Ötvös Tibor

Szeptemberi ajánló


A szeptemberi felhozatal igen széles palettán mozog és bár nagy valószínűséggel ez a hónap a Grand Theft Auto ötödik részétől lesz hangos (mely sajnos csak konzolokon jön), de a PC-s játékosok is megtalálhatják a maguk számításait.

Az első cím rögtön egy igazi blockbuster lesz és valószínű a hónap legsikeresebb számítógépes alkotása lesz. A Total War: Rome II szinte minden vonalon javít vagy újít majd az eddigi részekhez képest. Mivel számos alkalommal beszámoltunk már a programról és kritikánk is várható a címről, így most tovább is lépnénk.

Negyedikén lesz elérhető a Castle of Illusion starring Mickey Mouse, mely egy újabb klasszikus mászkálós alkotás feldolgozása lesz, természetesen a mai igényeknek megfelelően. 10-én pedig egy újabb folytatása, az Amnesia: A Machine for Pigs jön, melytől sokat várunk, hiszen elődje a mai napig kultikusnak számít a horrorok világában.


Szeptember 12-én jelenik meg az ArmA III, melynek fejlesztése komoly botrányok között zajlott. Emlékezetes a fejlesztők görög kalandja, mikor egy katonai objektumot fotóztak és ezért 128 napig rács mögött csücsültek. Ennek hatására változtatásokat eszközöltek a játékban található helyszíneken is.

13-án jön a King of Fighters XIII Steam Edition, mely a népszerű verekedős játék legújabb részének PC-s portja lesz és csak a Steam oldalán lesz elérhető. 20-án jön Európába a Pro Evolution Soccer 2014, mely számos "hiányossággal" rendelkezik majd a mai hírek szerint. A Konami alkotásában például nem lesz esős mérkőzés, sem spanyol stadionok illetve stadion-alakítási lehetőség sem.


A City Interactive legújabb alkotása, az Alien Rage 24-én jön és ezzel a fejlesztő egy új műfajban mutatja meg tehetségét. A program ugyanis egy sci-fi FPS lesz, melyben természetesen egy idegen fajjal kerül szembe az emberiség. 26-án egy újabb remake, a Shadow Warrior lát napvilágot, ami igen hangulatosnak és brutálisnak ígérkezik.

Ezen a napon jön még a Train Simulator 2014 és a World of Warplanes is. A hónapot pedig a 27-én megjelenő Fifa '14 és a Deadfall Adventures zárja, ami egy FPS-be oltott Tomb Raidernek is nevezhető. Beszámolónk már olvasható a programról és kritika is lesz róla.

Az októberi hónap pedig egy újabb ínséges időszakot hoz, hiszen jelen állás szerint a Batman: Arkham Origins mellett csak az NBA 2K14 jön PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #12
    És hol vannak az értelmes gondolkozós játékok ? Egy normális RPG nem tud kijönni már évek óta...
    ez a lövünk lövünk és 4 óra alatt vége tendencia ez nagyon gáz
  • Nos #11
    Nem ez volt a lényeg, azt már csak beszúrtam, mert nyílván minden szubjektív.
    A hozzászólásomban alien47 "emberi hulladék" megjegyzésén voltam felháborodva.
  • narumon #10
    Nem ezt mondta, viszont igaza van a cikk nem a GTA-ról szól hanem csak arról, hogy mi jelenik meg. Ilyen szempontból a GTA csak egy a sok közül.
  • JethroHUN #9
    Na ja mivel téged nem érdekel így 100% hogy az ég világon senki mást se fog érdekelni a GTA5... gondold végig újra.
  • Nos #8
    Ez csak egy rövid felsorolása a várható játékoknak. Szubjektív, de egyik játékot sem részletezi. A címe: Szeptember ajánló, és nem GTA5. Különben is kit érdekel a GTA???

    ROME :)

    Egyébként süt a szavaidból az inteligencia.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Bizony. A magyarítását meg holnap teszem fel a honlapomra.
  • zola2000 #6
    meva, king of fighters pcre?! Meg hamarosan naruto uns 3, az ultra street fighter 4 mellé, kezd pcn is meg telepedni a stílus?
  • alien47 #5
    És mi van a GTA 5 -el? Ennél kicsit konkrétabbat is írhattál volna róla. Csak arra volt jó, hogy legyen egy frappáns bevezetőd. Egy emberi hulladék vagy kedves cikkíró. Nem rakod az elejére a GTA nevet senki el nem olvassa ezt a fost....

  • Fbn Lx #4
    de két hét múlva végre Ötvös Tibor is kipróbálja a játékot
  • kissssss #3
    "Amnesia: A Machine for Pigs jön, melytől sokat várunk, hiszen elődje a mai napig kultikusnak számít a horrorok világában."

    cöhh hát én azért nem ájultam el tőle, egy kicsivel több tartalmat is bele erőszakolhattak volna.