Ötvös Tibor

November 12-én jön az XCOM: Enemy Within


Kiderült, mi is lesz pontosan az XCOM: Enemy Within.

Az előzetes pletykák és értesülésekkel ellentétben nem a második részt takarja a cím, hanem egy kiegészítőt. Az XCOM: Enemy Within új térképekkel, új multis lehetőségekkel és egy teljesen új és érdekes mechanikával jön. Egy friss interjúban a Firaxis Games vezető dizájnere, Ananda Gupta több részletet is elárult a DLC-ről.


"Az Enemy Within újdonsága egyenesen következik az Enemy Unknown történéseiből" - árulta el Gupta. "Ott még csak a fegyverzetnél és páncélzatnál használhattuk az idegen technológiát, most azonban már az emberi szervezetbe is ültethetünk idegen géneket."

Extraként pedig megjelenik a Mech Trooper egység, mely a Mechanized Exoskeletal Cybersuit viselésével szerez plusz képességeket és gránátvetővel vagy lángszóróval harcol. Új nyersanyag lesz a "meld", mely az emberi és idegen anyagok keveréke. Az XCOM: Enemy Within november 12-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #1
    Sajnos az új XCOM újrajátszási faktora szerintem szitne 0. Nekem legalábbis az volt. 3. szinten röhejesen könnyű volt, 4. szitnen lehetetlenül nehéz pedig kőkemény UFO-s voltam régen. Ezen semmilyen DLC nem segít. Új környezet és story lehetőséggekkel és más idegenekkel lenne talán értelme egy második résznek, de anno az UFO2-nél is inkább ideggyogyó volt az, hogy a hatalmas pályákon kutattál fél órát egy idegn után.