Ötvös Tibor

A Sega újabb áldozatai

A Sega kiadóként elég vegyes képet mutat, hiszen az anyagilag nagyon sikeres Aliens vs. Predator mellett az ő nevükhöz fűződik az Alpha Protocol és a két Vasember játék is.

Amint arról már korábban is beszámoltunk, az Iron Man első része szépen kaszált, de a rajongók közül sokan megbánták a vételt. Épp ezért a kiadó azt kommunikálta, hogy az Iron Man 2-re jobban odafigyelnek, ám a megjelenés után a második rész is botrányos kritikákat kapott és most a vevők sem rohantak a boltokba a programért.



A fejlesztőcsapatot szétzavarta a Sega, ám ezektől függetlenül számos szuperhősös játék van tervbe véve. Elsőnek itt van mindjárt Amerika kapitány, aki elméletileg jövőre támadja be a mozikat és a Sega készítheti a videojátékot. De ugyanerre a "sorsa" jut majd Thor is és Hulkról se feledkezzünk meg. A kiadó szerint mindhárom hőssel távlati terveik vannak, szóval készüljünk fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LeventeV #12
    akarmennyire is hihetetlen a szamodra a szuleimnel otthon a szekrenybe meg mindig ott van a kulonfele ragos levonokkal diszitett Sega Genesis. rengeteg szep orat kosznhetek annak a konzolnak, az eletem resze volt es hozzajarult ahhoz, hogy az legyek aki vagyok.
    de ez mar reg volt. azota a jatekipar egyre inkabb kifejlodott, mar nem csak a gyerekeket celozza meg, hanem azokat a felnotteket akik gyerekkorukban mar jatszottak videojatekkal. de egyetertek Deryl-el... ez a sega mar nem az a sega. sajnos a jatekiparba is beferkozott a penzehseg igy mar nem a minoseg az elso. es en is szomoruan latom, hogy a sega mar nem a regi. az, hogy egy jatekuk minosegi az nem eleg, az nem mossa tisztara a nevuket; az az ember se jotevo aki meglop 10 embert aztan a tizenegyediknek ad egy szelet kenyeret.

    az ubisofthoz visszaterve: nem mondom ,hogy asz kiado, mert olyan nincs... mindenki kovet el olyan hibakat amik arra engednek neha kovetkeztetni, hogy valakinek az igazgatotanacsbol elgurult a gyogyszere. gondolom neked speciel a drm rendszerrel van gondod az ubisofthoz kapcsolodoan. en konzolon jatszottam az Assassins creed 2-t, ott nincs drm szoval netkapcsolat hibakkal nem bajlodtam, es allitom, hogy az Assassins creed 2 egy rohadtul jo jatek.
    a drm hibakat ugy ahogy betomtek, a nagyjat legalabbis es ne felejtsuk el ,hogy karpotlaskepp a felhasznalok kaptak 1 ingyen jatekot. az ubisofttol az volt egy hihetetlenul rossz lepes, hogy egy tesztstadiumban levo vedelmi rendszer egy assassins creed 2 kaliberu jatekkal debutalt.
    de az ubisoft kezei kozul jott ki az uj prince of persia, a splinter cell conviction... es az ubisoft igenis megtette azt amit a sega nem: 2008-ban a Convictionre azt mondtak, hogy ez nem jo, vissza a tervezoasztalhoz, es bevallatak azt, hogy inkabb csusznak ket evet es kiadnak egy jo jatekot. meg megemlitenem a rainbow six vegas 2-t ami szinten egy remek jatek, ill. a nemsokara megjeleno ghost recon-t.
    az ubosft rovasan tenyleg csak az utobbi idokben fellepo drm gondok voltak, amirol hazudtak, mert ugye mindenki hazudik... nem fogjak azt mondani, hogy "Elkurtuk..." - ezt csak Ferenc testver teheti.
  • Loverman #11
    a Total War mondjuk pont olyan játéksorozat ami nem a kiadó érdeme hanem a fejlesztőé. A Sega köszönheti meg nekik hogy ők lehetnek a disztribútor. Bár mostanában kezdem azt gondolni hogy visszaél a helyzettel a Sega és még csillió Total War: whatever játékra fogja kényszeríteni őket mert abból jön a pénz.
  • Daryl Hall #10
    A SEGA valaha köröket vert a Nintendora, de még a Sony PlayStation-re is. Játékkészítőként, pedig a világ legjobb játékát rakták le az asztalra. De ennek az időnek már réges rég vége, 2003 óta a Sega már nem az a Sega, aki valaha volt. Evidens és joggal szidhatjuk a mostani Szegát a szar kritikán aluli játékkínálatáért. És, hogy ma hol tart a játék világ azt kettő darab játékfejlesztő és konzolgyártó cégnek köszönhetjük, az egyik a Sega a másik a Sony.
  • galocza #9
    óh, szép érv-adok-kapok.
    modorral mindez nem lett volna megoldható?
  • opeca #8
    A Sega már akkor méltó konzol-konkurencia volt, amikor te még a taknyodat törölted le az arcodról, hogy utána elmajszolgasd.

    Továbbá ott van a Total War sorozat ami a maga nemében teljesen korrekt, egyedi stratégiai játék.

    Az, hogy vannak gyengébben sikerült próbálkozások, amiket persze, hogy kiad, miután a pénzéből valamit látni is akar, hát az mindenkivel előfordul.

    Nem kell megvenni a játékot, ha nem tetszik. Az Assasin Creed-et meg ne is említsd nekem, semmiféle Ubisoft nevet, mert feláll a hátamon a szőr tőlük.


    Azokat szidd, azt még meg is érteném.


  • LeventeV #7
    ez egy eleg hatarozatlan allasfoglalas
  • Cht #6
    Szép hozzáállás.
    (mindjárt jön az hogy ő kezdte)
  • LeventeV #5
    mar megbocsass te gane senkihazi paraszt... joggal szidom a sega-t megpedig azert mert kiadokent kotelessege utanajarni annak, hogy kivel keszitteti a jatekokat, es ha a jatek FOS, marpedig az iron man 1-2 az, akkor o megmondhatja azt, hogy "gyerekek mi nem erre szamitotunk, elvesszuk toletek a projektet majd aki ert hozza az megcsinalja", de eszuk agaban sincs, inkabb kiadjak azt amirol ok is tudjak ,hogy szar es elkernek egy csomo penzt erte, mert egy fillerrel sem adjak olcsobban mint pl. az Uncharted 2 vagy az Assassins creed 2 kaliberu jatekokat es majd ha megbukik a program akkor kirugjak a fejlesztoket es minden felelosseget rajuk haritanak, ha esetleg azt mondjak, hogy ez az o hibajuk is az csak egy jol utemezett hazugsag... tovabba joggal szidom a segat mert kiadokent megigerte, hogy az iron man 2 mar egy a nevehez melto jatek lesz, de nem lett az. es joggal szidom a segat mert ugyanezt fogjak csinalni a captain america jatekkal is: keszitenek egy FOST legalabb akkorat mint amekkorat anyad csinalt mikor kinyomott a mehebol, es majd a neve, meg a film szepen eladja a jatekot.

    az AvP is egy agyonhypeolt jatek.
    az a baj, hogy elveszlett az igenyesseg ebbol a vilagbol es mar mindent a penz ural, es mindenki azt szeretei, mindenkinek az tetszik amit megmondanak neki, hogy ez es ez jo ez es ez szep. es ha valaki megmeri mondani az igazat akkor az mar nyomi... hat akkor inkabb legyek "nyomi" mint egy hypemanias fostalicska.
  • ffxi #4
    Tenchu sorozatuk azért yó sikerült. Kár, h nincs PC-re :(
  • Loverman #3
    1: a Sega kiadó ezekben az esetekben, nem fejlesztő, szóval nem "csak" a Sega hibája hogy szarok a játékok
    2: de azért részben az ő hibájuk is, szóval csak szidjuk a Segát :D
    nyomi