Ötvös Tibor

XCOM: Enemy Unknown 2 = XCOM: Enemy Within?

A Firaxis Games remek munkát végzett az XCOM: Enemy Unknown újragondolásával.

A kritikusok és a rajongók is kedvelték a programot, melynek folytatásáról először márciusban, a PAX Easten halhattunk - pontosabban láthattuk egy igen rövid teaser formájában. Azóta csend honolt a projekt körül, ám ma egy koreai oldalon megjelent az XCOM: Enemy Within cím, mely elméletileg PC-re, PS3-ra és X360-ra készül.



Az XCOM franchise az utóbbi években kezd újra visszatérni a köztudatba. A Firaxis alkotása előtt már bejelentésre került egy FPS is, mely aztán sok változtatás után hamarosan The Bureau - XCOM Declassified címmel jelenik meg. Ha pedig a fenti projekt valóban az Enemy Unknown 2-t takarja, akkor az még idén meg is fog jelenni (next-gen ugyanis nincs platformként megjelölve).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rapid81 #3
    Az még véletlenül sem zavar senkit, hogy a The Bureau - XCOM Declassified nem FPS, hanem kőkemény TPS? XD
  • Vanek úr #2
    Ezen én is nevettem. :)
    Ráadásul azon is, hogy ha ez az XCOM 2 lesz (vélhetően új arculattal, motorral, ...), akkor megjelenik idén; ha kiegészítő (régi minden, csak egy kis plusz történet kell), akkor meg nem? :)

    Vagyis az adott utolsó bekezdés úgy, ahogy van egy kész vicc. :)
  • Bendzs #1
    "Ha pedig a fenti projekt valóban az Enemy Unknown 2-t takarja, akkor az még idén meg is fog jelenni (next-gen ugyanis nincs platformként megjelölve)."