Ötvös Tibor

Mass Effect Trilogy - pár DLC kimaradhat

A jelek szerint nem mindegy, milyen gépünk van otthon, hiszen ennek fényében változhat a Mass Effect Trilogy tartalma.

Klikk ide!
A BioWare a múlt héten jelentette be, hogy készül a Mass Effect Trilogy, mely mindhárom platformon megjelenik. Ám egyáltalán nem mindegy, hogy melyik géppel rendelkezünk, hiszen ennek fényében változik az elérhető DLC-k száma is.

A PC-sek járnak a legjobban, hiszen számukra elérhető lesz az első részhez megjelent Bring Down the Sky és Pinnacle Station; a Mass Effect 2-höz a Cerberus Network valamint egy extra csapattárs, Zaeed is. A harmadik részhez pedig egy online passt kapunk.

A konzolos változatok közül jelenleg csak az X360 verzióról tudunk beszámolni, mely november 7-én jelenik meg - első körben Amerikában. Itt nem kapunk egy DLC-t sem az első részhez, a másodikhoz a Cerberus Network, a Mass Effect 3-hoz pedig az online passt kapjuk. A PS3 verzió még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #8
    Igazad van! Mikor a Star Wars eredeti trilógiát újra kiadták 97ben, volt legalább 3féle variációja: aranydoboz, ezüstdoboz, és a bronz... mindegyik más "extrával", hogy a vevő véletlenül se érezhesse egy kerek egésznek azt amit vett. Azóta mégjobban megbutították a kiadásokat. Ugyanez lesz a ME szériával is; és még nem ért véget a sor.
  • KP27 #7
    Semmi érthetetlen nincs benne. Kiadják DLC nélkül és keresnek egy valag pénzt. Aztán 1 év múlva kiadják DLC-vel együtt is, és ismét keresnek egy valag pénzt. Tisztára mint a Star Wars filmek/játékok. Amennyit csak tudnak kisajtolnak az emberekből.. főleg az angolok,kanadaiak és amerikaiak fogják venni, de ők sokan..
  • NovaTerra #6
    Nem a kiadó a hibás, ők kihasználják a lehetőséget. Ha a játékosok nem vennék a dlc-ket, akkor nem lennének dlc-k. Mivel veszik millió szám, így vannak. Hülyék lennének nem kihasználni ezt az üzleti lehetőséget.
  • koschwarz #5
    tényleg érthetetlen, hogy ennek így mi értelme...és még csak nem is az, hogy mondjuk belepakolnának MINDENT és emiatt drágább lenne az egész pakk, de az, hogy most megvesz az egyszeri játékos egy ilyen komplett valamit, és utána még otthon baszódjon vele, hogy akkor még mit is kellene hozzá külön megvenni és letölteni...
    egyébként is tele a tököm sokszor az ilyen dlc-mizériákkal, mint pl.
    alapjáték jön magyarul is, de a dlc-k már nem, emiatt nem kompatibilisek,
    bizonyos dlc-k csak bizonyos régiókban érhetők el hivatalosan,
    mindig meg kell várnom, mire kijön egy "mindent egyben" pakk, mert hogy én külön-külön nem szeretem megvenni ezeket,
    nem is beszélve arról, hogy amikor végigviszek egy játékot, majd több hónappal később jön valami dlc, ami miatt vissza kellene zuttyanni a játékba...speciel az előző két mass effect részt is csak akkor vittem végig, amikor minden megvolt hozzá...szóval majd másfél éves késéssel...
  • Bhalage #4
    kurva anyad EA
    pont ez lenne a lenyege h egy full komplett pakkot kiadjanak, de nem ...

    pedig a steamen is a legjobb pakkok amikben minden benne van, jo ez a kiadonak is es a gamereknek is.
  • GaborT28 #3
    "A BioWare és az EA jobbnak látta, ha bizonyos tartalmakat külön kell megvennünk; a Mass Effect Trilogy nem egy teljesen hiánypótló csomag, legfeljebb egy alapozó.
    A PC-s verzió tartalmazza az első részhez megjelent Bring Down the Sky és Pinnacle Station DLC-ket, az ME 2-höz kiadott Cerberus Network DLC-t, amiben extra küldetések, fegyverek és egy új karakter szerepel, illetve a Mass Effect 3 multiplayer módját feloldó Online Pass sem marad el. Ezzel szemben az Xbox 360-as kiadásban csak külön tölthetjük le az első Mass Effect kiegészítőit, de ugyanúgy megkapjuk a Cerberus Network DLC-t és az Online Passt.
    A Sony konzoljára külön is meg fog jelenni az első rész. Ezt letölthető formában, a PS3-as Mass Effect Trilogy megjelenésével egy időben tölthetjük le 15 dollárért."
  • NEOreg3 #2
    alap lenne, hogy az összes létező DLC-t odaadják, mert ez így csak pénzlehúzás
  • Palinko #1
    aztán meg lesz Trilogy DLC edition, szánalmasság netovábbja, vagy vedd meg külön ami megint nem szép.