Ötvös Tibor

Már készül az új Mass Effect

A BioWare a harmadik résszel lezárta Shepard trilógiáját, de ettől még nem ért véget a franchise.

Ahogy arról már korábban is halhattunk, a BioWare újabb Mass Effect játékokat tervez kiadni. Ma pedig ezt az értesülést a csapat vezetője, Aaryn Flynn is megerősítette. "Miközben Casey továbbra is felügyeli az új Mass Effect projektünket, addig a csapata összerak egy elképzelést, hogy merre folytatnák a szériát. Az biztos, hogy ismét egy kitalált univerzumban játszódik, az alapoktól építjük fel a játékot és egy teljesen új játéktechnológiát alkalmazunk majd."

Közben az is kiderült, hogy az idén a megalakulásuk 20. évfordulóját ünneplő csapat újabb kiegészítőt készít a Mass Effect harmadik részéhez. Az Origin nevet viselő DLC a szóló módot egészíti ki, de a bejelentés szerint idén még összesen 6 pakk jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fenrir #5
    Lol, de legalább Tibor a DLC szót eltalálta :P
  • Fbn Lx #4
    én egy mass effect rts-t tudnék elképzelni
    mind űrcsatás - bolygókolonizálós, mind szárazföldi CnC-jellegű elemekkel
  • vitaro #3
    Annak a DLC-nek Omega lesz a címe, nem Origin és nem 6 pakkról volt szó, hanem arról, hogy az elkövetkező 6 hónapban jelennek meg a kiegészítések.
  • PiszkosFred #2
    "Miközben Casey továbbra is felügyeli az új Mass Effect projektünket, addig a csapata összerak egy elképzelést, hogy merre folytatnák a szériát. Az biztos, hogy ismét egy kitalált univerzumban játszódik, az alapoktól építjük fel a játékot és egy teljesen új játéktechnológiát alkalmazunk majd."

    A kitalalt univerzumban, amelyet nullarol epit fel a BW, egy vadonat UJ projekt fog jatszodni, nem a ME szeria kap egy uj univerzumot a folytatasban. Apro hiba, de pont eleg ahhoz, hogy a cikk iroja - ismet - valotlansagot allitson.

    Csak egy picivel kellene tobb enerigat beleolni a hirezesbe, mert ez igy naprol napra gagyibb. No offense.
  • Bhalage #1
    OMG !!!!
    like