• Yetike
    #72
    Szép a felhozatal, bár nem ártana picit több reg hogy ne a levegőbe beszéljünk .

    #25 .: Ha ezek iraki katonák voltak, akkor milyen bűnt követtek el azon kívül, hogy védték a hazájukat ? Jah igen, a megalázás teljesen más mint a kivégzés. A megalázásban minden emberi méltóságodat elveszik, egy féreg módján bánnak veled, míg a kivégzésnél jobb esetben fejen lőnek és ennyi. Nem is tudom melyiket választanám... (Azt is vedd figyelembe, hogy ha valaha is kikerülnek ezek a "foglyok", akkor a történtek hatására mihez kezdenek... )

    #29 .: Sajnálatos, ami 2002.09.11 - én történt. Ez feljogosít mindenre ?

    Nem, nem mindegy. Egy magát mintademokráciának nevező állam ilyet nem tehet, undorító...

    Lehet, hogy többet tudok az életről, mint mondjuk Te, bár mondjuk még egy 'amcsi gettóban' sem jártam. Hogy ott ki kit ver össze, az magánügy, ez itt elméletileg egy hivatásos hadsereg lelkiismeretes katonákkal egy demokratikus állam szolgálatában. Elméletileg.

    "Az életben teljesen természetes az erőszak sajnos, pont az olyanok miatt, mint te. Aki így felkapja a vizet, mint te, természetesnek tartanád, ha megölnéd ezeket az Amerikaiakat... :("

    Ezt nem értem, de szerintem Te sem...

    "Mindenki a maga igazával van elfoglalva, felháborodik mindenen, és a saját filozófiáját majmolva erőszakoskodik. Persze az ő szemszögéből az a jó..."

    Kb. a már megint valami kurvaokosat akartunk írni kategória. Szerinted is egy kibaszott nagy baromság, hogy az emberi jogokat és a Genfi egyezményt tiszteletben kell tartani, nem ?

    #30 .: Az ami és a volt iraki rendszer között talán tényleg csak ennyi a különbség.

    #31 .: Ebből a hozzászólásból is csak úgy süt az ájkú... Fotelből jó szemlélni a dolgokat ugyebár.

    #33 .: lol... Ki mondta hogy utasszállítóval beleszállni akárhova szabad ? lol, a színvonal szárnyal...

    #57 .: Te tényleg ennyire naív vagy ? Szerinted 100 esetből hányat fényképeznek le ? 10et ? Sztem annál is kevesebbet.

    #70 .: A bíróságon sem kérdezik meg tőled (esetleg megkérdezik, de leszarják), hogy miért lőtted le azt a valakit... Lelőtted lelőtted ennyi (nem az önvédelemre gondolok).

    Nem vagyok semmilyen párti, viszonyt mélységesen elítélem az USA politikáját és képmutatását, de egy pillanatig sem pártolom a Saddami rezsimet (bár már nem tudom a kettő közül melyik a rosszabb...). Akik megölték azt az amit, azok rohadt vadállatok, semmilyen mentségük nincs a tettükre, ez egyértelmű. Viszont azért ha csak egy pillanatig is, de jó lenne az ő szemszögükből is megvilágítani a dolgokat...

    Ha én ilyen képeket látnék a honfitársaimról, az első lenne az hogy szerzek egy AK-t és kitakarítom az összes büdös amcsit az országomból (és ez úgy gondolom jogos, egy embernek joga van megvédeni a hazáját).