• PiszkosFred
    #166670
    Nyersanyagot, ha utba esik, akkor mindig szedd ossze, minden karakterrel, mindenhol, mert az ujdonsagok kozott talalsz egy resource zsakot az inventorydat ado egyeb bagek mellett, ott elfer minden. XP-t is ad, a szakmat huzni is jo, no meg van mindenkiben annyi OCD, hogy ne hagyja ott, ha mar ott all mellette :) Nyaron meg jon az account szintu nagy kozos crafting mati tarolo, akkor ugyis megy minden a kozosbe.

    Idovel a szakmai speckoban kirakod majd, hogy le se kelljen szallnod a sarkanyodrol a matik lootjahoz, az gyorsit majd azert a nyersanyagok osszeszedesen.

    Garrison gold farmot szerintem mar evek ota kinyirtak, alig par copper egy-egy reward, a tobbi meg 5 gold, annal az elso Dragonflight zonaban leolt vermokus bal laba is tobbet er.

    Minipetek mennek, de igy a szezon vege fele mar mindenkinek van mindene.

    Rare mobok es lootolhato stashek (expedicios ladak, lila tarolok, stb.) osszeszedese jol hoz a konyhara, mert a junk loot bennuk sokat er vendornal, a minibossok es rarek altal dobott felszereles is 100-150 arany/db, par kor es mindjart osszejon 20-30k csak a szemetbol.

    Crafting csak akkor eri meg, amikor mar van specko recepted gyartani ritkasagokat, eleinte felejtos, igy a szezon vege fele max huzd fel es vard a nyarat vele.

    A heti lfg raideket es heti dungeon/aid/bloom kuldiket csinald meg, ezekbol osszejon lazan tobb tizezer arany, rakas repu, plusz kezdetben nemi 440+ gear is, amit kesobb majd eladhatsz ha esik 460+. Plusz a World Q-k kozott is van, ami eleve goldot ad, 900-1000g kornyekit, az mehet tobb karakterrel is.


    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.18. 14:48:03