440
Ghost Recon
-
#244 Honnan lehet leszedni a progit? Ugye 15 pálya van a gaméba? -
#243 szia
a jatekban nem tudom hogy kell (egyaltalan van-e ilyen)
de en egy FRags nevu progit hasznalok a jatekok alatti fps kiiratashoz -
#242 Erre gondoltam en is. Bajban vagyok a szamokkal...:) -
#240 Pedig azzal kell szetloni a tankot! Probald meg jobban becelozni :) -
Sith #236 Nekem nagyon bejön és aki azt mondja hogy szar arra le fog sujtani a haragom. -
#232 nah ez jo ... 1 pacifista meg 1 militarista vitatkozik :) -
The Lord #230 a bombát lerakja magától is sztem... a kúszást nem tudom, nekem nem volt arra szükségem. -
#229 Nem akarok beleszólni de a topic nem erről szól. Vki segítsen pl #222 Előre is kösz -
#224 Megalakult a #ghostrecon.hu csati ... lehet jonni ircen megbeszelni a multikat meg minden mast
-
#222 Srácok volna egy alapvető kérdésem, hogy lehet beállítani hogy a gép által irányított emberek/akik nem az én egységemben vannak/ pl kúszva közeledjenek, vmint hogy ne lőjjön hanem a robbanóanyagot rakja le? -
#221 Ok fiuk ... zarjuk le ezt avitat jo ? igy is van eleg aberalt agyu kis tizeneves konzolos akik ezeken a forumokon elik ki a perverz kisebsegi komplexusbol adodo anonimitasi megmondommindenkinek milyenkiralyvagyok es az engepemaminemPCazrulez ... inkabb a jatekrol beszeljunk meg a magyar GR community kialakitasan ... mert mar lassan alakul ... -
The Lord #216 Az utolsó pályát hogy kell megcsinálni? Amint elérkeznék az amcsi katonákhoz, kb 20 méterrel a kereszteződés előtt vagyok és lelövik őket, akárhányszor megyek... Mi a megoldás? -
#215 Hat a magyar jelzeseket nemismerem , de elkoszonni tudott (Dovidenja) ... tehat vagy utannaolvasott vagy erti ... vagy ... vagy ...
Koszi az fegyverinfot :)) most mar lehetek kem :)) afrancba mar tudnak rolam :)) -
The Lord #213 Kössz a tippet én voltam béna. Hány küldiből áll a játék? Mert lassan már mással kéne foglalkozzak időm szűkössége miatt. -
#212 En elhiszem , de azt az 1 -et nemhiszem hogy nem hivtak fel kulon a figyelmet hogy ellenseg fegyverehez nyulni NO-NO ... az lehet hogy AK val mentetek nem M16ossal (habar nemtudom mien a nato magyar alakulatainak a fegyvere ... megsem vagyok en kem keremszepen ...) -
#211 sima ügy
én vittem 1 snipert specialt, 1 rifle és 1 támogatóval A csapat
B csapat - 2 demo és 1 m136-os (vagy 139 nemtom) akinek 4 rakétája van, innentől gondolom vágod a témát :))) -
#209 nekem az ismerosom az idegen legional szolgalt 1 evig es halalra kereste magat :)) csak azert egy evig mert megszokott :)) amit ugye nem lehet :)) es elvileg korozi az interpol de hat mar mindenki szarik ra :)) halalra kereste magat ott :)) mondjuk az a vilag legkemenyebb hadserege (egyik) -
#208 Annyira jo :) -
#207 Kell egy ember (Demo) akinel van demo charge.
A ket hidpillerhez (eszaki-deli) kell rakni egyet-egyet.
Abban, hogy levadasznak, nem tudok segiteni. Esetleg annyit, hogy en nem torodtem a tankokkal. Nagy ivben elkerultem oket es csak az embereket vadasztam le. -
The Lord #206 Gyerekek segítsetek. Leakadtam a 7. megmérettetésnél, ahol van 2-2 tank a híd 1-1 oldalán, mindig leszednek, de 1 Demo ember nálam nem elég a híd felrobbantásához, mindig kiírja hogy nincs elég anyagom hozzá és mission failed. Tud vki segíteni? -
#205 most lattam kepeket nagyon ut a jetek... -
#204 hehe ... ez a topic csuszik le a sok agyatlan konzolos baromsagok miatt ... ehe ... eskusztok senki sem jatszik vele ... vagy csak annyira jo hogy no comment :)) -
#203 Hat igen ... elveszi a fegyvert majd nekial csiszolni :)) LOL -
#199 Az szep ... miattad kotottek meg akkor a Daytona=i szerzodest ... az a 2 tetu ... 1 ik 8 metert a fold alatt van a masik sitten ... meg is erdemlik . Na a jatekban azert nem lehet lopkodni a fegyvert mert ha utannaolvastal az infoknak ezt a game-t a Sealesek rendeltek meg . (ugyanis a R6-et hasznaltak taktikai kikepzesre es kellett nekik 1 kezenfekvobb game , nyugodtan olvass utanna) Nagyfoku LW traning szimulacio leegyszerusitve es OICW marketing . Akkor is gratula hogy visszajottel . -
#198 Nekem nagyon tetszik a a game !
Az eye segítségével , méga rip változattal is volt szerencsém nem egy szerverre bejutni és játszani .Hát meg kell hogy mondjam , állati jó a hangulata .A OF valahogy nekem nem jött be , de ez !!!
Szóval érdemes a figyelemre ez a game ! -
#195 Orulhetsz neki hogy nem boszniaban voltal ... ugyanis ott eloszeretettel csinaltak szep kis csapdakat a felderitoknek ... erdekel nehany ?
Pl . Tarskatona uniformisba oltoztetett hulla ... BOOM
vagy a terhes no (bombatol terhes) ... BOOM ...
Hidd el ezt ugy mondom hogy tudom ...
Veruj mi , znam sta govorim ... (ha erted akkor orulok hogy kijutottal onnan elve) -
_Roger_ #194 Sikerült valakinek megcsinálni a 14. küldetést?
Már kiírtottam mindenkit, a tankok már az orosz bázisnál vannak, mégsem írja ki az északi átjáróhoz, hogy completed. Pedig nincs ott senki, keresztbe-kasul bejártam már.
Mit kell csinálni?? -
#193 szerintem a flashpoint ezerszer jobb mint ez :(( -
Mozes #189 nincsen még magyar szerver? -
#187 Miert ? Szerinted haboruban az a meno ha leszedsz valakit akkor elveszed az osszes fegyveret ? :))
(mondjuk csinaltak olyat de miutan a vietkongok eloszeretettel szereltek fel kis granatokat a fegyverekre ...azota nehanyan "felemelo" erzesben ervenyusultek ... valahogy ki van adva szabalyzatba hogy nemigazan kene bantani az ellenseges katonak hullait :)) ) -
#186 Sziasztok
a lelott ellensegtol a fegyvereket nem lehet elszedni? -
Nyiri #184 en ugy probaltam, hogy leirtam a cimet, és a jatekon belul probaltam, be is jutottam, de amikor indult volna a game mindig kifagyott :[ -
#182 Ah, thnx, akkor tán azért nem találtam... :-) -
#180 Demo charge: nagy kibaszás, mert csak letenni tudod, robbani csak akkor robban "ha már elhagytad a területet". Lusták voltak megcsinálni a bazi nagy robbanást a redstormos fijúg... :-)
Rate of fire: ezt a beállítást én is kerestem, és nem találtam... Lehet itt egyáltalán ilyet? -
#177 Vegyétek le tán 800*600ra (ha belefér :-)) ott teljesen normálisan megy full detailen a lentebb emlitettebbeknél szerényebb konfigon is.. -
Oncsy #173 Köszi,
meg csak annyit, melyik nvidia drivert használod????
Lehet valahogy FPS-t mérni a játékban?? -
#171 naazéé ha mar leszedettetek velem :-))))) -
PICU #170 valahol mondtam, hogy eleg gyongere sikerult ez a game. Persze akkor meg csak a beta iso volt meg.
Igy most unnepelyesen visszaszivom a dolgot..:)
Szal tegnap jaccottam a rip-pel, es... kiraly!
Most szedem az iso-t:) -
#166 wow , rulez wart nyomtunk tegnap ... -
#165 hat megha a betuid potyognanak is mint mikor virus jo :-)