Ötvös Tibor

Egyre biztosabb, hogy jön az új Wolfenstein

A Bethesda idén elég komolyan belehúz majd a kiadói feladatokba.

A Tango Gameworks gőzerővel dolgozik a nagyon ígéretes The Evil Within című horrorján, a Doom 4 és a Rage 2 is várható, végül pedig a Prey 2 is készülget. És itt van a titokzatos alkotás, melyből ma hajnalban újabb képek jelentek meg. Korábban a Fallout 4-re tippeltek a rajongók, ám most már egyre valószínűbb a Wolfenstein.

Klikk ide! Klikk ide!

Azt már korábban megtudhattuk, hogy a MachineGames (mely Zenimax Sweden névvel is fut) egy bizonyos Project Tungsten nevet viselő alkotáson dolgozik, mely sokak szerint a Wolfenstein új része. A Bethesda természetesen tovább játszik a rajongókkal, ám hamarosan leleplezik a játékot és akkor már biztosat tudunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #4
    Most már nem kell találgatni,hogy az e. Az. :D

  • Zombee #3
    Akár a Fallout 4 is. Vagy a Quake 5, abban is benne volt a Bethesda.
    És a Wolfenstein kivételével talán az összes folytatásáról volt már szó, kivéve a Rage-et, azt konkrétan tagadta minden érdekelt.
  • herlius #2
    Kétlem, hogy 4 hasonló kategóriájú és kaliberű FPS-t (Doom, Rage, Prey, Wolf) szinte párhuzamosan jelentessenek meg. A Rage szvsz a silány első részével egy jó időre kifulladt (ezt egyébként az iD sem tagadta), a Doom-ról viszont egyre több pletyka kering, úgyhogy előbb-utóbb várhatóan befut. De hogy ez mitől lenne egy új Wolf rész, az nagy talány. A 2 kép alapján szinte bármi lehet.
  • Zombee #1
    Ezen mi látszik Wolfenstein-nek? Rage 2 meg ugyan hol készül...?