21
  • who am I 7
    #21
    "Tényleg nem érted? Valahogy nem tudom elhinni. "

    De te sem érted...csináljanak jó filmet, és elmennek az emberek rá, plusz letöltik....van erre rengeteg példa. A ganéj film okán tényleg ne töltős józsiékat bszogassuk már, hogy megbukott az egész. Főleg úgy, h töltős józsiék is beismerik (nagyrészük), ha tetszik a film, elmennek rá. Ez semmi más, csak a szokásos jogvédő féreghiszti. U2 pl. most adott ki ingyen albumot, mit szólsz hozzá?
  • Narxis
    #20
    Aztán mi van ha nem kapsz fizetést? Munkahelyet váltasz. Hagyjuk már az ilyen ócska szar példákat.
  • RAZOR27
    #19
    "annak ellenére, hogy rajongói filmet készítettek...." FRPRTRTRTR igen? akkor lehet rossz filmet töltöttem le...
  • Svlad Cjelli
    #18
    Neked az. Ha mindenki ugy latna ahogy te akkor nem itt lennenek.
  • Wittgen
    #17
    Az első rész zseniális, a Marvel filmek többségét simán űbereli, láttam vagy 5x. A folytatás már csak maximum közepes lett, sajnos azóta sem néztem meg. Igen, letöltöttem, mivel nem játszották a moziban ott, ahol lakom. Szerintem ott ment el a film, hogy Vaugh-t kidobta a stúdió, ha maradt volna, biztos jó film lett volna a 2. rész is.
    Amúgy Moretz nyilatkozhat bármit, amint idősödik úgy kedvelem egyre jobban. :D Nyami.
  • Inquisitor
    #16
    Nagyon helyes. Persze én meg hülye vagyok és beveszem ezért nem lesz harmadik rész ... de lényegtelen, mert a szánalmas második rész után nem kell még több a zseniális első rész hulláját rugdosó rókabőr.
  • 7th Zero
    #15
    Ezt a szánalmas demagóg szar dumát...
    Egy színész fix összegre szerződik, igen ritka, hogy részesedésért. És ha igen, akkor tisztában van a kockázatokkal. Ha nincs, akkor hülye.

    Innentől kezdve a rinya kibaszott szánalmas. El lehet menni virágkötőnek, ha nem tetszik a filmipar, az is egy szép szakma.
  • 7th Zero
    #14
    A második rész egész egyszerűen SZAR volt. A sztori teljesen megegyezett az első részével, viszont a jóféle helyzetkomikum alapú poénokat nem tudták még egyszer ellőni, úgyhogy telenyomták hihetetlenül primitív altesti humorral.
    Míg az első részt kb a legjobb szuperhősös filmek közt tartom számon, a másodikra sajnálom az időt, amit elvett az életemből.

    Ha ilyen tendenciával folytatnák, akkor inkább ne is tegyék.
  • pakeszke
    #13
    szerintem az 1500 Ftos mozijegy a legfobb felelos hogy kevesen valasztjak a mozit
  • morden2
    #12
    Jaja a warezoló tehet róla, nem a rosszul megírt unalmas forgatókönyv, a rossz színész teljesítmény, stb tehet arról, ha egy film megbukik, hanem V. Jenő a fotelből.
  • Ender Wiggin #11
    A százmilliókat kaszáló filmek bármelyikét ugyaúgy torrentezik/warezolják, mint ezt. Azok miért hoznak mégis százmilliókat? Elárulom, mert ez a kis szutyok nem érti a lényeget: mart azokban a filmekben van valami vonzerő, ami miatt megnézik őket. Függetlenül attól, hogy jó filmek vagy sem. A Kick/Ass nyilvánvalóan nem érdekel senkit, ezért bukta, nem a letöltések miatt.
    A színészeket, rendezőket, producereket, forgalmazókat nem kell sajnálni. A filmgyártás az egyik legtúlfizetettebb munka a világon (persze nem a jómunkás ember szintjén, csak a sztárok szintjén).
  • yesname #10
    12m nem sok. Neked persze és nekem is, de itt nem egy magánemberről van szó.

    "Ha a nézők egy filmsorozat folytatását akarják látni, akkor a mozit kell választaniuk"

    Tényleg nem érted? Valahogy nem tudom elhinni.

    Ugyanez behelyettesíthető pl.:
    - Ha egy játéksorozatból új részt szeretne a gamer, akkor meg kell vennie és nem letölteni
    - Ha egy játékfejlesztőtől új játékokat szeretnének, meg kell vennie
    - Ha szeretnél új albumot az kedvenc együttesedtől, akkor meg kell venned a zenéit vagy eljárni koncertre
    - stb.

    Mindenki pénzből él, ebből lesznek új szellemi termékek is azoktól, akik így alkotnak azoknak akik a másik oldalt kikapcsolják, szórakoztatják. Ha senki sem fizetne adott szellemi termékért, akkor nem is lenne belőle több.
    Jaaa, hogy mások megteszik úgy is? Akik így gondolkodnak azok nem érdemlik meg, hogy megkapják a fizetésüket. Azok, akik egyébként megtehetik, hogy ezzel támogassák/értékeljék a készítők munkáját, de nem teszik még alkalmanként sem, mert minek ha ingyen hozzá lehet jutni.

    A lány és sok másnak ezzel kapcsolatos mondanivalója erről szól. Az, hogy a film gyengébb vagy rossz, illetve nagyon rétegfilm és ezért nem olyan sikeres anyagilag már más kérdés. (Ezért is írtam, hogy túlzás csak erre fogni a folytatás esetleges hiányát.)
  • Jackal
    #9
    Jó, akkor úgy kérdezem, egy gyengébb filmnéz csak a moziból 12milla tiszta zsé neked nem jelentős profit? Még a lemezeladások/tv-s jogok eztán jönnek.
    Még mindig nem értem ki az akit nem fizettek ki. A kiadó/stúdió gyártáskor mindenkit kifizet, max ő bukik rajta a végén.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.29. 19:29:29
  • yesname #8
    Bevétele volt annyi. Ennek kb. 40%-a az a pénz ami a stúdióhoz eljut és ebből kell levonni ezt-azt. A lényegét mondanivalómnak Te sem látod... Ha nem kapsz fizetést előbb-utóbb otthagyod. Ezt teszed akkor is, ha egyre kevesebbet kapsz, mert esetleg lesz jobb. Más - akár személy, akár cég - miért ne tenne így? Ha pedig egy folyamatként tekintenél az egészre, előbb-utóbb tényleg bukás lesz. Ezért bajt megelőzve inkább másba fektetem a pénzem.
    A stúdiókat nem sajnálom, van ott bevétel és lesz is, mert másba fektetnek majd be... És azokat sem sajnálom, akik csak a saját orrukig látnak.
  • Jackal
    #7
    A mendzsere szépen a szájába adta, hogy mondjon valami marhasságot, amin zúgolódhat a nép. A sorozat folytatódni fog előbb utóbb, ameddig lesz benne nyereség.
    28m dollár volt a film költsége és 100m volt a bevétele a mozikban.
    Nem lesz folytatás, napersze... (max a kiscsajt nem írják bele, ehhez eléggé nyitva hagyták a kaput a 2. rész végén)
    @yesname: a nem kapok fizetést és a csak +200%-os nyereségem volt rajta közt azért elég nagy a szakadék.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.29. 17:26:10
  • yesname #6
    Csak erre fogni túlzás, de egyébként igaza van... Akik lehülyézik emiatt azoknak őszinte szívemből kívánom, hogy találjanak munkát (ha még nincs), majd lepődjenek meg, mert nem kapnak fizetést 2-3 hónap múlva. :D:D:D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.08.29. 17:06:53
  • Narxis
    #5
    Azt se tudja, hogy mit beszel a kis lotyó.
  • Zombee
    #4
    Az a baj, hogy a 2. rész nem volt olyan jó, mint az első, bár ezt előre nem tudhatta senki, az első rész eredményeit kellett volna hoznia. Azt még én is csak DVD-n láttam (letölt, majd meg is vettem), a 2. részre el is mentem, és akkor még nem tudhattam, hogy nem lesz olyan jó. Bár így sem volt kidobott pénz a mozijegy.
    A kiscsaj meg még hihet is ebben őszintén.
  • Sir Quno Jedi
    #3
    Hit-Girl -nek amúgy is öreg lenne már, mivel jövőre lesz 18. SZal.
  • BrockSamson
    #2
    Nem a letoltest vedem, de azert mindannyian ismerjuk a hirhedt "hollywoodi konyveles" sajatossagait. Szoval kizarolag a letoltokre fogni egy tobbe-kevesbe retegfilm elmaradt sikeret, eleg nagy csusztatas.
  • grebber
    #1
    Már itt is erre fogják LOL.Mennyire szánalmas népség az összes te jó ég...