266
Machinarium, az Amanita Design új kalandjátéka
-
#146 Megvan.De most nem tudok kijutni a szobából ahová be van zárva egy másik robottal és cigit kellne neki adni.DSe hogy?:( -
#145 Most lett meg csak a napraforgó-olaj a botanikai labor után, szóval azt egészen biztosan nem most kell megcsinálnod. -
#144 Megpróbálom...:) -
#143 AZ öreg hapsi az eggyel előtte levő szinten ad MAJD egy belépőkártyát (cserébe a napraforgó-olajjal töltött flaskáért, amit a sima olajas flaskája visszakapása után ad...). De addig még rengeteg más dolog van, először ott a macskát fogd meg, vidd vissza a zenészeknek, stb... -
#142 Ó je megvan :D
Utána ez légkondi-faszi a tetőn nagyon kreatív feladat :D -
#141 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem :)
Innen hogyan tovább??
Köszi! -
#140 Jobb fent kiskönyvet nézted már? -
#139 Szerintem ez a konyhás-lánykás rész rossz: a leírás szerint le kéne vennie a tűzhelyről a kuktát és leraknia, hogy odatehessen a kukoricát, de a kukta a kezében marad és amíg azt vissza nem teszem a tűzre, nem tudok semmi mást csinálni. Ötletek? -
#138 Amellett a cső mellett tartsd az egered, ahol ki akarsz jutni, és már azelőtt megjelenik a nyíl, hogy a robotocska odaérne... És kidob. -
#137 Nem értem de mindegy.Most már megfordult az emelő de nem lehet semmit se csinálni vele,nem lehet semmire se kattintani miközbe megyünk:( -
#136 Mert le kell ugrani a túloldali szellőzőnél! Az nem magától megy! -
#135 Mellesleg elakadtam :) Mikor a lift levisz a konyhás kiscsaj szintjére, ott a konyhában nem tudom, mit kéne csinálni... Felteszem a kapott kukoricát kéne kipattogtatni a kéményen, hogy lessen az a kampós valami, de nem jöttem még rá, hogyan... És bent csak a belül szerzett (csajnál levő) dolgokat lehet használni... -
#134 Mármint a elpattant dtótok:(
Piros pirossal fekete fekwetével de engejm a kályhába diob:( -
#133 Lehet, hogy a játék változtatja véletlenszerűen a jó megoldást? Nekem ez volt a jó, az biztos. -
#132 Nem jó!:( -
#131 A végigjátszás könyvei a játék "10" könyvtárában vannak két felbontásban. Egyszerűen át kell nevezni a fájlokat .PNG-re és TÁDÁ! A .101 a kisebb, a .111 a nagyobb felbontás. -
#130 A Clockwise Operetta c. szám nagyon jóó már 20x hallgatom meg:D -
#129 A mjátékba van benne. Jobb fent/kiskönyv/mini game után. -
#128 ????????
Ez honnan van?:D
És milyen nyelven van ez!:D -
#127 Én fogok csinálni, fényképezgetem is a nehezebb részek könyveit... -
#126 Zseniális
Ha majd egyszer vki tervez végigjátszást,akkor ezeket a képeket kéne mellékelni, az összeset -
#125 Igen közben már mondták előtted. Ki is próbáltam, hát már annak az art-ja is vmi fenomenális, meg kell az összeset néznem XD -
#124 Tévedtem bocsi, le lehet ugrani. Tehát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a második konzolhoz eljutottál, P F P P kötés, lent az elpattanó drótokat szín szerint kösd össze, és megfordul a daru iránya. Ugyanúgy elindítod, mint először, csak most a lyukon ugrasz be a túloldalon, ami a cél. -
#123 Az a kis könyv segitséget ad ha elakadtál.
Ja és köszönöm a soundtracket xido
-
#122 Ez vicces... felemel, leugrom a kis kiszögellésre, de ott megint van egy (kulccsal nyitható) konzol. Abban 4 kétválasztós kötés... Ha a P F P P (mindig az írt szín van elöl) kombinációt választom, a kazán oldalán elpattan 2 drót, amit ha újrakötök, akkor a menetiránya a darunak megfordul, de a szellőzőbe beugrani nem tudok (ha meg fordítva kötöm vissza, nem jön le a kar. Na hovatovább? -
#121 A 3 csúszkás konzolhoz a kód:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első lent, a második fent, az utolsó megint lent.
A kulcsos panel megfelelő kötésén még dolgozom :) -
#120 Engem felemelde nem megy tovább.A kód jól jönne hozzá:) -
#119 Ó basszus, azt nem tudtam hogy lőni is lehet.Nem is írták szerintem sehol. Na mind1, nem volt rá szükség -
Chewy81 #118 Én is végeztem vele. Szerintem ez a jó kalandjáték, amin gondolkozol, de azért meg tudod csinálni leírás nélkül is. Utálom az olyat, amikor olyan dolgokat kellene kitalálnom amire esélyem sincs leírás nélkül. -
Chewy81 #117 A nyilakkal tudsz mozogni és a space-el lőni, így már könnyű a kulcsos rész.. Az pedig csak segítséget ad a pályához. -
#116 Na én is végeztem.
Hát talán ez volt életem legkönnyebb kalandjátéka(most a tili-toli puzzle játékokon kívül,amiikkel azért jól elvoltamXD), majdnem minden elég egyértelmű volt.
Csak arra nem jöttem rá, hogy a jobb felső sarokban lévő könyvet mégis hogyan lehetne kinyitni, az a repülős kulcsos rész megcsinálhatatlannak tűnik,sosem jön ki a lépés. -
#115 Jah , az is meglehet -
#114 a kép sarkában a mentéek száma van ! -
#113 És vége is , akkor nem tudom miért írták , hogy 30 pálya van -
#112 Oh sikerült , továbbjutottam végre -
#111 Amikor mentesz a kép sarkába odaböki , hogy hányas szint.
Én is azthittem , hogy már a vége lehet , közben az csak a 16 os rész a 30 ból
Golyós tényleg elég nehéz , de megcsináltam kb 20 perc alatt.
Toronyban azzal a rádiós cuccal még nem kell semmit csinálni szerintem , csak a golyós kell , engem azután továbbengedett!
Azután lehet menni a 17. részhez ahol elakadtam , szóljatok , ha ott tartotok pls! -
Chewy81 #110 Én is a toronyban szívok, nem tudok rájönni, hogyan kellene visszajátszanom a dallamot, nincs valami jó hallásom ezek szerint ... :) Meg nem tudom a golyós feladványt sem megoldani egyelőre.. Ja, és a tetejébe a nyálszívogatás is elég idegesítő :) -
Chewy81 #109 Máté: Van egy kis konzol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amin 3 kart látsz. Ez három munkafolyamatot jelöl. Úgy kell beállítanod a karokat, hogy az emelő elindulása után legyen időd visszamenni a csilléhez és beleugrani. Aztán fel kell emelnie, majd ha felemelt, el kell veled indulni újra, és akkor le tudsz róla ugrani a bal felső kis állványra ahol a másik konzolt tudod majd bütykölni... -
#108 Nekem segítség kellene mert a 4-pályán ahol van az emelő ami megy körbe ott nem tudfom mit csináljak!+:D -
xido #107 full soundtrack