Ötvös Tibor

Készül a Splinter Cell 6

A Ubisoft korábbi bejelentése szerint egyszerre 5, AAA-kategóriás játékon dolgozik. Ezek egyike az előbb bejelentett új Assassin's Creed játék, a második pedig egy újabb Sam Fisher kaland lesz.

Utóbbit alig pár perce jelentette be hivatalosan is Jade Raymond, aki hozzátette, hogy a "teljes programot a frissen megalapított Ubisoft Toronto készíti", amely jelen pillanatban 83 embert alkalmaz. Sajnos ennél többet nem tudhattunk meg, így nem tisztázott, hogy ez most a Conviction által képviselt akciódúsabb vonalat követi vagy visszatér a Chaos Theory-féle lopakodáshoz.



Sam Fisher ötödik kalandja ugyanis eléggé megosztotta a rajongókat. Miközben a program nagyon látványos, jól játszható és érdekes volt, addig a vérbeli Splinter Cell játékosok kifogásolták a történet rövidségét és a túlságosan akció dús játékmenetet. Ennek ellenére a Conviction nagyon szép sikert aratott, így meglepő lenne, ha ez a vonal nem folytatódna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    :) Láttad a múlt évi pénzügyi jelentését az Ubisoftnak?
    Veszteséges...

    Milyen pénzkeresésől beszélsz? Pont, hogy ezzel nem fognak pénzt keresni, az ilyen rókabőrrökkel, de csak csinálják, az ilyen ötlettelen senkiházi kiadó-fejlesztőknek végleg csődbe kell menniük, hála a jó égnek, jó úton haladnak efelé...
  • Garrett27 #5
    Pontosan... Hol van az már, amikor úgy lehetett megoldani egy feladatot, hogy zajtalanul végigvonulj egy-egy adott helyen, bújkálva csatornákon keresztül, vagy a sűrűben, vagy egy-egy körtét kilőve anélkül, hogy meg ne jelenjen egy tucat őr vagy hogy egyáltalán használnál bárminemű fegyvert (a kést kivéve vagy amikor el kellett tüntetni az áldozatot)?
  • Carbine #4
    Én bíznék egy hagyományos stílusú 6. részben, de tudom, hogy szinte esélytelen. Az 5. rész se volt olyan rossz, csak éppen Splinter Cell-re nem emlékeztetett. Első percben többet lőttem benne, mint az első 3 részben összesen. Még nem is azzal lenne a baj, hogy akciódúsabb, hanem az a gond, hogy sokszor nincs is más megoldás csak az, ha lősz és ez az egysíkú játékmenet ami miatt ez nem igazi Splinter Cell.
  • Eriongtk #3
    Régen EA? NFS-t valaki? o_O
    ----
    Ez a rókabőrözés meg azért felesleges, mert úgyis 'addig üsd a vasat amíg meleg' alapon megy. De nem csak a játékvilágban. Hülye lenne akármeik kiadó megtagadni magától a hasznot. Attól mert 1 rész új, nem feltétlen jelenti azt, hogy rosszabb (pl Elder Scrolls sorozat, a 4. részt mai napig rongyosra játszom alkalmanként)... a gondok ott kezdődnek, ha a futószallag beindul - NFS, cod... stb -

    1-1 termék sikerét sajnos nem a minősége, hanem az eladott példányok száma határozza meg :/ (PC-re black opsot valaki? :/ )
    Sz*rnak ezek nagyívben a fogyasztókra, mert tudják h -tisztelet a kivételnek- "a sok birka" úgyis megveszi az n+1. részt is, ha másért nem, abban bízva, h "hátha ez jobb, mint [előző játék]"
  • Loverman #2
    vicces hogy az emberek mindig másik kiadót fikáznak. Régen az EA volt a rókabőrös, aztán az Activision, most meg ez? Ja milyen gáz már hogy azt csinálják amire minden vállalkozást létrehoznak... pénzt akarnak keresni! fujj
  • opeca #1
    Tudjuk kedves Ubisoft be se kell jelentened. Lesz ebből még 7 8 9 is...