29
  • Agyturbinikusz
    #29
    A kollektív bűnösség amit a mondandód tartalmaz nem igaz, a hülye fehérek között is annyi rasszista van mint a nem fehérek között ergo a bőrszín kiesik.

    Akkor minek beszélsz róla?
    Na annak se füle se farka.
  • Tetsuo
    #28
    Már megint se füle, se farka annak, amit leírtál.
  • Agyturbinikusz
    #27
    Nem a rassz okozza a hátrányt, hanem a humán természet...
    Persze nem volt magyar állampolgár....
    Minden szót úgy kell forgatni, hogy az alátámasztja a zárt érvelési rendszert.
    A vitát ott vesztetted el, amikor az első karaktert bevitted.
  • Tetsuo
    #26
    Rasszokról, konkrétan a négerek bizonyos hátrányairól volt szó, erre jössz Teller Edével, akit én sosem neveztem magyarnak...
  • Agyturbinikusz
    #25
    Érdekes, egyből tudsz értelmesen is viselkedni, azért szomorú, hogy csak így lehet ezt kierőszakolni....

    Az hogy egy ország hogyan áll, magában értelmetlen vizsgálni, hiszen a jelenlegi állapotot az emberiség az együttes erőfeszítéseknek köszönheti.
    Azt kellene már felfogni valahogyan, hogy a Zulu nép kb 200 éve kb 0 rá lett redukálva, és egy teljesen idegen társadalom szerkezet lett ráerőltetve. Mondjuk volt 4 generáció arra, hogy adaptálodni tudjanak.

    Most akkor nézzük meg, hogy ez az általános kb egész Afrika területén.

    Itt nem alsóbb vagy felsőbbrendű elgondolás mentén kell menni, hanem egyszerűen egy komplett társadalmi újra szervezés kb lehetetlen ennyi idő alatt.
    Az hogy ki mit adott, akkor most beszéljünk a Latin ABC-rol, az Arab számokról, az Indiai matematikusokról, vagy az olasz/francia feltalálókról?
    Értsd meg, a legfurcsább dolog az egészben akit Te Magyar feltalálónak hívsz, az az esetek nagyon nagy %-àban valójában az általad utált zsidók közül való.
    Czezeil Endre, Teller Ede, Semmelweis Ignácz..... Csak egy pár.

    Ezért kellene már ezt az óvodás szintet hanyagolni.

    De még mindig a jól betanult ellenség keresés ami megy, és mások hibaztatasa.
    Sosem mondtam, hogy nem volt hiba a farmerek elüldözése, de azzal, hogy ezt agresszív módon a odavágón mondod, azzal pont azt éred el, hogy még jobban radikálisá válnak. Ha hiszed ha nem, nagyon sok ember nem ért egyet ezzel Afrikában sem. És a többségük ugyan úgy őslakos.
    A véleményed úgy kell kifejteni, hogy annak pozitív hozadéka legyen, pl egy hibát elhozni úgy kell, hogy azzal ne még több problémát generáljj, hanem próbáld megoldani.
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.08.13. 03:02:34
  • Tetsuo
    #24
    Összefoglalom gyengébbek kedvéért: Dél-Afrika az #1 szerint "Kb. az első ország értelmes hozzáállással."
    Aham, igen, kár, hogy nem működik a gazdaságuk de az egész társadalmuk sem, egyre lejjebb vannak, mert a feketék átvették az irányítást. Ergo hiába a véletlenül jó döntés kriptovaluta ügyben, az országnak nincs 20 éve sem.
    Hogy bizonyos rasszok inkább erre, mások meg arra alkalmasak ezt most hagyjuk, pedig ezt kitárgyalni értelmesebb lenne, mint rugózni az ócska kriptón, viszont Dél-Afrika gazdasági döntéséről van szó, amit érdemes kontextusba helyezni, megvizsgálni a körülményeket, aminél fontosabb volt számodra a "visszavágás" a magyar gazdaság és kormány ekézésével.
    Igen, mi is sz@rul állunk, de most komolyan a magyar és a zulu néplelket akarod összehasonlítani? Mert ezt is megtehetjük, neked az sem tetszene, hiszen szellemiségében a múltban és a jelenben is magasabban foglalnak helyet a magyarok, de pusztán materiális aspektust tekintve is gazdaságban, sportban, találmányokban, morálban, szociális, társadalmi fejlettségben stb. mind jobban állunk.
    Ami Dél-Afrikában még így-úgy működik, azt a búrok vagy az angolok hozták létre. Az angoloknak komoly bűnük van - nem vitatom - a búrok lemészárlásában, a négerek betelepítésében majd kihasználásában. Ez igaz, de nem erről van szó.
  • Agyturbinikusz
    #23
    És az hogy jön a cikkhez, hogy a szemét nacionalista idiota mit csinált a múltban???
    Mert ez egy pénzügyi szabályozás, nem holmi politikai /rasszista hozongo kérem szépen, ugye nem tűnt fel.....
    Mondom, hogy csak te vagy helikopter...

    Még a saját kommentet sem érted, vagy a tipikus magyar vagy, más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem.


    "Az lehet, de minden másban pusztulat az a hely, mióta a feketék átvették az irányítást."

    Vagy itt az másik példa a kollégédtól:
    "Ez több afrikai országban előfordult már, hogy a feketék elkergették a fehéreket, vagy elkobozták a tulajdonukat és utána összeomlott az infrastruktúra. Nem a tudást meg a hasznosságot nézik, hanem a bőrszínt. Ők nem tudnak elég mérnököt és szakembert felmutatni és inkább élnek nyomorban, minthogy a fehér szakembereket megtűrnék. Ide vezet a szisztematikus rasszizmus."

    Ez nem baj mert mást ekezézel, én meg az a büdös rasszista idétlen magyar formádat, aki annyira sem képes 1000 év alatt, hogy egy működő országot hozzon össze, csak a hozongés és a másra mutogatás ami megy, egyszerűen még szanapomra sem méltó, remélem az évszázad végére megszűnik létezni az a kis mocsár.

    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.08.13. 00:56:08
  • Tetsuo
    #22
    Te fújhatod ezt a baromságot, de a többieknél még mindig Dél-Afrika a téma - a cikkhez igazodva.
  • Agyturbinikusz
    #21
    Nem nem, nekem csak annyi mint néked, Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.

    Különben az elmúlt 1000 év alatt a magyar igen alaposan bebizonyította, hogy hülye nem kicsit nagyon, egy pitiáner banda, akik csak csalni lopni és hazudni tudnak.
    A vezető réteg ezt mutatja, és ugye minden nép olyan vezetőket érdemel, amilyen a nép.
    Egy vallás károsult, meg ugye semmilyen alapon nem kérdőjelezi meg azt amit néki be kell magolni, ott az új tananyag, siess, te lehess az első aki prédikál belőle.
  • Tetsuo
    #20
    Tehát nálad ez be van ragadva, bárki bármit mond, neked a válaszod: mer a Fidesz, mer a magyarok... Dél-Afrikát tekintve is.
  • Agyturbinikusz
    #19
    Mindenkinek kell szórakozás, a többség zsidók, négererek, illetve egyéb random csoportot ekézi, én meg az ekézo bandát speciztem ki...
    Van ez így, hogy visszanyal a fagyi...
  • uwu2020
    #18
    Rákérdeztem a modinál, azért nem bannolnak, mert jelentéktelen vagy, és maradhatsz. Azt gondoltam volna sokat írsz, miután így telefostad a cikk alját bullshittel, de kiderült, hogy elég gyenge versenyző vagy, kicsit gyúrjál még! Nyugodtan írjál máshova is, hátha valakit meghat.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.08.10. 08:33:57
  • Agyturbinikusz
    #17
    Mivel nem lehet megszüntetni a regisztrációt, valahogyan csak el kell érni annak megszűnését.

    Különben ha nem láttad volna, csak akkor szúrja a szemét az illetőnek, ha ugyanezt elmondják arról az országról ahol lakik.... Kellemetlen ugye.
    Különben a kis légypiszok ott EU keleti szélén nem mozgat meg semmilyen politikai formában. Az összes úgy hülye ahogy van, politikusok, nem politikusok együtt.

  • uwu2020
    #16
    Ennek meg mi a fasz köze van a cikkhez? Húzzál már innen!
    Nem azzal van bajom, hogy Gyurcsánybérenc vagy, ha Orbánbérenc lennél, ugyanezt mondanám.
    Nem is értem, hogy nem vagy még kitiltva, amit csinálsz, szigorúan tilos itt.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.08.09. 08:49:32
  • Agyturbinikusz
    #15
    "Sydra #41válaszpriváttegnap, 12:42
    Ez több afrikai országban előfordult már, hogy a feketék elkergették a fehéreket, vagy elkobozták a tulajdonukat és utána összeomlott az infrastruktúra. Nem a tudást meg a hasznosságot nézik, hanem a bőrszínt. Ők nem tudnak elég mérnököt és szakembert felmutatni és inkább élnek nyomorban, minthogy a fehér szakembereket megtűrnék. Ide vezet a szisztematikus rasszizmus."

    Én is ezt mondom, légy gőzmozdony azt húzzál.
  • Sydra
    #14
    Senkit nem érdekel a kétségbeesett hőbörgésed meg a politikai nézeteid. A cikk nem erről szól. Viszlát!
  • Agyturbinikusz
    #13
    Ki hozta fel a politikát? Főleg a rasszizmus oldalát?
    Akkor ki szégyelli magát?
    Talán gondolkodni kéne, nem csak az agymosás eredményét hajtogatni.
    Különben pont, hogy nagy ívben teszek arra melyik rablóbanda, teszi tönkre az adott országot, mert nem függ mástól mint az adott személyek viselkedésétől.

    Úgyhogy nyugodtan húzd be a füled farkad, és somfordálj el.

    Ja és hogy lásd a különbséget köztünk, én nem szavazok, és nem is tudom ki vezeti az országot amiben élek. Nem érdekel békén hagynak, és én békén hagyom őket.
    Lehet ám így is, sőt amikor kimegyek az utcára nem holmi öregember vigyorog rám, hogy őt kell utálni, hanem szimpla kereskedelmi reklámok.... Érdekes it van ma világ Minden országából ember, mégis együtt lehet velük élni, probléma nélkül, lehet velük dolgozni, és szórakozni is.

    Akkor hol is van a hiba?
    Ki panaszkodik, ki hibáztat mást folyamatosan?

    Én nem, én csak leírtam amit láttam, az hogy kívülről hogy látom az egy nézőpont, lehet akár hibás is, 8gaz ha az lenne akkor a haverokkal nem itt gyűlölnétek akit lehet, és nem mindig más lenne a hibás, csak nem ti.
    Nem furcsa ez?
  • Sydra
    #12
    "Tudod, talán az embereknek, főleg azoknak akik szarban vannak, a saját házuk táján kellene söpörrgetni"
    Ezt írtam, hogy ez a cikk nem a te kedvenc problémáidról szól. Itt az emberek szarnak a te házad tájára meg fidesz mániádra. Nem kell minden közösségbe odapofátlankodni és lebaszni mindenkit, mert nem arról beszélgetnek ami téged érdekel. Egomán szociopata viselkedés ez. Szégyelld magad és süllyedj el!
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.08.09. 01:12:46
  • Agyturbinikusz
    #11
    Tudod, talán az embereknek, főleg azoknak akik szarban vannak, a saját házuk táján kellene söpörrgetni, és nem bezzeg a másik elvét követve verni a mellüket.

    Ott írtam előbb a gazember az gazember...
    Nem elég világos?

    Különben ezt lehet úgy is nézni, hogy az idióta nacionalista, együttműködésre képtelen országok jellemzője a gazdasági töketlenség, Külső ellenségek demonizalasa, és a rasszizmus.

    Érdekes ezzel bőrszín említése nélkül lefedtem a problémát....
  • Sydra
    #10
    Volt már olyan, hogy valaki a fehér rasszizstákat kritizálta és te rohantál afrikai ellenpéldákat sorolni?
  • Agyturbinikusz
    #9
    Tudod, van egy kis pökhendi csoport kb 10 Milla akik azt hangoztatják, ők a világ legjobbjai.

    Érdekes módon annyira hülyék, hogy egy kormányt sem tudnak megválasztani aki a saját érdekeit képviseli, nem képesek egy működő gazdaságot összehozni.
    Pedig szerinted ezek az emberek felsőbb rendűek.

    Csak azt nem látom mitől....
    Hány ösztöndíjas megy az angol elit egyetemekre MO-rol, és hány Zim bol?
    Szerintem ZIM többszörös előnyben van, pedig szerinted alsóbb rendű....

    Akkor kinek vannak bajok a fejében, mert egy mesekönyv megmérgezte?
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.08.08. 22:52:33
  • Agyturbinikusz
    #8
    Nem, csak analógia, tudod te csak azt látod hogy fekete, én azt látom, hogy gazember.
    Különben van ennél jobb is:

    A 800-as évek végén egy barbár migráns csoport, valami istentelen vallással leigazta a helyi földműves csoportot.
    A helyi csoportnak kerítést kellett volna építeni, és Dzsingisz kán plakátokat felrakni az országba, hogy ezt meg tudja előzni.
    Nem furcsa analógia?
  • Tetsuo
    #7
    Neked mindenről a Zsidesz jut eszedbe? Az kifogás a négerek fejletlenségére vagy alkalmatlanságára?
    Mi elvesztettük a 2. vh-t és azóta sajnos nincs magyar érdekű kormány, ez látszik is, de Dél-Afrikában a négerek nem csak hatalomra jutottak, hanem megkaptak egy működö gazdaságot és ipart, ma ezt szétverték, összebarmolták maguk, annak ellenére, hogy nem akadályozták őket, hanem valódi segítséget kaptak és sok mindent még ma is elnéznek nekik (rasszizmus stb.), mert négerek, a magyarokba meg szinte minden téren belerúgtak és rúgnak, mert magyarok.
  • Sydra
    #6
    Ha a Fidesz rosszat csinál az valahogy jóvá teszi Dél-Afrikában a gazemberséget? Milyen propagandát próbálsz eladni? Ez a cikk nem a Fidesz-ről szól, hanem Dél-Afrikáról. Nem lehet olyan problémáról beszélni amihez nincs köze a Fidesznek? Miért kell mindennek a Fideszről szólnia?
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.08.08. 14:46:17
  • Agyturbinikusz
    #5
    A NER elüldözte a konkurenciát, majd korrupció révén nyomorban döntötte az országot.... És még a bőrszín sem különbözik. Talán te is NER tag vagy?
    Ha nem tűnt fel az összes gondolkodni akaró embert elüldözték az országból, és az maradt csak akik rájuk szavaznak, mert most éppen Óceánia az ellenség és 2x2 az 3
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.08.08. 14:14:25
  • Sydra
    #4
    Ez több afrikai országban előfordult már, hogy a feketék elkergették a fehéreket, vagy elkobozták a tulajdonukat és utána összeomlott az infrastruktúra. Nem a tudást meg a hasznosságot nézik, hanem a bőrszínt. Ők nem tudnak elég mérnököt és szakembert felmutatni és inkább élnek nyomorban, minthogy a fehér szakembereket megtűrnék. Ide vezet a szisztematikus rasszizmus.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2022.08.08. 12:44:00
  • Agyturbinikusz
    #3
    Szerintem valahogy OO is pusztul amióta Putyin átvette, akkor most Putyin fekete?
    Sőt MO is pusztul akkor Orbán is fekete, és Ukrajna?
    Esetleg te is fekete vagy és próbálod az agysejteket pusztítani?
  • Tetsuo
    #2
    Az lehet, de minden másban pusztulat az a hely, mióta a feketék átvették az irányítást.
  • uwu2020
    #1
    Kb. az első ország értelmes hozzáállással. Szabályozás kell, a technológia kell, és nem ajtóstul rontanak a házba, de nem töketlenkednek.