Ötvös Tibor

Életveszélyes fenyegetések a Duke Nukem Forever marketing vezetőjének

Jim Redner bizonyára nem örül a Duke Nukem Forever megjelenésének. Az úriember felelt ugyanis a játék angol terjesztéséért, marketingjéért és elkövetett egy nagy hibát.

Redner ugyanis azt tanácsolta a kiadónak, hogy "ne küldjön több tesztpéldányt a kritikusoknak, mert nagyon negatív a játék visszhangja." Az úriember már másnap elnézést kért a Twitter hozzászólásában a sajtó munkatársaitól és a Duke Nukem rajongói bázistól, ám ezzel elkésett. "Meglepett az a mértékű gyűlölet, amit egyes emberekből kiváltott ez a hiba" - állítja egy mai interjúban Redner, akivel a 2K Games azonnal szerződést bontott.



"Fenyegetéseket kaptam én és a családom is. A megjegyzésemet követő 48 órában közszereplővé váltam. Ez alatt az idő alatt tonnányi levelet és Twitter bejegyzést kaptam - egyesek támogattak, mások épp ellenkezőleg. Voltak köztük viccesek, nagyon gonoszak és pár igazán ijesztő is. A megjegyzést követően azonnal felvettem a kapcsolatot a 2K Games-szel és elnézést kértem tőlük. De azt hiszem, ez csak olaj volt a tűzre."

Redner végül hozzátette, hogy remélhetőleg egy idő után lenyugodnak majd a kedélyek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #9
    ..hülye-e vagy ,nem érted a viccet_?
  • Gundark1234 #8
    Bazzeg. Kifolyt a szemem mire elolvastam és értelmeztem ezt a valamit amit idehánytál. Tanuljál meg írni. Ha cigány vagy akkor is! Karcsi? Nem Kanalas a vezetékneved? Na takaroggy!
  • karcsi #7
    eszta hozaszollasodfat torolnemha moterator lenek de nemvatyog eszertcsag kikerem makamnag es felszolidlak hoty szifdvisza eszety natyonjo jateg lelotem bene ety csomo malacot mek ijen natyonaty mintenfele mazkalo ropotok is vanak bene lekalabis aszdthizem ropotog de nembisztos akoris lelotem mer mektamatot mek flipereszni is lehed bene de nemkodeleszo es kulompenis ha nemjaccottal vele vekik akor nemtuthatot menyire okosnak kel leni hoza hamek vekikjaccotad akor mitukacc ja es vanak bene didikis
  • dronkZero #6
    Csakhogy ez nem "szivárogtatás" volt, hanem egy hivatalos Twitter üzenet. És pont, hogy azt baszták ki, aki írta.

    Check your facts, man.
  • Cassell #5
    Majd ha két munkahelyed lesz, és örülsz, hogy napi 20 percet le tudsz ülni a gép mellé akkor az ilyen játékokat is becsülni fogod, hogy kikapcsol egy kicsit...
  • RoyalPredator #4
    Egy szar és idióta játék, ami csak nagyon unatkozó vagy segghülye embereknek szolgál örömére - és ekkora hiszit csap. Persze, mert az idióták a célközönség. Főképp.
  • FefeeX #3
    Marketingesként szerintem igaza volt. Csak ennek nem kellett volna kiderülnie. De a teszteket, miután kiderült hogy a játék sz@r, húzni kellett volna még 1-2 héttel... Addig is sokan megvették volna a játékot. Ez ugyan felhasználói szemmel szemétségnek tűnhet, de így működik a világ, és a marketingesnek az a feladata, hogy az eladások minél jobbak legyenek. Aki viszont ezért marketingest fenyeget, annak annyi esze van mint egy marék lepkének (nem ő fejlesztette, ő csak a munkáját végzi, a 2K meg hülye, hogy kirúgta, azt kellett volna kirúgni aki szivárogtatott...)
  • adler30 #2
    Csak nehogy a DNF keze ügyébe kerüljön........
  • cateran #1
    Ugyan potytedt tulzasnak erzem ilyesmiert a nagy kirohanast egyes iq betyaroktol, de azert az ilyen velemenyu marketgatyasokat habozas nelkul rugnam ki a picsaba ""ne küldjön több tesztpéldányt a kritikusoknak, mert nagyon negatív a játék visszhangja.""
    Ugyan a negativ reklam is reklam, de azt hiszem ez inkabb valik hatranyara, mint elonyere...