278
Google-el található webkamerák linkjei, képei
-
#38 -
#37 gyere msnre -
Szabi1991 #36
(régebbi képek..)
-
Szabi1991 #35 sztem az NYPD :) -
#34 folyamatos*.. :D -
#33 az nem rendör, STFO van ár irva :DDDDD amugy nézzétek ezt, nem semmi, nem akad, végig mutatja az összes kamera állást és folxamatosa a kép(!!) -
#32 amikor en neztem kereszteződésbe elment 3 rendőr kocsi,bár akadozott a kép nekem ugy tűnt h megy a sziréna fényjelzése :O -
#31 A minőség elég így is, a sebesség lehetne télleg jobb, de azért örüljünk, h legalább ez van:)
egyébként /+fav -
Szabi1991 #30 jé cangásrendőr :O
szintén +fav:) -
#29 /+fav -
páran ülnek ottmire várhatnak..? -
zoolee #27 Ez nagyon jóó..
De lehetne jobb a minőség és a sebesség is.:) -
#26 jó helyen van, csak eléggé szaggat, 2 fpssel megy kb. -
#25 há befosok elvitték az egyik dobozt :Ddd. -
#24 honolulu cams :-O -
#23 neeeeeeeem:) :P csak tök izgi
#21: hehhe^^ ugyehogyjó:) -
#22 mier ott leszel? ^^ -
tzsoltika #21 ezt én is néztem már régebben 1 óránál többet :) integettek nekem is :) -
#20 tévedtem, a bolt 8kor nyílik ^^ (hogy vasárnap is, azt nem tudom..)
2kor mindenki nézze :D -
#19 nekem EZZ a kamera a kedvencem. ilyenkor, (éjjel 4kor) szoktak általában az afroamerikaiak bandázni. asszem 6 körül nyit a bolt. :D
régen nagyon sokat néztem, szoktak integeni is benne, esett már orra kisgyerek is, utat is javítottak már :) szerintem érdekes. a többi is jó, amik alatta vannak.
egyébként helyszín: NEW YORK - Times Square -
#18 lol de ezek csak képek.. -
Szabi1991 #17 lool -
Szabi1991 #16 ez itt van töllem max 1 kilóméterre :) -
#15 annak néz ki:D -
Szabi1991 #14 ez tényleg live ?:O -
#13 OMG
http://85.235.16.148/view/index.shtml -
#12 ha már itt tartunk akkor nézzétek meg ezt az oldalt, van egy csomo webkam -
tzsoltika #11 tudja valaki közületek azoknak az iskola kéményén lakó gólyáknak a webkamera cimét? -
tzsoltika #10 és azt honnan tudom hogy melyik városban járok? mert az előbb valami sivatagos területre akadtam -
#9 ez poén ,tetszik -
Szabi1991 #8 :)) -
#7 furcsa érzés, hogy kecskemétről, amcsi kamerákat forgatok... -
#6 "ettől" jobb dolguk van te ész hiszen élvezik hogy irányíthatják a kamerát :) És te fogalmaztál így! =) -
zoolee #5 Van,van de néha jó muri.olyakor-olyakor látni fura dolgokat..
Baleset,1 mást pofozó házaspár..XD,bringás esés.. -
#4 Én tudom h nem számíthatok ezután szép szóra és nem is várom el h így álljatok hozzám mert én kötekszem...de most komolyan kérdem:NINCS ETTŐL JOBB DOLGOTOK???????? -
#3 ilybne irányíthatóak vanank magyarorsztágon is. boon.hu vagy haon.hu (miskocl és debrecen) de tán vanank más városokba is. csak sokan vannak néha az a baj. régebben keresgéltem, volt egy amcsi is, valami kikőtö, az jó volt mert nem nézte senki s szabadon iránythahtam:D -
zoolee #2 Heh..
Télleg az lehet:)
Én is van, hogy nézem... -
#1 Üdv!
Pár napja kezdtem el nézegetni webkamerák képeit, szerintem nagyon élvezetes és szórakoztató, főleg ha nagyon unatkozol:)
Pár saját kép és link:
Irányítható sony kamera
Irányítható sony kamera 2
Keresés googleban
Keresés googleban 2