IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Axtros
    #91255
    Az Aranysasnak igazából az a problémája, hogy eléggé elment a második világháború felé, és ha megnézed a cikkeket, akkor 2-3 évente nagyjából újra meg újra ugyan azokkal a történetekkel rukkolnak elő. Nincs már sok újdonság ezekben a WW2-es cikkekben, már mindenről írtak, amiről ebből az időszakból lehetett. Szerintem jobban fel lehetne hozni a színvonalat az 1945 utáni időszak, a hidegháború, és az 1990 utáni légiháborúk és repülés történetekkel. A konkrét típus leírások nem rosszak, de lehetnének kissé bővebbek is. A roncskutatás illetve a különféle airshow-ok leírása engem sem érdekel, főleg, mert egy-egy airshow leírása teljesen felesleges, mivel az egy látvány rendezvény, azt át kell élni, ott kell lenni. Annak meg, hogy mikor melyik gép szállt fel, és két mondatban leíják, hogy milyen manőverek csinált, az senkit sem érdekel. A roncskutatás meg inkább régészeti dolog, és vékony olvasóközönséget érdekel.
    A hadgyakorlatok az már más tészta, laponként egy-egy még elmegy, de inkább abból is csak a komplexebbek, amiről lehet tejedelmesebben is írni. De ott is inkább a technikát és a feladatokat kellene kiemelni, nem pedig azt, hogy a gyakorlatot vezénylő tábornok mit látott benne, és mit nem, meg min lehetne még javítani.
    Az Aeromagazain meg inkább azoknak szól, akik a polgári / sport repülésért vannak oda, a katonai része inkább csak érdekesebb kiegészítője az újságnak.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2023.04.14. 19:23:15