778
A gengsztersztori folytatódik...
  • mcfingatlak
    Sziasztok tegnap raktam fel a játékot, nagyon fasza. Csak nem értem miért kell akadoznia vezetés közben, mikor a gépem elvileg simán vinné...
    A konfigom:
    Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz
    Ram:2 Gb
    Videokártya:Nvidia Geforce 8800GTS 320.0Mb
    Windows XP Professional SP3 van a gépen. Valaki help!
  • Krisi94
    menj mögé
  • fekinho
    Valaki tudja hogyan kell megfolytani a drottal ?elkapni eltudom..de csak tartja..nem folytja meg..
  • Trantorius
    Bocs hogy ismétlem magamat de várható magyarítás?
  • Krisi94
    municiót nem venni kell hanem elszedni másoktól vagy bemész a házadba vagy michaelébe vagy az üzleteidbe és ott felszeded őket.
  • Krisi94
    az hogy "strangle the life out of him" azt jelenti hogy meg kell folytani.És az hogy "put a bullet between his eyes" pedig azt hogy fejbe kell lőni.A többit nem tudom sorry.A zöld jeleknél még annyit hogy el kell foglalni először az összes üzletüket csak azután mehetsz be a birtokukra. Ezekkel a zöld x-ekkel a játék csak annyit akar jelezni hogy most már nincs más feladatod, (nem mintha eddig túl sok lett volna) mint elfoglalni a más családok üzleteit és kinyírni őket.
  • Krisi94
    El kell vinni a játékot egy bizonyos pontig és csak azután lehet három tagod a családdban és csak azután lehet három kisérőd.
  • marc45
    municiot hol lehet venni?
  • pitbull222
    Ja és most az a feladat hogy nyírjam ki az ellenfél családokat!!Minden család birtoka előtt ott van a zöld jel,de mikor odamegyek a kapu be van csukva nem lehet bemenni!!Erre tudnátok vmit?
  • pitbull222
    "tenderize him with a melee weapon execution "
    "strangle the life out of him"
    "put a bullet between his eyes"
    "let a bruiser shank him from behind"

Ezeknél a feladatoknál leirnátok mit kell csinálni?
    Ezek a feladatok ott vannnak amikor a másik családnak a tagjait kell megölni!!!!!
  • Quantumleap
    Még amit kérdeznék, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy három kíséröm lehessen? A leírás szerint annyi lehet, de kettönél többet nem tudok alkalmazni. Ha odamegyekk bármelyik melókeresöhöz, a karakterem reflexböl a "sajna, most be van telve a Család, majd talán legközelebb" szöveget nyomja.
  • Quantumleap
    Én is a magyarítást kérdezném.
  • Trantorius
    Várható valamikorra magyarítás?
  • Morfi
    Innét szokott valaki multizni?
  • Morfi
    Valaki megtudná írni, hogy ezt a problémát, hogyan tudnám megoldani?
  • Quantumleap
    Elindítanám a játékot a crackelés után, es ezt kapom: "Your Graphics Card does not meet The Godfather II minimum requirements." Ez mindenképpen azt jelenti, hogy nem elég jó a videókártyámn, és nem indul el a játék? Úgy értem, nem lehet a crack hibája?
  • danyr
    szar a géped
  • Bodrey
    Hy mindenki valaki nem tudna abban segíteni, hogy játék közben gondol egyet és kilép magától kb 30perc után

Előre is kössz
  • Kyle07
    valaki tud MAGYARÍTÁST a játékhoz??
  • Ecos
    sziasztok. nem tudjátok hogy a civileket mikor lehet megütni? előre is köszi
  • Kyle07
    nem tudtok a játékhoz magyarítást?
  • rcsaby
    Van egy pár problémám,már a harmadik család kiirtásánál vagyok,az első hogy hiába csinálom meg a kulcsos küldetéseket.Az egyik fickónál név szerint Bruce Rivera ott maradnak a kérdőjelek.Igy azt sem tudni holvan,mag azt sem hogy kell megölni.A második hogy nem tudok bejutni a helyreahol van mert kéne egy drotvágos,probáltam de máshogyan nem lehet belyutni.Harmadik Paul Morales megöléséhez Engedd meg egy Bruisernek, h megüsse őt hátulról HOGYAN.
  • danyr
    tanuljáá' meg addig angolul, Csabika ;D
  • rcsaby
    Valaki meg tudá mondani mikor jelenik meg nálunk.Mert várom a magyarositást,addig nem akarok neki állni.
  • Ben007
    csinálnék accot de a creatingnál folyamatosan tölt de nem történik senki HELP
  • Markez
    na tud valaki segiteni mert elakadtma és semmni nem segít :(
  • Markez
    mikor elkapod akkor a space t kell nyomni egyfolytában , míg ki nem fogy a szusz belőle.
  • Markez
    nem tudom kivégezni őket és így elakadtam :( nem tudok tovább haladni..
  • FabiG1
    Sziasztok! Volna egy kérdésem! Még az elején vagyok és az egyik tagot úgy kell kinyírni, h meg kéne folytanom, azt pontosan hogy kell ? Addig ok h megragadom és közbe ütni kell v falhoz verni, v mit kell csinálni vele ? csak attól h megfogom nem hal meg...
  • sambauer
    Mindkettőt végezd ki Shotgunnal (vagy a Rifle lehet gondolom AK is odáig nem jutottam még el)
  • Markez
    nem lehet eldobni ezzel a kettővel nem tudom mit csináljak, így sima shotgun és rifle nélkül.. itt a kép-
  • danyr
    de asszem ellehetek dobni mikor otvagy egy shotgun-nál nyomd meg az e betűt (vagy ami bevan állítva fegyver felvétel/ledobás)
  • Markez
    azzal mit tudok csinálni megkapom a kulcsos embertől a feladatot, elvégzem megkapom az embert akit valamilyen módszerrel meg kell őlni, na ez sikerült többnél is , de most kubában vagyok , ahol a feladat már az összes család kinyírása, de akit ki kell nyírni az egyiket shotgunnal a másikat meg rifle vel, ami már egyik sincsen nekem mert fejlődött a fegyverzetem, nem lehet eldobni a fegyvert és felvenni a sima shotgunt? mert ha igy végzem ki őket nem fogadja el, nem tőrténik semmi, szerintem a sima shotgun és a rifle kell.
  • genory
    A magyarítás engem is érdekelne!:)
  • robinho1
    Hy all!
    Amikor bemegyek a sztriptiz bárba és beszélek a nővel nem lehet vele csinálni semmit?:)
  • Trantorius
    Oh,és váeható magyarosítás mostanába?
  • madtolyy
    Mindig oda van írva, hogy milyen módszerrel kell megölni. Lelőni, megfojtani, ilyesmi. Csak akkor lesz véres a képe, ha megfelelő módon teszed el láb alól.
  • Trantorius
    Hello még a játék elején vagyok néha találkozom civilekkel akiknek kulcs van a feje felett elvállalom tőlük a melót majd oda megyek az ellenséges család egyik emberéhez akit ki kell nyírnom és mikor lelövöm,vagy lelököm az épületről nem tűnik el a Család Fa részből(egyszer már sikerült egyet kinyirnom,akkor ki is írta és véres lett a képe a család fán) De a többi esetbe meg hiába lövöm le nem tűnik,el.
    Ez miért van?
  • Trantorius
    Valaki nem akar csinálni egy gyors magyarítást holnapra vagy legkésőbb csütörtökig?
    Előre is kösz!:)
  • KeKKSZike
    Kösz, már nem kell... Végigvittem, nem volt rossz kis játék! :)