Ötvös Tibor

Mozgásban a Two Worlds II

Az ősszel megjelenő Two Worlds folytatásáról már bővebben is beszámoltunk, ám a mai napon megérkezett az első, debütáló trailere a játéknak, melyben bőven akadnak játékmenetet bemutató jelenetek is.

Ráadásul megtudhattuk azt is, hogy mi is jár azon vásárlóknak, akik a Gamestop oldalán rendeli elő a játékot. Mint kiderült, a Two Worlds második részéhez játékban felhasználható extrák járnak, mely jelen esetben egy exkluzív kardot és egy titkos helyszínt jelent, mely további két órás játékot kínál.


"Egy darabig azt gondoltuk, hogy egy erős lószerszámot vagy valamilyen aranytárgyat adunk az előrendelőknek" - jegyezte meg a SouthPeak marketingrészlegének vezetője, Richard Iggo. "De nem akartunk csalódást okozni a rajongóknak és inkább egy igazi kemény fegyvert és egy titkos helyszínt alkottunk meg. A kard 60 vágási, 110 villám és 85 mérgezési sebzést okoz és növeli az összes ellenállási képességünk értékét. Hát van ennél szexisebb dolog?"

A Two Worlds II Európában szeptember 17-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gubberx #5
    hát az 1 ritka szar volt pedig imádom ezt a stílust
  • tomcsa4 #4
    Várom ezt is, csak sajnálattal látom, hogy 18+os. Vér és kegyetlenkedés nélkül is lehet élvezetes egy játék. Remélem majd kikapcsolhatóak lesznek ezek a dolgok! Az első része mindenesetre jó volt és várom a másodikat.
  • Tinman #3
    Ebay only.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Sajnos, az első rész teljesen kimaradt az életemből - online RPG? MMO? - és így furán érezném magam, ha előbb ezt venném meg.
    Összegyűjtöm maradék felhasználható pénzecskémet, és utánanézek az első résznek.
  • Tinman #1
    Veszem. Remélem lesz belőle gyűjtői.