagyon pörög a topik :)

    Most darálom a sorozatot, és most volt a 6x07, azt a büdös mekkora rész volt! Benne van a top3-ban, az biztos, szorosan a 3x05 mögött (az Amazononok bolygója, death by snu-snu :DDD kurva sokat nevettem azon a részen)

    Egyébként az ilyen sc-fis részek a legjobbak, természetesen :) Ezért is volt jó pl. az első nagyfilm (Bender's Big Score), mert zseniálisan csavarták tovább Fry lefagyasztásának körülményeit. Ha már a filmek, sokan lehúzzák őket, szerintem az első kettő nagyon jó volt, viszont a másik kettőn már nagyon érződött, hogy szenvednek az írók a játékidővel (ugye mondták is, hogy 20 percesekhez vannak szokva), és pl. az Gyűrűk Urás paródia teljesen kilógott és baromság volt, viszont egy random epizódnak tök jó lett volna. Ugyanígy az utsó filmben pl. ez a Leelás ökolányok szál is teljesen idegen volt, viszont egy epizódnak elment volna (erőltetetten). Bár ez az utolsó film amúgy is szét volt esve teljesen.

    A sorozaton magán egyébként azt éreztem, hogy az ötödik évadra kifulladt. Nem tudom, valahogy nem voltak olyan jók a részek, sokszor erőltetett helyzetekben voltak a karakterek (a Simpsons-ra jellemzően). Meg én azokat a részeket is utáltam amikor (szintén Simpsons meg Fox baromság) valami amcsi hírességre vagy egyéb mai popkult dologra épült az epizód. Nem kell ilyen, sci-fi kell!!!

    A feltámasztás utáni részek eddig felemásak, pl. a meleg (robot) házasság rip-off megint totálisan erőltetett volt, viszont a Da-Vinci-s meg kurva jó :D Meg hát a hetedik időutazós rész :)

    Na de nézem is tovább szorgosan :) De még a gyengébb részeket is elviszik a hátukon a karakterek, meg az egysoros beszólások :D