550
-
#350 Jahogy az alapból késő egereken segít!
ÉTTEEEEMMMMMMMMM! :-) -
TneX #349 Az benne a pálya,hogy van akinél késik egy kicsit(?) az egér iylen-olyan okból,ez eléggé idegesítő,de ha ez van akkor ott van az a csúszka és fejjebb lehet állitani,és akkor valószinüleg nem fog késni. -
#348 Melyik pause billentyűre gondolsz? -
#347 Álmos vagyok, és ilyenkor összefolynak az aláírások a legalsó sorokkal :) -
#346 ...és a pause billentyűt próbáltad-e már?
-
#345 Idézek:
"meg a PAUSE billentyűvel sem..."
-
#344 Pause gomb? -
#343 Jut eszembe!
Aki rájött hogy lehet SKIRMIS-ben pausolni, az ne fogja vissza magát.
Már átkonfigoltam mindenre, de a peccs óta nem tudok pause-olni, meg a PAUSE billentyűvel sem... -
#342 Ebben mi a pálya, hog yállítani lehet, hogy mennyit késsen az egér???????????
Kinek kell ez????? -
TneX #341 Őőőőmm...az PREVENT mouse lag,tehát az egérkésés megakadályozása,tehát ne legkisebbre hanem LEGNAGYOBBRA állitsd és nem lesz gond,próbáld ki. -
#340 #302-re senkinek sincs hozzáfűznivalója? vagy már rég nyomjátok valahol a net rvalamelyik rejtett zugában? :)) -
#339 Hali
most vittem végig a tutorial első pályályát nekem tetszik csak a direkt egér hiányzik nektek milyen, vagy majd idővel hhozzá lehet szokni a késéshez (a settings-ben levettem a legkisebb késésre de még az is sok nekem) nem látott valaki direkt egér patchot??? -
#338 Én is leszedtem már egy hete, kipróbáltam és fogom a fejem, hogy miért hagyták ki a készítők a legjobb feature-öket (egységek továbbvitele pl). -
#337 Ugye-ugye! :-) -
#336 Update: látom, volt már -
#335 Nem tudom, volt-e már, de a Fileplanet-ről letölthető ennek a nagyszerű játéknak az első része.
Én letöltöttem, és néhány perc játék után csak csóváltam a fejem, hogyan hagyhattam ki anno ezt a gyöngyszemet! -
#334 -
#333 Mit ártott neked hogy így le kell szólni? Vagy te ettöl vagy nagyfiú? -
#332 Aki hulye ahoz is hogy egy crackot megtalaljon a gamecopyworldon, az minek jatszik a gcII-vel? -
#331 Hát a Generals egységeiről (különösen a gyalogosokról) inkább ne is beszéljünk, ahoz képest a GC2 egységei a csúcsot képviselik.... -
#330 Év stratégiai játéka lenne, ha legalább bunkereket, lövegtornyokat lehetne építeni. :( -
#329 imádok építgetni, sőt csak azt.. -
#328 és ami a legjobb:nem kell épitkezni -
#327 Hát a Generals szép, de ez azért szebb -
maniac001 #326 Jó, végül is mindegy. nekem ami elit grafika az a Generals. -
#325 Nem hinném hogy akkora különbség lenne, én is Ti4200-zal tolom és teccik. -
#324 hmmmm... -
#323 Engem sem sértettél meg, egy kicsit én is túlreagáltam a dolgot, de véleményem szerint az eddigi legszebb RTS a GCII.
Szvsz valami olyasmiről lehet esetedben szó, hogy:
-Grafikai bug áldozata lettél (driver? driverbeállítás?)
-A grafikai motorban ekkora különbség van egy Gf4Ti és egy Radeon 9800 megjelenítésében. -
maniac001 #322 Bocs. Itt...
http://www.gamespot.com/pc/strategy/groundcontrol2oe/screens.html?page=280 -
maniac001 #321 Itt nézzétek meg
-
#320 Szerintem senkit se sértettél meg! -
maniac001 #319 Elnézést kérek, úgy kellett volna írnom hogy a demoban csúnyák a fák.
Szerintem tényleg azok ott, de ezen a képen nem. A demoban más volt.
Mindenkitől elnézést akit megsértettem.
-
A mihez tartás végett: emberünk ezt a grafikát szídja.
Apropó, most már viszakozik, eddig azt mondta, hogy sz@r a grafika, és amiatt sz@r, mert ilyenek a fák. -
maniac001 #317 Nem hasonlítom taktikai FPS-hez játékmenetben, csak azt mondtam hogy ezek papílap fák. És Geforce4 TI4200-assal nézem.
A többi része ok, de ha közel mész a fákhoz akkor láthatod hogy cakkos szélű papírlap. -
#316 Mond, biztos a GC2-őt nézted? És ha igen, akkor milyen videókártyával/beállítással (fogadok valami Gf4MX szintű...:))? Mert szvsz a legszebb RTS jelenleg a piacon!!! -
#315 Ha ez csunya, akkor neked mi a szép?Ráadásul mért egy taktikai FPS-hez hasonlitod?gratulálok -
maniac001 #314 Tulajdonképpen semmilyen hatással nincs, csak csúnya. És ha egy fejlesztőcég a grafikára büszke akkor legyen tényleg szép. Ennyi. -
#313 LOL
nyényleg=TÉNYLEG -
#312 Megmondom őszíntén, leszartam a fákat. Még egyet se néztem meg. Nem érdekel.
Deha esetleg nyényleg csúnyák, ez milyen hatással van a játék egészére??????? -
maniac001 #311 Miért?
Szerinted ezek szép fák? Ilyen ocsmány fa utoljára az OP:Flashpointban volt. Én a demóban láttam. A fullban jobbak a fák?