Ötvös Tibor

Tini nindzsa teknőcök játékot készít a Rocksteady?

A Warner nagyon jó lóra tett, mikor a Rocksteady felügyeletére bízta a Batman sorozatot.

Az Arkham Asylum pazar lett, az Arkham City pedig szinte tökéletes. Épp ezért várják sokan, hogy a csapat bejelentse következő alkotását. Mivel kiderült, hogy a Joker által bemutatott Arkham World csak poén volt (legalábbis most még ez a hivatalos álláspont), így ezért továbbra is csak várjuk a bejelentést. Ám most úgy tűnik, hogy "kiderült", mi lesz a következő alkotás.

A legújabb hírek szerint a csapat a Tini nindzsa teknőcök főszereplésével készíti következő programját, mely a Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis címet viseli majd. A játékban mind a négy teknőc az irányításunk alá vonható (Leonardo, Rafael, Donatello és Michelangelo) és természetesen egy akciójáték lesz a produktum.



Ahogy a filmekben és képregényekben, úgy a játékban is minden egyes karakternek meg lesz a saját, egyedi harcmodora és az ehhez illő fegyvere. Természetesen nem létezhet Tini nindzsa teknőc játék a tanítónk, Hamato Yoshi alias Szecska mester nélkül, aki többnyire visszaemlékezésekben bukkan majd fel. A főellenfelek is a sorozatból megismert lények lesznek, így Zúzó mellett az emberszabású rinocérosz-vadkan páros Rocksteady és Bebop, Dr. Baxter Stockman és Krang is megkeseríti majd az életünket.

Természetesen segítőink is lesznek, így April O'Neil és Casey Jones is felbukkan majd, ahogy a Foot Clan és a többi csoport is. Bár maga a játék elég sötét hangulatú lesz, azért a sorozatban megszokott humort is becsempészik majd a készítők. Mivel még csupán pletykáról van szó, így hivatalosan semmit nem jelenthetünk ki, de valószínű egy négy főszereplővel megáldott játékban lesz multi is. Reméljük ko-op módot is tesznek bele a fejlesztők. A grafikus motor ugyanaz lesz, ami az Arkham Cityt is hajtotta, így a kinézetre nem lesz panasz.

Reméljük hamarosan hivatalos bejelentéssel is szolgálhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #7
    Remélem hogy a négy karakter választható lesz és nem csak a történet bizonyos pontjain irányítom kötelezően.. nem kell sokat változtatni a szövegkönyvön meg az átvezetőkön. De poén lenne látni hogy mennyire más lenne egy Rafael vs Rocksteady meccs mint egy Miki vs Rocksteady :)
  • tomboy013 #6
    Hát ez baromi jó lesz! Nintendón nyomtam TMNT játékokat még jó régen =D. Ha olyasmire csinálják mint a Batman játékokat ütni fog az biztos.
  • Guren #5
    ha jól tudom, az első TMNT képregények elég darkosak voltak.
  • muzzyka #4
    Nekem mondjuk tetszik az ötlet, gyermekkorom eggyik kedvenc meséjéről van szó, hát én ezért is örülnék neki. Egy kevés RPGvel tüzdelt akció játék jöhetne.. és egy jó PCre optimalizálás is.
  • Tomalak #3
    jaja a cikkből is kiderül ^^
  • Zombee #2
    Ez így elég ígéretesnek hangzik. Bár a sötét hangulat annyira nem illik szerintem a TMNT-hez.
  • M0RN1NGST4R #1
    ha jól emlékszem, az egyik rosszfiút pont rocksteadynek hívták.