Ötvös Tibor

Októberben jön az angol Disciples III: Resurrection

Orosz nyelvterületen egy ideje már elérhető a Heroes of Might & Magic vetélytársként is aposztrofálható Disciples sorozat legújabb része, de nemzetközi vizekre csak októberben hajózik ki a program.

A Resurrection alcímet kapott harmadik rész angol nyelvű változatát tegnap jelentette be a kiadási feladatokat ellátó Kalypso Media, mely ráadásul PC-exkluzív is lesz, így nem kell tartani az "elkonzolosodástól". A Resurrection külsőleg szinte egy az egyben úgy fest majd, mint a rajongók által nagyon kedvelt Renaissance, ám tartalmilag nyújt majd újdonságot.

A játékos lehetőséget kap rá, hogy visszatérjen Nevendaar világába, ahol is a Holtak seregét vezetheti és így Mortis, a Halál istennőjének csatlósa lehessen. A játékban kapunk számos új egységet és kampányt és a fejlesztők szerint a játékidő 70 óra felett lesz. A megjelenés októberben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zserrbo #6
  • Botond #5
    A 4 tökéletes volt szerintem is, nekem mai napig az a kedvencem, bár a 6 ígéretesnek néz ki. Majd meglássuk mittud.
  • Zolivok #4
    amúgy ja heroes3 epic game szeritnem a sorozat csúcsa a 4 pedig nem is volt szar hiába mondja mindenki akkor sem , 5,6 meg már tipikus vicc kategória
  • a_n_d_r_e_w #3
    Azon fog logni? Hozza nem nyulnek bottal sem, ezzel az elcseszett nyersanyagrendszerrel nem heroes az mar, csak a neve. Marad a jo oreg 2-3-4 (igen, a 4 is :P)
    Disciples 3-at meg megvettem a 2 miatt, de valahogy az sem fogott meg, ott is sokkal inkabb a 2. reszt valasztanam. Na majd kiderul, ez mennyire valik be
  • BoneHeart #2
    jol összehozták, épp mikor kijön a heroes 6- és minden a müfajt kedvelo gamer azon fog logni.
  • lostprophet #1
    Csak a bugokat hagyják ki belőle, kéééérem :)