Ötvös Tibor

Folytatódhat a Psychonauts

Tim Schafer, a Double Fine alapítója és a Monkey Island, Full Throttle és Brütal Legend megalkotója elárulta, hogy ő személy szerint készen áll a Psychonauts folytatására.

Érdekelne a folytatás?
(Összesen 92 szavazat)
  • Igen
    77 % (71 szavazat)
  • Nem
    11 % (10 szavazat)
A PSM3 magazin legújabb számában olvasható egy interjú az úriemberrel, akit természetesen megkérdeztek a mászkálós akciójáték folytatásáról is. Schafer erre annyit válaszolt, hogy ő szeretné elkészíteni és készen is áll rá, de kérdés, hogy akad-e forgalmazó, akit érdekel a második epizód. "Készen állok rá. Szeretném megcsinálni, elkészíteni. Már csak az a kérdés, hogy van olyan kiadó, aki felkarolja a projektet."



Bár a játék megjelenésekor csúnyán megbukott a kasszáknál, a Psychonauts később szép lassan megtalálta a közönségét. Ez többek között a Steamnek és a warezolásnak is köszönhető. "Az évek folyamán a játék számos emberhez eljutott, hiszen sokan lemásolták és mindössze két dollárért már a Steam oldaláról is beszerezhető. És ha ezen emberek mindegyike megvásárolja a második részt, az kirobbanó siker lenne."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 82freddy #4
    Nem értem, hogy az ilyen tényleg jó játékokat miért nem veszik az emberek. Nem a csórókra gondolok, akiknek a megélhetésük nehézkes, ott indokolt a warez vagy a kölcsön játék, hanem arra a néhány ezer embere aki anyagilag is megtehetné. A második részt is milliószor többen várják, mint ahányan meg is fogják venni.
  • Raziel Anarki #3
    remélem valaki felkarolja, az egyik olyan játék amit elsőre 3x vittem végig :D
    psychonauts ftw!

    @gecccc: lol, majdnem ;)


  • Hornymut #2
    Ha elkészül, akkor tuti vétel, az első is megvan :-)
  • geccccc #1
    Azt hittem erről van szó:
    http://www.daath.hu/pszichonautak/