446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
  • Evoluti0N
    #446
    Végigvittem. Hát ez egy érzelmi hullámvasút volt. :D
  • Evoluti0N
    #445
    A Final Seasont játszom és most volt a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Leeről álmodós rész. Én most:
  • stargatelost
    #444
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah, elég necces volt ez így, de mégis örülök, hogy happy end lett :D

    Közben megnéztem youtube-on, hogyan hal meg Violet. Szóval a barlangi döntés számított, hogy megbízunk-e AJ-ben, képes-e saját döntést hozni. Ha ekkor nemet mondunk, akkor Violet (vagy Louis, attól függ, ki van veled) átdobja Tenn-t, őt pedig megeszik a zombik. LOL. Hát én kurva mérges lettem volna, ha emiatt meghal Violet :D Így viszont AJ szépen nyakon lövi Tennt, így Violet át tud ugrani :D Örülök, hogy ezt a szálat játszottam végig :D
    Ja meg olyan is van, hogy megvakul Violet. WTF? Elvileg a kazánrobbanást akarják megakadályozni Minnie-vel, ekkor sérül meg. WTF again. Ennek is örülök, hogy nem ilyen végigjátszásom lett :D

    Talán ezért is örülök még ennek az erőltetett happy endnek is, sikerült átvészeltetnem a románcot is :D

    Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2019.04.20. 22:03:22
  • yossarianHUN
    #443
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem nagy csalódás volt a befejezés, ahogy mondtad, a "lore" szerint egyből a harapás után kell lecsapni a végtagot, ez így egyértelműen "erőszakolt" happy endnek hatott számomra. Arról nem is beszélve, hogy vajon utána hogy akadályozta meg AJ, hogy a feltehetően eszméletlen Clem percek alatt elvérezzen, majd hogy vonszolta magával kilométereken át az intézetig egy zombikkal dugig tele erdőn keresztül. Ha újra bejátszották volna az első évados "Lee-t megharapják, és Clemnek meg kell ölnie/ott kell hagynia" szcenáriót ezúttal Clemmel és AJ-vel, az is elég olcsó húzás lett volna, de közel sem annyira, mint ez így.
  • stargatelost
    #442
    Kivártam a részeket, és egyben toltam le az utolsó évadot.

    Annyi, hogy jól beszoptam azzal, hogy az első évad első epizódja óta használt és folyamatosan felülírt mentésemet beraktam ennek a mentés mappájába, ugyanis valahogyan szétcseszte az epizódmenüt, és egyszerűen nem engedett játszani a második résszel, csak azt írta, hogy coming soon, mintha nem lettek volna telepítve a további részek. De megoldotta az, hogy nem másoltam be, de ekkor már az első részt végigtoltam, szóval random choice-okkal kellett nekivágnom a másodiknak, de itt még nem voltak súlyos döntések szerencsére. Az bosszant, hogy itt őrizgettem éveken át a mentést, hiszen ezekkel formáltam Clemet, erre használhatatlanná teszi a játékot, és ráadásul felesleges is, hiszen az elején ott volt az a több évados previously, melynek keretében úgyis végigmentünk a főbb döntéseken...

    Nah de a játékról is akkor... A totál felejthető 3. évad után ez ismét fasza lett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már az első résznél is gyanítottam, hogy itt mintha Violettel egy romantikus szálat is el lehetne érni... aztán jött a második rész :D Én vele kavartam végig az évadot, és a végén a choice-oknál láttam, hogy ő is meghalhatott volna (nálam Tenn halt meg a hídon), azt azért sajnáltam volna. Nekem is bejött, ahogy lentebb is írták, hogy lehetett ilyen szálat is végigvinni, ráadásul nemet is választhattam :D

    Meg hát Clem! Hú de mérges voltam, hogy egy ilyen hülye mászásos zombiharapásban fog meghalni, egyből a fejszére gondoltam és vártam, mikor mondja ki, hogy "le kell vágnod a lábam!". De ez nem történt meg, és csak szarakodtak a pajtában, meg előidézték az első évadot, hogy meg kell ölnie, ne változzon át... szóval suhintott AJ és... csak a lábát csapta le... de..de... mennyi idő eltelt már? Azt egyből kell megtenni, ilyenkorra már full szétterjed az emberben... nem? Na mindegy, jó kis csavar volt, amikor ez kiderült, ahogy megszólalt AJ mögött. Ott van a suliban, ő a főnök, és lényegében boldogan élnek. Jó befejezés ez így.

    Ja és a grafika is pöpec lett, már amit gondolom ez a régi motor megengedett, szép fények, környezet, és a karaktereknek sem volt már olyan darabos a mozgása, mint korábban.
  • TBTPumpa
    #441
  • TBTPumpa
    #440
    Március 26-án jelenik meg az utolsó epizód (és ekkor megvásárolható lesz a teljes évad is):

    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.04. 22:32:20
  • caps lock
    #439
    Megjelent a harmadik rész.
  • TBTPumpa
    #438
    2019. január 15.:
  • TBTPumpa
    #437
    A Skybound fogja befejezni a The Walking Dead utolsó évadát.
  • caps lock
    #436
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon tetszik a szerelmi szál. Teljesen felnőtten és éretten kezeli ezt a kényes témát. Semmit sem kényszerít ránk, a játékosra bízza hogy akar-e romantikus kalandot Clementinek vagy sem. Szerintem egyrészt színesíti a történetet, másrészt reálisabb is hogy már nem kezeli gyerekként. Sőt, még abban is dönthetünk hogy fiúval vagy lánnyal akarunk-e kavarni. Külföldi fórumokon sokan kikeltek utóbbi ellen, nem akartak egy leszbikus Clementinet, de nem fogják fel hogy ez az ő döntésük? Épp az a jó ezekben a játékokban hogy rajtunk áll miképpen szövődik a történet. Minden játék elején ki is írják. Ez csak egy opció, nem kell élni vele ha nem akarsz. Szabadon dönthetsz.
  • grebber
    #435
    "Fejlemények a The Walking Dead befejezése kapcsán!

    A Telltale a múlt éjjel osztott meg egy közleményt, amelyben leirja, hogy többen is megkeresték már a céget azzal a szándékkal, hogy segítenének befejezni a maradék két epizódot. Bár a Telltale egyelőre nem tud semmit ígérni, állításuk szerint dolgoznak azon, hogy a megfelelő partnerrel kivitelezhessék a dolgot."
  • caps lock
    #434
    Nem rossz a New Frontier, bár Clem csak mellékszereplő benne. Tervezem én is újrajátszani, már van hozzá magyar felirat is.
  • Evoluti0N
    #433
    Nagyon, nagyon bánt. Clementine az egyik kedvenc videojáték karakterem evör. A második epizód volt az utolsó, amit játszottam. A New Frontier itt figyel a Steam fiókomon. Nem tudom, h lesz-e kedvem így végigjátszani. Bárcsak valamelyik stúdió felkarolná és befejezné a játékot, de sajnos pénz beszél, kutya ugat, nem sok esélyt látok rá. Méltatlan befejezés ez így.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.09.23. 19:41:27
  • TBTPumpa
    #432
    Sajnos a Telltale bezárása után az utolsó 2 rész már nem fog elkészülni. Lezárul Clementine sztorija már a jövő héten érkező második résszel, de nem úgy, ahogy azt eredetileg a fejlesztők tervezték és mi játékosok reméltük... :(
  • frem
    #431
    Magyarítás vajon készül-e majd hozzá??
    Mivel az előző részekhez készült - hála a sok lelkes fordítónak - jó lenne lezárni is magyarul a szériát.....
  • TBTPumpa
    #430
    Menetrend:
  • TBTPumpa
    #429
  • TBTPumpa
    #428



    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.20. 21:05:34
  • TBTPumpa
    #427
    Indul az utolsó évad!


    "The Walking Dead: The Final Season premieres August 14. Pre-order and receive The Walking Dead Collection starting June 8."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.06. 18:18:53
  • TBTPumpa
    #426
  • FartingSquirrel
    #425
    A TWD: Michonne magyarítása eljött két új platformra.
  • FartingSquirrel
    #424
    Szerintem nem nyögvenyelős, csak gondolom, már nagyon vártad, hogy végre kijussanak Richmondból. :)
    Legalábbis én élveztem szinte végig, jó volt a sztori ...és persze döntéshozás szempontjából sem hagyott cserben a Telltale. Hogy basznák meg. Most vittem végig a 4. részt, és eléggé felkúrt. Rohadjon meg a TTG. ...már alig várom a következő részt... Kár, hogy nem lesz több. :D
  • stargatelost
    #423
    Nah, már csak egy rész van hátra. Nektek hogy tetszik?

    Lehet spoileres leszek:
    Szerintem egyáltalán nem jó ez az évad, ez a Richmondi szarakodás nagyon nyögvenyelős. És Clem ide, vagy oda, nem tudja úgy feldobni a részeket, Javi pedig szimpatikus karakter, de valahogy mégsem áll össze faszává az egész.

    Amúgy érdekesen integrálták az előző évad végén hozott döntést, nyilván mindenki mást lát a flashbackekben, akivel épp befejezte (Jane, Kenny), de hát nyilván sok befolyása nincs, csak a "nézőnek" plusz, hogy kontinuitás. AJ meg mindenképpen ott volt Clemnél.

    Nah mindegy, azért még nem vészes, remélem dobbantanak az évadzárásra, és hát azt is remélem, hogy a következő évadra már végre a grafikai motort is felfejleszti a Telltale, mert ez így már tényleg nem mehet tovább (Lásd: GotG)
  • stargatelost
    #422
    Mégis sikerült, csak kicsit utána kellett olvasni :D Ha valaki más is elakadna: A Dokumentumokban 'The Walking Dead Season Two' nevű mappában legyenek a s2 save fileok, amikor indítjátok a New Frontiert, és akkor a játékon belül lehet is importálni.
  • stargatelost
    #421
    Akkor most a warezosok bukják a korábbi mentéseket? :O Mert én nem tudom sehogyse rávenni a New Frontiert, hogy behozza a s2 mentéseimet :( Valakinek sikerült?
  • uncgeo65
    #420
    Sziasztok !

    Egy problémában szeretnék segítséget kérni
    Ma telepítettem fel a Walking Dead season3 episode2 játékot.
    A gépem 4 magos AMD, windows 8.1-el, 8Gb RAM-mal.
    A telepítés simán ment.
    Futtatásnál a következő hibaüzenetet írja: a rendszer nem támogatja a megadott eszközillesztőt vagy szolgáltatás szintet.

    Minden segítséget köszönök.
  • TBTPumpa
    #419
  • TBTPumpa
    #418
  • TBTPumpa
    #417
    Azaz december 20-án:


    Köszönjük Telltél!
  • FartingSquirrel
    #416
  • TBTPumpa
    #415
    November végén kezdődik a harmadik szezon:
  • TBTPumpa
    #414
    Clem lesz a főszereplő:


    Ősszel érkezik és ez lesz az utolsó évad.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.13. 08:28:51
  • yossarianHUN
    #413
    Na fajin. Remélem Clementine azért nem valami huszadrangú mellékszereplő lesz. Őszintén szólva én annak örülnék a legjobban, ha megint ő lenne a főszereplő, pár évvel idősebben, immár sokat látott zombiölőként. Szeretem, mikor rendesen végigvisznek egy karaktert, kidolgozott jellemfejlődéssel.
  • TBTPumpa
    #412
    A harmadik évad első trailerét ma fogja megmutatni a Telltale (vagyis inkább késő este).
  • stargatelost
    #411
    Kicsit cross-spoilerezek, de vicces volt az eheti Fear the Walking Dead, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lényegében húztak egy Michonne-t :D Bár valaki biztos nem ölte meg Randallt, én kinyírtam, így a túszcsere lényegében ugyanaz volt, mint most a sorozatban :D
  • stargatelost
    #410
    Én is most akartam linkelni :D Hát, így nem lesz nehéz folytatni azt a sokféle befejezést. Tuti nem Clem lesz a főszereplő, és így gondolom találkozunk vele, meg akivel épp van (ahogy befejeztük az s2-t)...
  • TBTPumpa
    #409
    Clementine visszatér
  • hegedavid
    #408
    Így van :) az alap Season 2-re gondoltam. :) a 400 days-t már végigvittem. Megpróbáltam úgy, hogy a Dokumentumok/Telltale Games mappában a S1-ből átmásoltam az S2-be mindent, de semmi. Az lehetséges, hogy azért mert, nem megvettem, hanem csak letöltőttem? :)
  • stargatelost
    #407
    Ő nem a Michonne-t kérdezte :D De az elv nyilván ugyanaz, elindítja a második évadot, kilép, átmásol mindent az új szezon mappájába, és mehet is. De amúgy nem is a season 2-vel kell folytatni, hanem a 400 days-el :D