Ötvös Tibor

Letölthető FPS lesz a Gotham City Impostors

A Warner Bros. igyekszik kihasználni a Batman univerzumban rejlő lehetőségeket és a Batman: Arkham City fejlesztése mellett egy másik, a szuperhőstől eddigi idegennek mondott műfajba is bevetik Denevérembert.

A Gotham City Impostors ugyanis egy csapat alapú taktikai FPS lesz, mely csak letölthető formában lesz elérhető. A fejlesztést az a Monolith végzi, aki számos kultikus sorozatot tudhat már maga mögött (lásd No On Lives Forever, F.E.A.R., Condemned), így a megvalósítással valószínű nem lesz baj. A fejlesztők rögtön az elején leszögezték, hogy nem törekednek az élethűségre, hanem inkább képregényes megoldásokat alkalmaznak majd.



A játékban két csoport csap majd össze Gotham City városában. Az egyik csapatban lesznek a különböző Denevéremberek (szinte teljes szabadságot kapunk karakterünk megalkotásánál), a másikat pedig Joker és "klónjai" alkotják majd. A Monolith elárulta, hogy a játék legnagyobb újdonsága a különböző kütyük alkalmazása lesz. Batman ugyanis szinte minden, a képregényben és a filmekben látott "fegyverét", eszközét bevethetjük és ugyanígy Joker is rengeteg fajta fegyverrel indul majd harcba.

A Gotham City Impostors rengeteg játékmódot tartalmaz majd, de jelen pillanatban csak a Psychological Warfare nevet kapott, leginkább a Capture-the-flag módra hajazó lehetőségről beszéltek a fejlesztők. Ennek lényege, hogy a csapat összeszedje egy agymosó gép alkatrészeit és egy adott helyen megépítse azt.

A Gotham City Impostors nagyon ígéretesnek tűnik és remélhetőleg a Monolith képes lesz megbirkózni a feladattal. A játék elméletileg október környékén jelenik meg és az idei E3-on is kint lesz a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Vagy akár a Blood és Blood 2-vel...
  • Szefmester #3
    Akkor nem is játszottam a Condemned 2-vel? Vagy a NOLFnak sem volt második része? :P
  • steamsux #2
    Egyedül a FEAR-ból lett sorozat. :-|
    Ha onlinéra kap a cucc akkor sokan kiélhetik fantáziájukat.
  • JASON13 #1
    Borzalom!