105
Sok sikert a letöltögetéséhez :)))
-
#105 lol -
blackgamer #104 dvd-n is köjött? -
#103 namost én majdnem összecsináltam magam a röhögéstől,ahogy ezt mind végigolvastam kemény fél ora alatt :DDD
HONNAN LEHET LETÖLTENI??? :DDD -
#102 megvettem eredetiben.... :D -
#101 .. lehet jobb, mint a DesertCombat... :)))))
hmm ki is próbálom gyorsan.... -
#100 100 -
#99 kimondta hogy megy hálózatban :) -
#98 Gyerekek! Gyertek gyujtsuk ossze mind az oszes szornyet es csinalunk egy fergeteges LAN partit :))) -
#97 ez kész -
#96 -
#95 sztem jobban jártak volna ha inkább elmennek péknek,akik ezt csinálták -
#94 Ha bele gondolsz nem is volt tulsagosan nagy a bukas a dolog mert mivel a fejlesztesre nem kellet sok penzt adni ezert a sima bulk cd-ek megvelte eleg olcso lehetett. De meg akkor is 100.000 jateknak (ha fullos) akkor az 5 millio cd. ha ugy veszuk hogy egy bulk nname cd fogjuk ra 100 forint akkor az 50000000 :))))))) na jo abba hagyom mert ez mar tulzas. -
#92 LOOOOOOLLLLLLLL -
#91 Ja ráadásul minden DVD-t 2x kell berakni, ahhoz hogy végigmenjen az install 2x sorban be kell rakni a dvd-ket, szóval 30 + 1 csere után (az első kell majd az első bootoláshoz) feláll a rendszer :P Ja persze ajánlott hozzá 200 GB szabad hely + 50 a swapnek. -
#88 Ja és 2. rész gépi Rekviementje:
Dual Athlon 64 3000+ vagy Dual P4 Prescott magos proci 4,0Gh to up!
3 GB RD RAM or DDR2
ATI 9900 or GF legújabb kinemadott verziója
Windows Longhorn
SB Audigy 2
-
Einstvan #87 AHA. És egy szerver kell hogy megmozditsa azt a karit !! :))) -
#86 Lacc, te komolyan kipróbáltad !!!!!!!
Miért, lehet, hogy amerikában és japánban ez a game a Final Fantasy vetélytársa, és már készítik a folytatást, mely 100 DVD-n jelenik meg, és 1 DVD egy kari.
-
#85 Mer az télleg durva lett volna, ha fel kellett volna őket installálni a gépre...
az min. 2hét szabadság... -
#84 LoL -
#83 most mi bajotok ezzel a játékkal??????
:DD -
#82 ok lacc
nem csinálsz egy új logót?
valami szép télit?
-
#81 ezt bóknak veszem -
#80 MuHaLoLrOfL -
#78 gondoltam, hogy anno lacc volt aki kipróbálta ezt is
-
Einstvan #77 Mongyuk ha még MOHaa szinvonalu és stilusú lene a game és 1 lemezt(600mega)1 pálya, akkor még elviselhető lenne. Szük 50 terepes cucc, kellemes nyugdij elötti elvegetálásra!! -
#76 Pontosan. Aszitek hogy ezzel egy uj csereberegletos divatot inditanak el. De nagyon roszul hittek. Nem lennek a helyebe a programozo csapatnak :) -
#75 Hát gondolom azt hitték hogy a hülyegyerekek majd cserélgetik egymás közt a cd-ket mint valami kártyákat az ilyen pokemonos agymenésekhez hasonlóan. Hát, nem jött be -
#74 Tényleg érdekes megoldás... -
#73 Akkor nagyon ügyesen +oldották hogy nem volt 1 programozó sem aki írt volna nekik 1 menüt ahol ki lehetett volna választani a dögöket:)így kb 1 cd lett volna:)))) -
#72 Tévedésben vannak egyesek. Nem mind az 50 cd-ről kell installni. Sőt, asszem egyáltalán nem kell, cd-ről fut. Egy cd-n van kb. 20 megányi anyag, egy cd jelent egy dögöt. Ahhoz hogy tudjál játszani legalább 2 kell, mindkettőről betölti a dögöket, és lehet verekedni. Ennyi. -
#71 Uccsó hozzászólás:
Ennek a játéknap meg kéne tudni, mikor keletkezett az ötlete, és új nemzeti ünnepet kéne vele alkotni.
Hasonlót, mint áprl 1. -
#70 Szerintem ez egy olyan játék, ami egy kicsit ez, egy kicsit az.
A pokémonból kb 170 féle van. itt beérték 50-el.
Sims: rengeteg cd
Digimon: COPPYYYYY
Mortal Kombat: verekedős, és az örökké élő mondat: "úgyis én tudom leghamarab szétverni a bilt, be-bee" -
#69 ez a játék egy pocokarcú fiú:) -
#68 Na neee, ez vmi vicc? :DD 50 cd???
na neee, ha még a cd-ket is számoljuk, akkor is min 5000
Ha rajta az anyagot, akkkor a cd veszít az értékéből 60 ft-t :D maradt 40:D
2000 ft-ért meg megvenném, de csak azért, hogy legyen mit mutogatni a sims-eseknek:))) -
#67 ÁÁÁ most nézem, alant van egy ingame kép... akkor már meg is van miért nem hallottunk idáig erről a gyöngyszemről... -
#66 ÁÁÁÁÁÁ ezt én biztos letöltöm az 56k-s modememmel:)) -
#65 Ebbe már minden szörny tudott mozogni? aztamindenit és még két félét tudott ütni?? és gondolom amikor kérte telepítésnél a második Cd-t meguntad, mert tudtad, hogy van még 48 amit fel kell rakni... -
#63 loál !
én fizetnék vkinek ha elküldi postán
mivel sok a szédé ezé elküldöm, megírja majd vissza küldi !
ki válalja ? mennyiért ? -
#62 Ebből a szarból annak idején leszedtem 2 cd-t (vagy 2 éve volt :D). 1 cd kb. 50 mega volt talán... De a játék maga egy fostalicska. Ha jól emlékszem minden szörny tudott mozgni meg 2 félét ütni hűűűha :D -
#61 Végre egy game ami még a sims nél is sokkal több darabból ál(bár az azert az sem semmi) és értelmetlenebb