183
MX vs. ATV Unleashed
-
pudvapappa #143 Hali nem tudna vki mondani motort hol lehet hozzá leszedni és hogyan lehet berakni motor és pályát köszi csá -
bikeeer #142 walakinek nincs kedve multiplayerhez?
itt az msn-em: [email protected]!
ÉÉÉÉS ígen!Megy a backflip meg a 360 is:Dyee:D -
#141 :D:D:D -
pudvapappa #140 hali pls segítsetek feldobtam a gépemre a gamet azt elindítom és baszik reagálni a biilentyűzetemre de az egérrel el van ilyenkor mi a f*szt
csináljak? plíííííííííííííííííz -
#139 backflip az nagyon könnyű!
amikor mész az ugratóra akkor dőlj előre és nyomd az ugratás módosítót!amikor az ugrató közepén vagy akkor dőlj hátra és a módosítót is tartsd nyomva!
nekem a módosító a shiften van az előre nyíllal dől előre és hátra pedig lefelé nyíllal!
ugratóra mikor mész--->shift+fel
az ugrató közepén--->hirtelen le+shift
és kész a hátraszaltó
a 360 is ugyan ez csak jobbra utána balra kell nyomni vagy fordítva -
#138 a problémát sikerült megooldani már cska az a kérdés h1 kell backflip-et meg 360-at?? előre is kösz -
#137 CSősztök! Jó a játék csak nekem az a hibája h' ha feltolom megy minden faszán....csak ha ujrainditom a gépet akkor már befagy a menünél meg iylenek az intro vidiknél....utánna meg ha menne a játék megy is csak a loading-ot mutatja és van a mocinak is hangja meg a zene is megy és nincs kép (lefagy hanem befagyÖ.....
mit lehetne ilyenkor csinálni??
(mert a t*köm tele van ha jáccani akarok ujra kell rakni mindig.... -
#136 format c: -
#135 hellosztok elinditanám a játékot és ezt írja ::
fatal error
sound device failed to initialize
mit csináljak ???????? -
#134 nem, mert nem lehet letölteni motorokat. Maximum pályákat. -
#133 :D:D
De vazz nem tudom, nekem ilyen nincs -
ghost 2 #132 Bocando pls mond meg és többet nem kérek csak ezt az egyet
-
Jacsó Viktor #131 Nah megtudod mondani hogy hogyan lehet berakni motoros izéket.. -
#130 gyakorold -
ghost 2 #129 mondja már meg valaki hogy lehet azt a k***a 360-at aba hagyni mert el engedek mindent és akkor is csinálja pls mondja meg valak de normálisan -
ghost 2 #128 akkor honana lehet szerezni mert itt más is monta hogy hova kell be tenni szval valahonan szerzik
-
#127 nem lehet -
ghost 2 #126 hello honnan lehet le szedni páylákat meg mocikat a játékhoz nagyon meg köszöném ha valaki meg mondaná -
ghost 2 #125 de nem hagya abba nem tom mi van -
#124 ne nyomd tovább a gombot :D -
#123 lehet berakni motorokat? -
ghost 2 #122 hello all nem tudom hogy kell abba hagyni three sixty left-et pls segitsen valaki
elöre is köszi -
Jacsó Viktor #121 Sziasztok!
Hogyan tudtok rakni motorokat?? pl Honda,KTM...
de hová?:S -
ghost 2 #120 hello pls mondja meg valaki hogy kell a three sixty left-et meg csinálni mert nem találom sehol hogy hogyan kell elöre is köszi :) -
ghost 2 #119 akkor mond meg hol tudom meg nézni -
#118 hogyne mutatná.. -
ghost 2 #117 a szaltózást se mutatja a játékba baszod -
#116 hát ha megnézted, és nincs ilyen, akkor a játékban sincs baszod -
ghost 2 #115
ez az a trukk hogy kell meg csinálni mondja meg valaki
elöreis kösz -
ghost 2 #114 ott már meg néztem és nem találtam
-
#113 az optionson belül van egy olyan menüpont ahol meglehet nézni a trükkök billentyű kombinációját. Na ott keresgess -
ghost 2 #112 nem tom hogy írjam le de meg probálom remélem érteni fogjátok
amikor fogja az ülést és át fordul aszem 360-ba hogy kell azt meg csinálni?? az a neve hogy varial pls mondja meg valaki elöre is köszi -
ghost 2 #111 valaki mondja meg pls a szaltó comboját
köszi -
enbalu #110 probaltam mar de nem sikerult.az osszes mappba be raktam de sajna nem megy -
enbalu #109 mcmfactory.com
-
#108 aztán honnan lehet letölteni motorokat? :O -
tomee92 #107 csá!a mocikat a data mappába kell rakni(asszem)
-
enbalu #106 Hali! Nem tudjátok ,hogy hogy kell berakni a játékba más motorokat is? A pályák már mennek! Köszi! -
tomee92 #105 pályát nem tudok csinálni
olyan meg nincs hogy nem találod a controlls menüt
options/controller settings/controll mappings
és itt is vagy
-
#104 Nem kell ám így sietni a segítségemre