Ötvös Tibor

PC-exkluzív stratégiát készítenek a R.U.S.E. fejlesztői

A Ubisoft által tavaly megjelentetett R.U.S.E. elég szép köröket futott és épp ezért a fejlesztők kaptak még egy lehetőséget.

Ez azonban nem a R.U.S.E. folytatása lesz, hanem egy teljesen új cím, mely ráadásul PC-exkluzív lesz. A Wargame: European Escalation 1975 és 1985 között játszódik abban a korban, amikor a varsói szerződés még érvényben volt. A NATO ekkor indít támadást a keleti blokk ellen - legalábbis a játék szerint.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képek alapján a program ismét jól fest majd és meglepődnénk, ha a R.U.S.E. egyedi megoldásait nem hoznák vissza (rádiócsend stb.). Az Eugen Systems gőzerővel dolgozik a programon és elméletileg 2012 elején meg is jelenik a Wargame: European Escalation.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #10
    Én e-bayen keresztül rendeltem meg Stockholmból 10 dollárért postaköltséggel együtt, fóliás zsír új, én kapartam le a serialt.
    ( álltalában igaz a többi játékra is , hogy Magyarországot messziről kerülni kell, egyszerűen 2-3x drágább, mint külföldről behozatni ugyan azt. )
  • abydos #9
    Tipp: A Ubisoft E-boltjában a digitális verzió 5Euró...
  • Carbine #8
    De lehet. Amúgy a sejtésed helyes. Nem vettem meg. Letöltöttem, 3/4-ig elvittem a hadjáratot, majd haverral kipróbáltuk multiban. Nem ragadott meg annyira, hogy aztán megvegyem, pedig akkor 5990-ért hozza lehetett volna jutni, ami nem sok egy jó játékért ami leköthetne hosszú időre. Ellenben az Act of War és a kiegészítője itt figyel a polcon. Sajnos azt meg ismerőseim közül senki se vette meg, ismeretlenekkel pedig nem szeretek multiban játszani.
  • morden #7
    A Kampány szörnyű valóban, no de a multi, az mindent visz ( persze a reloaded editionnal nem lehet nyomni a multit ... )
  • Zolivok #6
    hát azért ha rendes game van ritka a mass
  • Zolivok #5
    a nem jött át nem a játék hiábja..100%ban persze
  • Carbine #4
    Az eleje még tényleg jó volt. Sokat lehetett taktikázni... kellett is, de végére már CnC-szerű gyárts minnél több egységet játék lett. Vérbeli stratégia pedig a Hearts of Iron, Supreme Ruler, stb.
  • narumon #3
    Nekem pl nagy csalódás volt, annak ellenére, hogy nem klikkelőbajnokság. Egyszerűen "nem jött át"
  • morden #2
    R.U.S.E. vérbeli stratégia, nem klikkelőbajnokság, hanem észjáték, tetszik nagyon. A fórumokon ajánlották a készítőknek hogy a ruse 2 legyen modern stratégiai játék, úgy tűnik megfogadták :D
  • Carbine #1
    Remélhetőleg inkább az Act of War-ra fog hasonlítani, mintsem a R.U.S.E.-ra.