Ötvös Tibor

Máris visszatér Duke Nukem

A jelek szerint nem telhet el nap Duke Nukem hír nélkül. Miközben a kritikusok meglehetősen vegyesen fogadták a Forevert, addig a vásárlók valóban kedvelik a játékot.

Az Egyesült Királyság eladási listáját például zsinórban második hete vezeti a program. Azok azonban, akik nem voltak megelégedve az új résszel és hiányoltak bizonyos elemeket, melyeket a Duke Nukem 3D-ben láttak sem kell, hogy elkeseredjenek. Hamarosan ugyanis megjelenik a dán Interceptor Entertainment műhelyében készülő remake, mely a Duke Nukem 3D: Reloaded címet viseli.

A készítők fogták és egy az egyben átprogramozták az egykori klasszikus játékot az új Unreal motor segítségével, így pazar kinézete kapott a játék. A Gearbox teljes támogatásáról biztosította a csapatot, így Duke szinkronhangja, Jon St. John is közreműködik a fejlesztésben.

A Reloadedben lehetőségünk lesz 16 fős multis harcokat vívni (a régi szép idők) és olyan klasszikus mapok is visszatérnek, mint a Hollywood Holocaust. A módok közül itt lesz a Dukematch, a Capture the Babe és a Horde, és négy karakter közül választhatjuk ki a nekünk legszimpatikusabbat (Duke, General Graves, Assault Trooper és Pig Cop).

Akit érdekel a játék, annak érdemes felkeresni a program hivatalos honlapját. A Duke Nukem 3D: Reloaded elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • High end PC #10
    Akkor erre is 15 évet kell majd várni? :DDD
  • KillerBlue #9
    Attol, hogy a Valve mindenen 100 evig dolgozik attol meg masok nem.
  • Seth #8
    Ez szerintem hasonló mederben folyik mint a Black Mesa Source.
    Erre is fogunk pár évet várni az biztos, túl nagy fába vágták a fejszéjüket
  • Wittgen #7
    Mindkettő oltári jó volt.

    DN3D:R Ha csak a grafikát és a hangokat turbózzák fel, a játékmenet és a hangulat meg minden egyéb marad, akkor ütős játék lesz belőle.

    beceneev: ne magadat minősítsd :D
  • Cucmey #6
    Shadow Warrior-t imádtam :DD
  • xido #5
    példának okáért nekem a Bionic commando Reloaded nagyon nagy kedvencem:)
  • tomboy013 #4
    A Shadow Warriort én is támogatnám a másikat sajnos nem ismerem, de biztos zsír lesz a Duke is
  • Ender Wiggin #3
    Ha mondjuk a 90-es évek másik két nagyszerű fps-ét, a Shadow Warrior-t és a Redneck Rampage-et is felújítánák, az nem volna rossz.
  • bvalek2 #2
    Nem számít, egy régi játék modernizálásánál mások a szempontok.
  • beceneev #1
    Szerintem gagyi.