440
Ghost Recon
  • Shep
    Honnan lehet leszedni a progit? Ugye 15 pálya van a gaméba?
  • Breki33
    szia
    a jatekban nem tudom hogy kell (egyaltalan van-e ilyen)

de en egy FRags nevu progit hasznalok a jatekok alatti fps kiiratashoz
  • Mighty_
    Erre gondoltam en is. Bajban vagyok a szamokkal...:)
  • Mighty_
    Pedig azzal kell szetloni a tankot! Probald meg jobban becelozni :)
  • Sith
    Nekem nagyon bejön és aki azt mondja hogy szar arra le fog sujtani a haragom.
  • Hustler_hu
    nah ez jo ... 1 pacifista meg 1 militarista vitatkozik :)
  • The Lord
    a bombát lerakja magától is sztem... a kúszást nem tudom, nekem nem volt arra szükségem.
  • Shep
    Nem akarok beleszólni de a topic nem erről szól. Vki segítsen pl #222 Előre is kösz
  • Hustler_hu
    Megalakult a #ghostrecon.hu csati ... lehet jonni ircen megbeszelni a multikat meg minden mast
  • Shep
    Srácok volna egy alapvető kérdésem, hogy lehet beállítani hogy a gép által irányított emberek/akik nem az én egységemben vannak/ pl kúszva közeledjenek, vmint hogy ne lőjjön hanem a robbanóanyagot rakja le?
  • Hustler_hu
    Ok fiuk ... zarjuk le ezt avitat jo ? igy is van eleg aberalt agyu kis tizeneves konzolos akik ezeken a forumokon elik ki a perverz kisebsegi komplexusbol adodo anonimitasi megmondommindenkinek milyenkiralyvagyok es az engepemaminemPCazrulez ... inkabb a jatekrol beszeljunk meg a magyar GR community kialakitasan ... mert mar lassan alakul ...
  • The Lord
    Az utolsó pályát hogy kell megcsinálni? Amint elérkeznék az amcsi katonákhoz, kb 20 méterrel a kereszteződés előtt vagyok és lelövik őket, akárhányszor megyek... Mi a megoldás?
  • Hustler_hu
    Hat a magyar jelzeseket nemismerem , de elkoszonni tudott (Dovidenja) ... tehat vagy utannaolvasott vagy erti ... vagy ... vagy ...

Koszi az fegyverinfot :)) most mar lehetek kem :)) afrancba mar tudnak rolam :))
  • The Lord
    Kössz a tippet én voltam béna. Hány küldiből áll a játék? Mert lassan már mással kéne foglalkozzak időm szűkössége miatt.
  • Hustler_hu
    En elhiszem , de azt az 1 -et nemhiszem hogy nem hivtak fel kulon a figyelmet hogy ellenseg fegyverehez nyulni NO-NO ... az lehet hogy AK val mentetek nem M16ossal (habar nemtudom mien a nato magyar alakulatainak a fegyvere ... megsem vagyok en kem keremszepen ...)
  • [SaintS]Hicks
    sima ügy

én vittem 1 snipert specialt, 1 rifle és 1 támogatóval A csapat

B csapat - 2 demo és 1 m136-os (vagy 139 nemtom) akinek 4 rakétája van, innentől gondolom vágod a témát :)))
  • I.C.ram
    nekem az ismerosom az idegen legional szolgalt 1 evig es halalra kereste magat :)) csak azert egy evig mert megszokott :)) amit ugye nem lehet :)) es elvileg korozi az interpol de hat mar mindenki szarik ra :)) halalra kereste magat ott :)) mondjuk az a vilag legkemenyebb hadserege (egyik)
  • Mighty_
    Annyira jo :)
  • Mighty_
    Kell egy ember (Demo) akinel van demo charge.
    A ket hidpillerhez (eszaki-deli) kell rakni egyet-egyet.
    Abban, hogy levadasznak, nem tudok segiteni. Esetleg annyit, hogy en nem torodtem a tankokkal. Nagy ivben elkerultem oket es csak az embereket vadasztam le.
  • The Lord
    Gyerekek segítsetek. Leakadtam a 7. megmérettetésnél, ahol van 2-2 tank a híd 1-1 oldalán, mindig leszednek, de 1 Demo ember nálam nem elég a híd felrobbantásához, mindig kiírja hogy nincs elég anyagom hozzá és mission failed. Tud vki segíteni?
  • SeGa
    most lattam kepeket nagyon ut a jetek...
  • Hustler_hu
    hehe ... ez a topic csuszik le a sok agyatlan konzolos baromsagok miatt ... ehe ... eskusztok senki sem jatszik vele ... vagy csak annyira jo hogy no comment :))
  • Hustler_hu
    Hat igen ... elveszi a fegyvert majd nekial csiszolni :)) LOL
  • Hustler_hu
    Az szep ... miattad kotottek meg akkor a Daytona=i szerzodest ... az a 2 tetu ... 1 ik 8 metert a fold alatt van a masik sitten ... meg is erdemlik . Na a jatekban azert nem lehet lopkodni a fegyvert mert ha utannaolvastal az infoknak ezt a game-t a Sealesek rendeltek meg . (ugyanis a R6-et hasznaltak taktikai kikepzesre es kellett nekik 1 kezenfekvobb game , nyugodtan olvass utanna) Nagyfoku LW traning szimulacio leegyszerusitve es OICW marketing . Akkor is gratula hogy visszajottel .
  • skorpio7
    Nekem nagyon tetszik a a game !
    Az eye segítségével , méga rip változattal is volt szerencsém nem egy szerverre bejutni és játszani .Hát meg kell hogy mondjam , állati jó a hangulata .A OF valahogy nekem nem jött be , de ez !!!
    Szóval érdemes a figyelemre ez a game !
  • Hustler_hu
    Orulhetsz neki hogy nem boszniaban voltal ... ugyanis ott eloszeretettel csinaltak szep kis csapdakat a felderitoknek ... erdekel nehany ?
    Pl . Tarskatona uniformisba oltoztetett hulla ... BOOM
    vagy a terhes no (bombatol terhes) ... BOOM ...
    Hidd el ezt ugy mondom hogy tudom ...
    Veruj mi , znam sta govorim ... (ha erted akkor orulok hogy kijutottal onnan elve)
  • _Roger_
    Sikerült valakinek megcsinálni a 14. küldetést?
    Már kiírtottam mindenkit, a tankok már az orosz bázisnál vannak, mégsem írja ki az északi átjáróhoz, hogy completed. Pedig nincs ott senki, keresztbe-kasul bejártam már.
    Mit kell csinálni??
  • I.C.ram
    szerintem a flashpoint ezerszer jobb mint ez :((
  • Mozes
    nincsen még magyar szerver?
  • Hustler_hu
    Miert ? Szerinted haboruban az a meno ha leszedsz valakit akkor elveszed az osszes fegyveret ? :))
    (mondjuk csinaltak olyat de miutan a vietkongok eloszeretettel szereltek fel kis granatokat a fegyverekre ...azota nehanyan "felemelo" erzesben ervenyusultek ... valahogy ki van adva szabalyzatba hogy nemigazan kene bantani az ellenseges katonak hullait :)) )
  • Breki33
    Sziasztok

a lelott ellensegtol a fegyvereket nem lehet elszedni?
  • Nyiri
    en ugy probaltam, hogy leirtam a cimet, és a jatekon belul probaltam, be is jutottam, de amikor indult volna a game mindig kifagyott :[
  • liquid
    Ah, thnx, akkor tán azért nem találtam... :-)
  • liquid
    Demo charge: nagy kibaszás, mert csak letenni tudod, robbani csak akkor robban "ha már elhagytad a területet". Lusták voltak megcsinálni a bazi nagy robbanást a redstormos fijúg... :-)
    Rate of fire: ezt a beállítást én is kerestem, és nem találtam... Lehet itt egyáltalán ilyet?
  • liquid
    Vegyétek le tán 800*600ra (ha belefér :-)) ott teljesen normálisan megy full detailen a lentebb emlitettebbeknél szerényebb konfigon is..
  • Oncsy
    Köszi,
    meg csak annyit, melyik nvidia drivert használod????
    Lehet valahogy FPS-t mérni a játékban??
  • Breki33
    naazéé ha mar leszedettetek velem :-)))))
  • PICU
    valahol mondtam, hogy eleg gyongere sikerult ez a game. Persze akkor meg csak a beta iso volt meg.
    Igy most unnepelyesen visszaszivom a dolgot..:)
    Szal tegnap jaccottam a rip-pel, es... kiraly!
    Most szedem az iso-t:)
  • Hustler_hu
    wow , rulez wart nyomtunk tegnap ...
  • Breki33
    hat megha a betuid potyognanak is mint mikor virus jo :-)