Ötvös Tibor

Mégis siker az Avatar

Korábban még arról számoltunk be, hogy a Ubisoft berkeiben megjelent Avatar játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és megbukott.

Ám a jelek szerint korai volt még leírni a James Cameron filmje alapján készült programot, hiszen a kiadó éves üzleti jelentése szerint az Avatar 2,7 millió példányban fogyott március 31-ig és így teljesítette az elvárásokat. A hirtelen növekedés egyébként Wii-n következett be és a Ubisoft szerint az Avatár film DVD és Blu-Ray verzióinak megjelenésének köszönhető.



De nem csak az Avatar miatt lehet boldog a francia kiadó. Az Assassin's Creed II eladásai ugyanis már 9 millió felett járnak, ami döbbenetes szám. Ennél is érdekesebb az alig egy hónapja megjelent Splinter Cell: Conviction, mely 1,8 milliós eladásoknál tart. Ennek ellenére a Ubisoft többi programja nem szerepelt túl fényesen (főleg a Red Steel 2 szerepelt ismét rosszul) és ezért 17,7 százalékos veszteséget könyvelhettek el a tavalyi üzleti évhez képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #5
    Te melyik galaxisban élsz?
  • Koge #4
    mass effectet transformershez hasonlitani onmagaban nevetseges, talan jatszd vegig a ket reszt egymasutan es akkor lehet megerted miert jo (de ha belegondolok a parhuzamodba, nem fogod:)). mellesleg aki varta azonnal megvette mivel kinvancsi volt a tortenet folytatasara. ezert hullott ki a top10bol.

    mindenesetre kivancsi lennek mit ertesz melyben rohadas alatt:)

  • grobs #3
    Wii-n nem rossz az Avatar. Hadonászva utni az ellent jó poén. Grafikája sem rossz ezen a gépen. Párban nagyon jól jönnek ki a repülős-lövöldözős részek is. Így nem meglepő, hogy itt hozta az eladásokat.
  • zorrobomber #2
    Mass Effect 2-től sem vágtam magam hanyatt, az is csak egy lufi, mozis párhuzamban a Transformers 2-t tudnám felhozni, nagyobb, szebb, több a robbanás, de a mélyben rohad az egész.
  • Narxis #1
    Vicc, hogy nálunk ilyen Avatar szintű játékok vannak PC-n a top10-ben, nonszensz. Mass Effect 2 pedig elég gyorsan kihullott a 10-es listából. Ennyit a(z) (hazai) tömegízlésről.