354
Avagy mik nem történnek meg... :)
-
#233 Nem feltétlenül azért hánysz,mert nem bírod a piát,hanem ha olyan sokat iszol,hogy már nem fér el:))Legalábbis nálam így volt:)) -
#232 Most Júni végén megyünk Balatonalmádiba!Remélem nagy buli lesz.
De,majd írok a részletekről. -
#231 most vasárnap megyünk :)) kedd este jövünk, majd írok ha tudok :))) -
#230 én már voltam ezen a málnázó nevű helyen de nem igazán emléxem sokra :) -
#229 fent vagyok, csak közben pakolgatok meg minden. -
#228 beszélgetni... -
#227 miért is ? -
#226 Madmaxx nem volt nagyon idom ra mostanaban:)
Coine te nem akarsz amugy ircre jonni vmikor? -
#225 bárcsak mehetnék még ilyen kirándulásokra ;D -
#224 jó szórakozást! legyetek jók! csak semmi ivászat és egyéb disznóságok! :-)
és ne feledd: az ofő szeme mindent lát! -
#223 holnap reggel indulunk, Kassa (2 éjszaka), Miskolc (1 éjszaka). -
#222 ehh :)
erre csak azt mondom idézd ahol említettem ezt :))
én sose mondtam hogy nem ittam ! :)
sőttt mondtam hogy 1.-be szétcsúsztam osztálykirin :)) -
Madmaxx #221 :)) nem de nem is törekszem rá :))
bár talán a digikamerás topikban volt értlemes kérdésem :)) -
#220 jovan neked az utobbi 3 hetben volt ertelmes hozzaszolasod? :D -
Madmaxx #219 fórumozgatunk fórumozgatunk? IRC-re már fle se nézünk !!!! -
#218 mondjuk mi osztalykirandulkni tavay egy hetre mentunk a Szolvak turistaparadicsomba, ahol terdig gazoltunk a vizben a hegyek kozott...
jovore is megyunk uj kemiatanarunkkal -
#217 igen!!! nem tudtad? -
[Walaki]D`Lair #216 nosss.....nem kell neked sem mindent tudnod...:DDD
Te is ezt mondtad egyébként...:DDDD Aztán mégis csúsztál mint állat...:D -
#215 nekem azt mondtad sose ittál még -
[Walaki]D`Lair #214 Hát majd nekem kelljen vele foglalkozni vizsgák előtt mi? -
#213 Manapság az ofőnek kellene csinálni azt osztikiriket? -
[Walaki]D`Lair #212 Hááát...nekem az 1. bebaszásom után se volt semmi bajom....meg nem is okádtam...pedig cefetül berúgtam...:DD (tavaly szilveszterkor) -
[Walaki]D`Lair #211 Nekünk meg nem csinált a köcsög ofő....rohadna ki a szeme... -
#210 Ize... kicsit offolok:)
Foldvaron ki ismeros? Most penteken megyunk es en csak a Malnazoo nevu discot ismerem onnan...hova erdemes meg elnezni? -
#209 érdekes nálunk se okádott senki.Bizonyára azért mert a legtöbbnek már van a bebaszással kapcsolatos tapasztalata!
Én se fogtam vissza magam,és én csodálkoztam rajta legjobban hogy egyáltalán nem voltam másnapos!(a legjobb ellenszer a másnaposság ellen az ivás):))))))))))) -
#208 akkor jó, idén is könnyû szívvel megyek le... :-) -
#207 Én meg lemaradtam az idei osztálykirándulásról. :(((((( Beteg voltam, és elfelejtettem befizetni a pénzt. :(((( Argghhhh -
[Walaki]D`Lair #206 Tévedés...Nem hemperegtünk ott...ugyanis senki nem baszott be, csak max. szédelgett kicsit...de nem okádtunk szét semmit... -
#205 történt már ilyen.. :-) nem ő lenne az első, pláne ha ivott :-) -
#204 HUUHUHHÁÁHÁHUÁHÁÁHÁUÁHÁÁHUÁÁÁ :))))))))))))))))) Remélem volt olyan vaslama ez a walaki hogy belemászott :)))))))))))))))))))))))) -
#203 na jó, ALLITOLAG a nagydolgokat azért sikerül a rendes klotyóban elvégezniük... de biztos volt már vkinek hasmenése... -
#202 HUHUUHHÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHUUHÁHÁÁHÁHÁ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#201 ja, és remélem nem nagyon hemperegtetek a házsor mőgötti fûben... úgyanis mindenki (=fiùk;-)) odamegy elvégezni a dolgát, mert a vécé messze van... -
#200 most ebben mi olyan vicces? nem láttál még lányt életedben? hö?
:-) -
#199 Zebegény rohadt jó hely!!!! én majdnem minden évben odamegyek táborba a sulimmal. kicsit lepukkantak a faházak, de ettől olyan édi...:-) amúgy az ottani büfés sux! iszonyat bunkó! legalábbis két éve az volt. -
[Walaki]D`Lair #198 Tavaly előtt oszt. kirándulás....
Zebegénybe mentünk és a legtávolabbi picsányi kis faházakban szálltunk meg...Naná hogy volt kocsma...meg is kérdeztük az ofőt, hogy ihatunk -e alkesz mentes sört (pfffff...a marha be is vette :)))) Naná hogy ihattunk...azért a biztonság kedvéért kértünk 1 üveg olyat is, hogy ha jön meg is tudjuk kínálni :DDDD Szal sörözgetünk meg minden...Na...GO lefeküdni...dumálunk a szobába ilyen félrészeg állapotban, olyan mélyértelmű dolgokról mint a vallás és efféle marhaságok...én egyszercsak véleményemnek hangot adva eleresztettem jó hangosan, hogy " Ki a kurva isten fasza lehet akkora balfasz, hogy hisz istenben????" Erre belépett az ofő, aki vallásos...hát képzelhetitek...:DDD LOL volt...Másnap este egyik barátomékhoz átmentem, és ilyen kis beton hídon kellett átmenni az ajtóhoz...jön mögöttem egy másik gyerek...bekopogok, erre az a majom beleesett az árokba és eltörte a bordáját...nekem se kellett több, alig kaptam levegőt a röhögéstő, mondhatni sírtam már....nyitja az ajtót közbe a haver és annyit lát hogy én ott fuldoklok a röhögéstől, az a láma fasz meg ott sipákol az árokban, hogy bakker jujj meg ilyenek...nos...ő is elkezdett kibaszottul röhögni....:DD
Amúgy nem volt egy durva kirándulás, de sokat röhögtem az tény :DDDD -
#197 lol girl :D -
Braveheart #196 PAStheLoD, mire céloztál a Matrix2 topicban? Idézem:
"Mekkora topic! Még az osztálykirándulást is üti" -
#195 most már tudod :-) -
#194 most kérdeztük a havert :) semmire nem emléxik de nagy sót csinált :DD