81
Green Hell - túlélés az Amazonas dzsungelében
  • Ironman2
    #81
    STorage and Transportation ingyenes dlc megjelent! Élvezzétek az új raktárakat,és az emelős liftet!
  • Desert
    #80
    Ma elértem a part 1 végét. Nem sikerült még minden legendát megoldani, de eddig tetszett.
    Sajnos Publikus Coopban sok a troll aki csatlakozik.
  • Infrath
    #79
    "first part"
    én eléggé el vok látva
    nem fogok erre egyenlőre ráröppenni
    megélem a többi részt is
    ÉS majd akkor

    de jópofa hogy nem dlc vagy ilyesmi
    megérte költeni rájuk Early Access -el
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.02.01. 13:53:51
  • Ironman2
    #78
    Másfél giga updatet,most szedi le
  • Ironman2
    #77
    NA akkor már ideje lenne benézni,mert új térkép,és új story jött a játékhoz:

    Spirit of Amazonia névvel.

    New Mode - The Spirits of Amazonia
    New Map Area
    New Tribe Villages
    Tribal Legends
    First Part of the New Storyline
    New Modular Construction - Balcony
    New Tree - Spike Tree
    New Mushroom

    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.01.30. 15:40:41
  • TomStorm
    #76
    Úgylátszik érdemes volt előre támogatni őket early access-el!
  • TomStorm
    #75
    Nekiálltam most már.Látom kiadták végleges verziót.
    Optimalizáltság profi meg úgy minden jó lett!
  • Ironman2
    #74
    Meg is jött a story mod a co-ophoz,és le is van most árazva a játék.

    https://store.steampowered.com/app/815370/Green_Hell/
  • ntex
    #73
    Mi is belekezdtünk a game-be. A grafika brutális tényleg, ezzel vitatkozni sem lehet, egy játékban sem volt még ilyen részletes és szép a dzsungel. Max grafon azért be tud akadni a gépemen, visszavéve egyel a részletességet viszont fix 60 fps. Ami eleinte idegesített, hogy az egérmozgás input lagos, kikapcsolt V-Sync mellett is. 8 órányi játék után azért már kezdjük kiismerni, sajna a coop multi elég gyérnek tűnik már így ennyi játékidő után is, hogy gyakorlatilag a céltalan sandbox survival játék lehetősége van csak, plusz ha valaki ezzel kezd rögtön és nem a single player kampánnyal ami egyben az oktató mód is, fingja sem lesz arról mit hogyan kéne. Pláne ha nincsenek alapvető túlélési ismeretei sem. Egyszerűen kidob random a dzsungelbe aztán csinálj amit akarsz. Én azért szeretem ha vannak bármilyen célok, feladatok, támpontok, irányvonalak egy játékban. A sztori módot majd azért ki fogom játszani mindenképpen, egyelőre csak annak tutorial jellegű bevezetőjét toltam le hogy legyen valami alapfogalmam a játékról, menükezelésről, mi hogy működik egyáltalán benne. Attól félek hogy ez így hamar unalmassá fog válni multiban. Viszont úgy hallottam lesz sztori mód is coophoz. Majd max kivárjuk azt kis játék után ha beleuntunk, aztán jöhet a csapó kettő :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.05.12. 02:09:29
  • LaLee67
    #72
    Arrol ne is beszeljunk, hogy idenre varhato a Forest 2. resze :)
  • Normen76
    #71
    The Forest sokkal,, de sokkal jobb játék mint a Green Hell. Szuper ez is, de a Forest komolyabb cucc. A történet is nagyon ott van. Soloban is, coopban is óriási gama :). Ha picit is tetszik a stílus, semmiképp ne hagyd ki. Tuti nem fogod megbánni.
  • LaLee67
    #70
    A Forestet akkor is ajanlani tudom neked, megha a grafika nincs is ebben a minosegben . Nekem a Forest jobban bejott, ott intenzivebb ellenseges tamadasok vannak. Nem beszelve pl. a a tutajozasrol es a nyulak ketrecben tartasi lehetosegerol. Mar ha valakit erdekel az allattartas is :) Ezt a lehetoseget sok jatekbol hianyolom. Green Hellben nincs para vagy keves van kezdo szinten is, de a Forestben azert beled allhat az ideg, foleg ha egy barlangba le vagy bemesz...

    Ahogy Nomen76 is irta , ha tudod mit egyel, mire vigyazz ,mi mire jo, akkor konnyu. En most epp kis szunetet tartok e jatek miatt a 7 Day to Die-ben . Ott lehet jokat harcolni meg.

    Persze minden jatekhoz erdemes videokat nezni, hogy hamar kepben legyen az ember es a wiki is sokat segit.
  • NiGhTM4R3
    #69
    Köszi. Igen a grafika engem is megfogott meg már a The Forestet is kiakartam próbálni de már csak a látvány miatt is inkább ez, meg talán ez könnyebb egyjátékosként de majd kipróbálom.
  • Normen76
    #68
    Teljesen jászható egyedül, ráaqdásul egész jó kis történet kerekedik belőle. HA singleben tolod a storyt, végignyomhatod úgy is, hogy egy deka kunyhót nem húzol fel, vagy nem építesz egyáltalán semmit. Ez csak egy extra. Élvezetes felépíteni egy sártábort ahonnan indítasz kalandokat, de nem kötelező, nem feltétlen szükséges. Egyébként gyorsan össze lehet tákolni bármit, csak egy jó placc kell. Sztori módban, ahogy halad előre a történet, új helyekre mész, mindig van elég kaja, pia stb. HA már érted a lényegét a túlélésnek, vigyázol hogy ne marjon meg a kígyó, ne csípjen meg a pók, egyensúlyban legyen a kaja, nagyon könnyű a játék. HA már van csontpáncélod, eléggé megnőnek az esélyeid akkor is ha 4-5 bennszülöttel állsz le fightolni. A játék gyönyörű, tényleg hihetetlenül jól adja a dzsungel hangulatot. Szerintem megéri az árát, érdemes kipróbálni. Az elején hamar meg lehet nyúvadni amíg nem ismered fel a növényeket, állatokat, mit érdemes enni stb., e hamar bele lehet jönni.

    Egyébként multiban nekünk megszűntek a lentebb általam leírt problémák. Jött két patch azóta, és rendben vannak a dolgok. Most épp vízre építkezünk, egy kis halász kunyhót, stéggel :) Remek játék :).
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.04.25. 08:25:54
  • grebber
    #67
    Gondolom mint minden ilyen game ahányan vagytok annyival nehezebb a game. Ha egyedül tolod nyilván nem olyan.. De majd kijavít aki tolja..
  • NiGhTM4R3
    #66
    Ez a játék mennyire játszható, élvezhető egyedül?

    néztem 1-2 streamet és tetszik a játék, de 4 fős társaság is több órán keresztül vágta a virtuális fát, farmolt, kraftolt és kb. semmivel se haladtak. egyedül ez irgalmatlan nehéznek és monotonnak tűnik, ha nem a sztorival akarsz haladni hanem csak építkezni, felfedezni akkor van valami könnyítés?
  • Normen76
    #65
    Szevasztok !

    Próbálkozott valaki a co-op móddal ? Egyszerűen nagyon gyér nálunk. Ha indítunk egy játékot, a másik felet folyamatosan ledobálja a játék. Ha visszajön, minden cucca törlődik, é a skilljei is alapra állnak. Ha nem dobja le a játék, csak simán kilépünk, hiába van friss mentés, szintén cucc nélkül, skill nélkül tud csak bejönni a játékba. Az a fura, ha pl. én vagyok a szerver gazda, és ő odamegy egy mentés ponthoz, rányom a mentésre, kiírja a gama hogy új mentés van, és betöltéskor is azt az időpontot írja amin ő mentett. Nálam minden a mentés pillanatának megfelelően van, de a másik fél lenullázódik, se cucc, se skill, se semmi. Egyedül annyi változik, hogy ott éled ahol a mentéskor volt, de bukik mindent.

    Van valakinek tapasztalata etéren ? Amúgy teljesen relax, nyugis játék, ketten nagyon jól ki tudunk vele kapcsolni (barátnőmmel játszom). Másik probléma, hogy gyakran előfordul, hogy támadnak a benszülöttek, de csak az egyikünk látja őket. Ott szambáznak a táborban de láthatatlanok vagy az egyikünknek, vagy a másikunknak. Szal, elég bugos a dolog még. Van amikor látjuk őket
  • Ironman2
    #64
    Menetrend szerint elérhető a co-op a játékban,és 25 százalékkal most olcsóbb is a game.
  • Balázs 17
    #63
    alap... mint írtam mindent kipróbáltam és nem egyedi eset
  • Torzonborz
    #62
    Te, ugye ssd-re van telepítve a játék?
  • Balázs 17
    #61
    Akkor ti a szerencsések közé tartoztok. Steam fórumok tele vannak ezzel a problémával, persze van olyan, akinek szintén egy 4. genes gépen tökéletesen fut =)
    Az én gépem nem high-end, de nekem is játszhatatlan, mert fél percenként micro stuttering van, már kipróbáltam mindent amit találtam neten, de semmi.Ennek köszönhető, hogy abbahagytam, a sztorit végigtoltam így, mert vitt magával... pedig a survival móddal el lennék, de így nincs hozzá türelmem
    nekem R5 2600 + 1660ti van, próbáltam FHD 60hz monitorral és 144hz-esen is, de nem számított
    de ez megy i7 9700k + RTX 2080 párossal is stb.
  • KiruHoshino
    #60
    i5-4590 + R9 380X simán fut.
  • Torzonborz
    #59
    Mi az a high end pc amin játszhatatlan? Nálam 2700x + 2070S pároson simán fut 1440p-ben maxon.
  • Balázs 17
    #58
    inkább otimizálnák a játékot, katasztrófa, hogy highend pc-ken szétakad az egész és játszhatatlan pff
  • Ironman2
    #57
    Ápr.7-én jön a co-op mod update!!

    [URL=https://steamcommunity.com/games/815370/announcements/detail/1696107950959626642][/URL]




    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.03.13. 01:31:58
  • Ironman2
    #56
    Mindenki egyformán fog kinézni :)))) Az fura lenne.
  • Ironman2
    #55
    Készülget a co-op,lassan kiadják.Sandbox survival modban lehet majd társakkal együtt túlélősdit játszani,és a frászt hozni a kannibálokra :)

    Ha egy ember lefekszik aludni,akkor az idő lassan fog múlni,és az energia is lassan fog visszatöltődni,viszont ha mindenki egyszerre megy aludni,akkor felgyorsul az idő.
    Egy hivatalos kép a co-op modról:



    https://steamcommunity.com/games/815370/announcements/detail/3583111098701795805


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.01.22. 13:39:04
  • akyyy
    #54
    csináltam egy fályját, de azt írta ki, gyenge fályja, illetve véletlen csináltam egy kamila kötést. az ilyen "recepteket", valahol meg lehet találni, vagy mind magamtól kell rájönni?
  • Torzonborz
    #53
    Nem kell a szarokat megvenni.

    A coop az örvendetes. Subnauticából is ez hiányzik nekem nagyon, Kenshiből meg pláne.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.09.26. 13:28:46
  • grebber
    #52
    A játékok a szarságok, a téma jó. Steamen több száz ilyen van amiből kb 20 sincs ami értelmes és TELJES, szóval ezért a szarság.
  • Ironman2
    #51
    Ha neked szarság az ilyen játékstílus,akkor miért nyitsz neki topikot?
  • Ironman2
    #50
    Egy nagyon jó hír! Lesz co-op,és készítik hozzá a mocap animációt:

    https://twitter.com/GreenHellGame/status/1176508505190260736
  • Balázs 17
    #49
    Aki a survival részt nyomta, hogy vannak itt a dolgok?
    Én csak bele néztem kicsit, azt láttam hogy nincsenek dokumentumok stb. A növények ismeretlenek lesznek folyamatosan? Hogy vannak az új eszközök, épületek feloldása? Ha sokat építek mondjuk akkor majd egyszer csak elérhetőek lesznek vagy csak ha megkeresem őket pl vízgyüjtő lent a drogtanyán stb.
  • Why
    #48
    Ez nagyszerü a grafikailag nagyon gyönyörü. A Story magával ragadó. Tudok angolul beszélek,de nagyon jól esik,hogy magyar a felirat full! Az pedig hogy Co-op mode is jön hát csodás. Ketten még nagyon élmény lehet ezt végigtolni,túlélni.
  • lonvard
    #47
    The Long Dark, Subnautica. Két alapjáték nálam. Nem a stílus van kifáradva, hanem egyszerűen béna játékokat csinálnak rá. Forest és hasonlókkal képtelen vagyok játszani. Már a favágás hangjától, ahogy csapkodják a baltával, szóval attól kivagyok. A lootolás része, ahogy kinyerik a vadonból a nyersanyagot, az szinte mindegyikben kaptafa, és tök béna. Meg amikor előveszi a túlélőkönyvet, és abból felépít egy erődöt, kitermelve a fél erdőt. Hülyét kapok ezektől. De maga a koncepció, hogy laza történetszál mellett mi alakítjuk a történetet, az nekem nagyon tetszik. Ez mutatja, hogy mennyire le tudja magát foglalni a gamer akkor is, ha nincsenek küldetések. Csak adni kell neki eszközöket, amiből felépíti a maga kis sztoriját.
  • Balázs 17
    #46
    Én most fejeztem be a story részt
    Régen játszottam ilyen jó játékkal, elképesztően jó a története, főleg a vége fele amiokr már összeáll a kép. Remekül oldották meg az egész elmesélését
  • Voltan
    #45
    Igen, hálistennek már eléggé lecsengőben van ez a divat. Anno benéztem én is pár címmel, többek között az Ark-al is, persze egyiket sem teljes áron. De egyik sem kötött le 2-3 napnál tovább. Egy kivétel van, a Subnautica. Illetve a No Man´s Sky, már ha az ebbe a stílusba passzol, ott azért sok más is van.

    Szóval ma már alapjáraton skippelek minden ilyen címet. Biztos vannak köztük jók is, de ezek még akkor is kíméletlen idővámpírok, sokszor visszatekintve még csak nem is élveztem őket olyan nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.09.06. 23:20:14
  • grebber
    #44
    Nem a csak a fórumba úgy világszinten se örvendenek ezek több százezres tábornak ezek a játékok. Mégis kb naponta ömlik a sok survival szarság
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.06. 23:11:23
  • SirDannyL
    #43
    Én pár napja vettem meg, akkor még korai hozzáférésű volt, már vártam hogy mikor jön a stabil verzió. Pont dolgoztam tegnap amikor kiadták, de ma belenéztem. Sok rutinom nincs, hisz most kezdtem, de tetszik. A történet is jó, viszont ahogy itt a hozzászólások dátumát nézem, nem lesz túl kapós-népszerű játék...
  • Ironman2
    #42
    Elkészült a játék,kijött az 1.0-s verzió,és megjött a launch trailer is!