Ötvös Tibor

Joker meghal a következő akciója közben?

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése mindenképpen a Rocksteady fejlesztette Batman: Arkham Asylum volt.

A játék méltán pályázhat a Minden idők legjobb képregény-adaptációja címre is, de a lopakodós akciójátékok között is előkelő helyet foglal el. Mindenesetre számos díjjal és milliós eladásokkal a hátuk mögött a fejlesztők nem tehették meg, hogy ne folytassák a programot, melyet már a Warner játékrészlege ad ki.



Korábban már foglalkoztunk a Batman: Arkham Asylum 2-vel, de ma ismét érdeme kirándulnunk Gotham Citybe. A Cannes-i filmfesztiválon a Joker hangját adó Mark Hamill ugyanis azt mondta, hogy utoljára keltette életre Batman leghíresebb ellenfelét. De hozzátette, hogy stílusosan búcsúzik.

Az egykori Jedi-lovag elárulta, hogy már másodszor sem akarta elvállalni a "szerepet", mivel szerinte "soha nem érik el az első rész színvonalát", de a készítők végül meggyőzték. Mindenesetre a legtöbb fórumon már rögtön beindultak a pletykák, miszerint Joker meghal az Arkham Asylum folytatásában és az esetleges harmadik részre új fő-fő-főgonoszt kell majd találni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #6
    Az 1989-es Batman filmben is meghal Joker. Leesik a háztetőről.
  • ffxi #5
    Elég Jokerből, jöhetne más "fő"gonosz is. Kétarc pl.
  • Calisius #4
    Nem is "Batsy" ölte meg, hanem Robin. A Batman Beyond sorozatnak volt/van egy egész estés zárórésze, amiben kiderült, hogyan halt meg Joker.
    Joker és kedvese - Harley Quinn - elrabolta Robint és mindenféle agymosással a maguk pártjára állították. Csak aztán visszafelé sült el a dolog, mert a gyerek annyira bekattant, hogy lepuffantotta Jokert. :)
  • JASON13 #3
    Joker lehet beáldozza magát, nekiszalad Batman páncéljának vagy ilyesmi... Amugy nem tudom melyik képregény adaptációja mert mondjuk az tény hogy van egy pár arkham asylum képregény de egyik sem szól TITAN méregről meg legtöbben mindenki benne van itt meg csak páran voltak.
  • jcsabi #2
    lehet "véletlen" öli meg
  • Risu Führer #1
    Az nem úgy van hogy Batman nem öl meg senkit?