266
Mi történt ma Veled?
-
#186 bazd+
majd holnap megyek megint délután -
#185 bazz már ithon vagy ?
3 óra nem munka :DDDD
remélem menned kell délután is -
#184 szerencsém volt, kemény 3 órát dolgoztam (06-09), de azt rendesen, így nem lett elb*szva az egész napom -
#183 és mi a helyzet veled, tanulsz még? -
#182 meghiszem azt... addig örülj !!! -
#181 ok, csak hülyültem -
#180 21 -
#179 és hány éves vagy 12? -
#178 Sodi bazze neked sose lesz munkád !!!
Elhiszed, hogy nagyon jól elvagyok én a tanulással? :-))) -
#177 ezaz fel a fejjel !!! -
#176 de lassan megyek, bevágom a szunyát, mert nem bírok majd hajnalban felkelni... -
#175 az lesz -
#174 hát erre mit mondjak?! á megvan: kapd be -
#173 na... muszály... megcsinálod, hazajössz, pihensz... és persze fórumozol...
Sodi bazze neked sose lesz munkád !!! -
#172 de holnap 04:45-kor kelek, mert mehetek dolgozni
Ha minden jól megy, engem még néhány évig nem fenyeget az, hogy ki kelljen ejtenem ezt a mondatot a számon :-) -
#171 kösz, így már jobb -
#170 bazze zaki ez az élet !!! -
#169 nekem ma semmilyen volt a napom, de holnap 04:45-kor kelek, mert mehetek dolgozni... -
#168 Rám nem mondhatták. Az kizárt -
#167 Mijazisten tud baszni egy kenyérpirító?
-
#166 azt meg hogy? :D -
#165 be voltál baszva mint a kenyérpirító? :)) -
#164 biztos a kutyádra? -
#163 ma tök jól felkeltem... -
Madmaxx #162 hú a kurva szádat!!! :D -
#161 Úúúúúúúgy, de úúúúgy berugtam, hogy csak na!
Beálltam, mint a gerely..... -
#160 2 csaj azt mondta a kutyámra a bolnál hogy csúnya -
#159 MadMaxx voltam ma Fruzsival a Stjandon -
#158 Egész nap fájlaltam a műtéti hegemet.
Negyedszerre operálták az aortámat. Balesetem volt, átszúrta az egyik bordám. Sajnos nem jött helyre rendesen, ezért meg kellett műteni. De akkor persze szó sem volt arról, hogy a béna orvosok miatt négyszer... És lehet, hogy még nincs vége. -
Braveheart #157 fogtam magam, félretoltam a 2 gyereket, akik nem engedtek el, é elindultam... már vártam az ütést de nem történt semmi :) -
#156 Ja, hogy témánál maradjak ma is csak dolgoztam fél 5-ig, de holnap már nem fogok:)) -
#155 Nem ez a legjobb módja.
Én már rájöttem sajnos, hogy az ilyeneket el kell viselni amíg nincsen pénzed egy autóra. Veled is a buszmegállóban kötekedtek. Azért vannak ezek az esetek mert gyalog vagyunk kénytelenek járni-kelni a városban, lépten nyomon találkozunk 3-4 fős rossz arcokkal, azzal a tipikus szöveggel, hogy nincs térerejük vagy le vannak merülve és sürgősen telefonálniuk kell, még ott van az eladós elcserélős sztori, rengeteg ilyen történetetről halottam már és tapasztaltam. Kocsival viszont semmi ilyesmi nem fordulna elő, én már azt várom, hogy ezáltal kikerrülhessem ezeket a patkányokat. Persze ez nem old meg minden problémát mert autóban is megtámadhatnak, erre az esetre fogok letenni egy fegyvervizsgát és az autóban tartani egy fegyvert.
Amúgy hogy vágtad ki magadat, hogy nem vertek meg?
Reemélem nem húztak le. Mer én olyan vagyok, ha egyedül betalálnak mindenemet odaadom csak haggyanak békén. -
Braveheart #154 a buszmegállóban belémkötött 5 f@sz, majdnem megvertek. nos, ha tehetném, pl. 10 éve kungfuznék, szarrá verném az összest, az sem érdekel, ha megbűntetnek -
#153 jah persze közben csöpögök... -
#152 hallgass inkább 1 kis Funkstar DeLuxe-t, hátha attól jobban leszel -
#151 bazzze sikerült 10 perc alatt totálisan megfáznom !!!
tüsszentettem 10et egymás után és már folyt is az orrom... és elvettema vetilátort a monitorról !!! -
#150 ja láttam :D
de most vmiért nem jön be a kép... -
#149 az is nagyon jó :DDDD -
#148 és a honlapcímre rákattintottál? -