21
  • fflx
    #21
    hat igen. a wii molyan tarsasagi gep. singlebn elegge uncsi, de kisebb-nagyobb tarsasag jol elvan vele.

    szamomra pont ettol tunik, amolyan idovel majd elmulo divatnak.
  • Tinman #20
    "mindig úgy hívnak meg, hogy vigyem magammal a Wii-t"

    Ennyire csak nem vagy unalmas?
  • Landro
    #19
    Az utóbbi időben a baráti és családi összejövetelekre mindig úgy hívnak meg, hogy vigyem magammal a Wii-t. Teljesen másféle játékélményt ad, mint a box és a ps3. Nem is egy pályán versenyeznek.
  • LOTR|Atocha
    #18
    GH -t akartam írni. :)
  • LOTR|Atocha
    #17
    Mi az a GC???? :)
  • QuippeR
    #16
    azt tessék már felfogni végre, hogy ez ízlés kérdése, és ennyi. aki nem akar ugrabugrálni, az nem vesz Wii-t, ha meg mégis vett, akkor eladja és magát okolja a hülyeségéért, nem másokat.
    (a GH lemezeket egyébként ki fogja cserélni a kiadó, bár ettől függetlenül valóban tetűség volt így kiadni. HDTV-m meg nincs, szóval ha azt is hozzászámoljuk a másik konzolok árához - mivel más HD forrásom úgyse lenne - akkor máris jóval olcsóbb a Wii. bár ettől függetlenül szerintem nem vetélytársa a Wii a többi konzolnak, inkább pluszba érdemes megvenni.)
  • Tinman #15
    A Wii drága -a tudásához képest.
    Mert, de jó is az ugribugri, de Guitar Hero monoban, nem HD-ben, egy kis állkoppantós Mass Effect, GoW full HD-ben... aki látta\átélte az érti, aki nem az ugráljon még pár hónapot és tegye a sarokba, ahogy sokan mások ;-)
  • Tinman #14
    "Egyébként magyarországon azért inkább pc mint konzol, mert azzal nem lehet villogni, nem lehet leszólni a másikat, hogy az én ps3mam erősebb mint a tiéd.

    Nagyon ritka az a PC-s amelyik elkezd villogni. A sok láma meg leszólja azt aki a gépkonfigját az aláírásába teszi, ez nem villogás, hanem nem kell teleszemetelni xy játék, vagy hw topic oldalait azzal, hogy "nekem így, megy ezen a konfigon... itt és itt fagy, ilyen a konfig... ez meg az nem ok hw szinten, itt a konfigom".
    Tessék már ezt is megérteni.

    Már bocsánat, de mostanában éppen a konzolosok villognak azzal, hogy nekem ilyen full hd tvám van, neked sajna meg csak olyan... na ilyen hszeket tudnék dögivel linkelni.

    "Egyébként pcre mennyibe is kerül egy 3 magos cpu? (hát még egy hét magos?)"
    Jaj ne már... te sem gondolod, komolyan, hogy a Motostorm ott izgatja 100%-on a Cell proci magjait a PS3-ban...
    Ahogy PC-n is ez a helyzet, még a 2 magos tisztességes optimalizáció is fehér holló, hát még at ennél több mag esetében. Crysist érdemes megnézni 4 magon, 2 mag 60-70%-on, a másik kettő meg 20-30-on vagy annyin sem.
  • Tinman #13
    "Egy ps2 grafikaikával rendelkezik"

    Nah, azért annál jobb... nézd csak meg pl. a PS2-es Resi 4-et, aztán nézd meg GC-on... már pedig a Wii erősebb vas, mint a GC. A másik meg az, hogy a Wii-ből is lehet sokkal szebb látványt kicsikarni, csak viszonylag új vas... ez a PS2 esetében is így volt.
  • zola2000
    #12
    A wii most 5 ezer forintért drágább mint az x360arcade. Egyébként van egy hiba a cikkben, 250 dollár az a nintendo szerint nem 44 ezer forint, hanem 69990. Egyébként magyarországon azért inkább pc mint konzol, mert azzal nem lehet villogni, nem lehet leszólni a másikat, hogy az én ps3mam erősebb mint a tiéd. Egyébként pcre mennyibe is kerül egy 3 magos cpu? (hát még egy hét magos?)
  • cateran
    #11
    Ó srácok..már megint megy a sírás hogy bezzeg a Ps3 meg a kekszbox....Errefelé angliában a boltokban szép nagy plakátok hirdetik ha van éppen Wii raktáron (mert bizony itt is kapkodják)a ps3 és a kekszbox meg nemhogy "lábon rohad el",de rengeteget használtan is vehetsz (bezony..még Ps3-at is!)
    Árban csak a kekszbox veheti fel a versenyt vele(a Ps3 túl drága még ha 3 játékkal adják,akkor is és tetszik-nem tetszik, átlag benő leszarja a cellt meg minden mást is! ár-játékok-design ez a 3 motiválja a népet még nyugaton is)
    Azt hogy kiválthat 1 pc-t,meg lehet vele ezt-azt csinálni (mp3,dvd hd cucc,akármi) meg felesleges hangoztatni...errefelé általában 1-2-3-4 pc, 1-2 konzol, házimozi rendszer /háztartás a divat (családos fronton)
  • Loverman
    #10
    aki szerint nem olcsó, az nézze meg közelebbről a PS3 árcéduláját. minden relatív;)
  • Loverman
    #9
    Kár hogy olyan dologra költik a pénzüket amit 2 hónap múlva megunnak, bármilyen játék is jön ki rá... szabályosan kidobják a pénzt az ablakon. Inkább nekem adnák;)
  • opeca
    #8
    Figyu, ne hasonlítsd már össze a Wii optikai szenzoros irányítóját a PS3 gagyijával:)))))
  • QuippeR
    #7
    én lassan egy huszassal vagyok idősebb, mégsem zavar a Wii grafikája.

    (aki szerint meg olcsó, az nézze már meg közelebbről az árcéduláját, mert valamit elnézett.)
  • nipponia
    #6
    És ami a legfontosabb, a nintendo a gyerekeket célozta meg elsősorban. Egy 5 évesnek nem számít hogy milyen a grafika, hanem a móka hogy lóbálja az irányítót és az mozog a képernyőn.
  • drizzt1666
    #5
    A Wii olcsó ÉS van rá elég játék. Meg amúgy is teljesen más réteget céloznak meg vele, mint teszem azt x360-al vagy ps3-al. És ez a réteg a nagyobb. A casual.
  • HAF Rigel
    #4
    Ps3 ban is van sixaxis rendszer , ami mozgás érzékelős , sőt most jött ki a dual shoc 3 , amiben a rezgés is a mozgásérzékelő is benne van. Ps Storról meg pont most lehet letölteni a bowling játékot ahol szintúgy a mozgásérzékelőé a szerep.
    És a Kifutó teknika ? Blu Ray lejátszó , cell proceszor ? ne már.
    Egyébként konzolba fele akkora hardwer nem kell , mert cél hardwer , lehet rá optimalizálni , és winfos sem található rajta ami olyan gyors hogy az eszemet sem tudom . A wii olcso ezért veszik.
  • feamatar
    #3
    ha így gondolod nem vagy tisztába doboz és a PS3 felépítésével... max a GPU ami ma már PCn jobb. A CPUik felépítése meglehetősen más felépítést követ.
    A vásárlókat nem az érdekli valóban, hogy nextgen legyen, hanem hogy olcsó. A Wii pedig olcsó, de képességeihez képest drága. A kontroller meg nem nagy cucc, P5 glove már 2001 óta van PChez, és bármilyen játékkontrollert tudsz vele helyettesíteni. Emellett PS2höz is van már mozgásérzékelős kontroller(persze az valamivel fejletlenebb mint a Wiis). A lényeg az azonban, hogy a mozgásérzékelős kontrollert egyszerű szoftverfrissítéssel supportálhatóvá lehet tenni, míg a nextgen graft nem. A kérdés már csak az: miért nem cuppan rá a témára az MS és a Sony...
  • savior
    #2
    ugy nez ki a vasarlokat nem az erdekli hogy nextgen e. mellesleg az xbox360 es a ps3 is olyan alkatreszeket tartalmaz, amik pc-knel kifuto szerianak szamitanak
  • HAF Rigel
    #1
    Az a baj hogy a Wii összemossák a next gen konzolokkal , pedig a wii magban nem next gen , csak az írányitó maximum. Egy ps2 grafikaikával rendelkezik , nem játszik l még dvd sem , meg mostmár mp3 sem. Ez olyan mint a Grippent 5 generációs vadászgépnek nevezni , jó esetben 4.5 es . de nem öt az biztos .