• Csabi
    #31
    "akkor végképp nem értem sem az értetlenkedést sem a stílust."

    Mar sokszor leirtam, hogy regen megoldodott a problema, az ertetlenkedesem a backup hianyanak szol, szerintem ezt egyertelmuen kifejtettem.

    "az egész backup művelet az outlook folder elmentéséből áll."

    Szoval azt gondolod meg mindig, hogy pl. a .pst file egy konyvtarban van pl. a fav, rzw stb. fileokkal?
    Mellesleg en azt mondanam, hogy talan ne felejtsuk el az accountokat kiexportalni (iaf) es elmenteni. Ha sok van, akkor jo lenne nem letrehozni oket ujbol.

    "Hát pont ez az, hogy nem érted meg hogy egyetlen folder elmentéséről van szó. (xp alatt is ugyanúgy 2 folder van, ugyanott ahol te is irtad, de csak az elsőt kell elmenteni...)"

    Itt, ha csak az egyiket mented el, akkor vagy a pst file marad ki, vagy a tobbi.


    "Mikor elmondtam, hogy csak a pst-t kéne elmenteni+rwz (akárhogy is jutsz hozzá) jöttél azzal, hogy ez nem jó, mert van ám: Outlook: Inbox, Calendar, Contacts, Tasks, Notes."

    Mikor elmondtad, akkor en mer reg elmentettem mindent. Amikor jottem a task-al meg a tobbivel, ott azt probaltam alatamasztani, hogy ez azert hiaba 4 eves program, en elvarnam, hogy tudjon backupot (1 lepeseset) mert ott vannak ezek is es jol ismerem az atlag felhasznalot.

    "Ha pedig informatikával foglalkozol akkor elvárható szerintem egy Q196492 szintű doksi megértése is..."

    Hol okoz problemat? Elmentettem? Igen. Az a bajom, hogy elvarnam a backup funkciot? Igen! Arrol beszeltunk, hogy normalis dolog-e ez egy 4 eves szoftvertol (ami kb. 2 evvel ezelottig futott). Nezd meg az eredeti ms doksiban a lepesek es al-lepesek szamat, vizsgald meg az office celkozonseget, nezd meg a dobozan a requirements-ben, hogy system administrator ott van-e. Az erved, miszerint az atlag felhasznalo, aki valoszinuleg el sem tudja olvasni ezt a doksit (nem tudom, megvan-e magyar nyelven, es nem tudom, hogy az office requirements-ek kozott szerepel-e az Internet is) ne backupoljon, nevetseges. Egy ugyved vagy orvos outlookjaban nehetnek fontos adatok annak ellenere, hogy problemat okoz lejatszani neki a lepeseket, es ettol meg nem sik hulyek.