382
VÉGRE MEGJELENT !!!
-
#313 Max Payne megjelent!!!!!!
-
Cobra11 #312 Ja a WaREZ Centerre gondolt. Na ez eszembe se jutott. -
#311 WC = Központi Gamez Warez -
Cobra11 #310 Dikkma: Mi az a WC?(Mert gondolom nem a mellékhelyiségre gondoltál, amikor azt írtad, hogy "a wc-n fent van") Ez is egay privát ftp? -
Cobra11 #309 Megjelent a Maximum Sports Extreme. Letölthető a "Közpomti Warez Site"ról. -
Cobra11 #308 _Wajk_: Ez kibaszott jó. Nem tudod mikor jelenik meg? -
#306 thx skorpi:) -
#305 PC-DOME
2001. július 20.
Késik a Dungeon Siege?
Lehet hogy késik a Dungeon Siege kiadása. Az EBGames.com november 15-t ad meg, mint megjelenési időpontot, de az Amazon.com még mindíg szeptember elejére ígéri a játékot. Az EBGames elég pontos szokott lenni a megjelenési időpontot terén, de reméljük most nincs igazunk.
Ennyit ! :) -
#303 Hát nekem is ! :)
Bár ha belegondolok , a DUNE rip is késéssel jött ki .
Mondjuk mindegy ... így vagy úgy , de meglesz ez a játék , mert igen csak érdekel. :))) -
#301 Kíváncsi vagyok , hogy kijön-e belőle egyáltalán RIP ! :)))
Azért már felvilágosítottam a kalóz haveromat , hogy mielőbb szerezze be , ha esetleg mégsem lenne ... :))) -
#299 Cifrang. De hülye egy szó !?!?!
Vagy mi? Van ilyen szó? -
#298 Nekem mindegy, de ráérsz - nem tudok WinCommandert indítani a víruskám miatt. :)
Esetleg, ha linket is adsz, bedobom a Flashgetbe, azt el lehet egy kis cifranggal indítani (vagy mi ez a szó??) -
#297 Meg persze .
Majd felnyomom neked vhová .
Persze írok előtte , hogy nehogy törölje valami balfék az állományokat . :))) -
#296 Mondjuk, gondoltam :) még 2 file van nekem belőle, a MechCommander 2 már lejött.
Te figyu, a Conflict Zone 54-es és 55-ös file-jai ( a zipek) megvannak még? Vagy, az 52-es és 53-as ace? Az kellene egész biztosan, a többit még nem tudom megmondani. -
#295 skorpio es leszeded az iso-t? -
#294 Tudom ! :) -
#293 WC-n fenn van! -
#292 07/23/2001 Max Payne DiNO-BYTES [xx/43]
HÁT IIIGGGEEENNN !!! :)))
ITT VAN KÖZTÜNK VÉGRE !!! :)))
Csak fusson is a gépemen ! :) -
#291 07/22/2001 Empire of the Ants *US FINAL* Myth [xx/23]
Hát itt van ez is .Akinek tetszik , töltse le ... valahonnan. :)
KÉPEK A JÁTÉKBÓL -
#289 Persze , ha lesz . :)
-
#288 legyen igazad bár ha átnéztek a Maxpayne topicba ott írtam vmi érdekeset -
#286 Hát addig még bizony eltelik vagy 2 hét ! :)
Az én gépemen , meg amúgysem futna játszhatóan . -
Árnyvadász #284 MAX PAYNE: GOLD! Na ezt sem hittem volna.... Azonnal végig kell vinni :)))))))))))))))))) -
#279 07/13/2001 MechCommander 2 Class [xx/64]
Most pedig az RTS rajongók készülhetnek fel egy nagy csatára , mert végre tényleg megjelent ( nekem ez jött be nagyon :) ) a nagysikerű Mechcommander folytatása.
Hivatalos oldal és képek itt.:
MECHCOMMANDER2 -
#278 07/11/2001 Ski-Doo X-Team Racing Myth [xx/33]
A téli extrém sportok rajongói örülhetnek , mert egy újabb játék jelent meg a részükre .
Motoros snowboard versenyen vehetünk részt benne.
SKI-DOO X-TEAM RACING
-
#277 07/13/2001 Zoo Tycoon T2S [xx/45]
A TYCOON rajongóknak nagy öröm lehet :) , hogy egy újabb résszel gyarapodott a kiépíteni valójuk .
ZOO TYCOON
-
#276 Köszi a tippet ! :)
Így tényleg jobb , persze csak ha gondolunk a modemes fórumozókra is . :)
Legközelebb én is így csinálom . -
#275 Teljesen igazad van ! :)
Most olvastam csak , amit ide írtál és pont hasonlóan nyilatkoztam a SEGAGT topicban .
Nálam "B" kategóriás lett , azaz "Felejthető" és törlendő ( mivel csak a rip van meg ) . -
Cobra11 #272 Megjelent a Sega GT *Repacked*. Letölthető a warezcenter.warez.hu címről music addonnal együtt -
#270 Ááá...
Értem . :)
Legközelebb így csinálom ! ... vagy egy kis képecskét azért csak befűzök . :) -
#268 Nézd meg !
Azt is fűztem hozzá !
Dupla élvezet ! :))) -
#266 OK ! :)))
Tényleg igazad van .Ha le vagyok korlátozva , én is "szarban" vagyok , ha képekkel van teli nyomva a topic. :) -
#264 Ugye tényleg jó ! :)))
Ma vettem magamnak a fáradtságot , hogy végre megtanuljam "befűzni" a linkeket és képeket.
Így már egészen pofás a topic . :)))
-
#262 07/03/2001 SegaGT *REPACK* Divine [xx/44]
Csak konzolos honlapot találtam hozzá eddig : Dreamcast oldal.
2 kép ízelítőnek , bár szerintem PC-n szebb a Dreamcast képmegjelenítését ismerve.:
-
#261 07/02/2001 Vietnam 2 Myth [xx/24]
Hivatalos honlap itt .
Nem valami nagy játék , de ez is megjelent .A "B" kategóriás FPS-ek számát gyarapítja csak .Ha tetszik , akkor pedig letöltheted a "központi gamez warezről" .
Pár kép :
-
#260 http://jp3.jurassicpark.com/#
Na itt van ! :)))
Pontosabban , itt lesz . -
#259 Na persze ...
Csak nem árt , ha felvértezed magad a tárgyak űrben való mozgásának,fizikájának teljes tudásával , mert ez a játék elég realisztikus egy egyszerű űrharchoz .:) -
#257 Ha esetleg valaki tud róla , hogy milyen a game , írjon már legyen szíves ide egy linket. -
Anee #256 Megjelent a Jurassic Park 3 ról készült game is....no kép no hír no megjelenés nélkül....várjuk -
#255 06/27/2001 Anachronox FairLight [2 CDs]
KIRÁLY !!! :)))
Ezt a game-t már nagyon vártam !
Ha lesz belőle rip vagy sem , ez kell nekem ! :)))