Ötvös Tibor

Hivatalos Spore kiegészítő érkezik

A The Sims kiegészítő áradatát alapul véve szerintem senki nem kételkedett egyetlen pillanatig sem abban, hogy az Electronic Arts ezúttal sem hagyja ki a ziccert és szép lassan rekordmennyiségű expanzió lát majd napvilágot.

Az első kiegészítőre nem is kellett sokat várni, hiszen alig pár héttel a Spore megjelenése után már meg is érkezett a Cute & Creepy Parts Pack elnevezésű csomag és a héten újabb expanziót jelentett be az EA. A Spore: Galactic Andventures immáron teljes értékű csomag lesz, melyben számtalan új lehetőség és játékmenet vár majd ránk.



Az azonban már a címből is kiderülhet, hogy a lemez elsősorban az űrbeli játékot bővíti ki méghozzá egy teljesen új területtel. A Galactic Adventures a Maxis műhelyében készül, ahol - a pletykák szerint - még további lemezek tervei is kidolgozás alatt állnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daffit #7
    Nekem csak az űr fázis teszett, de gyorsan megunható az is. Szerintem rengeteg lehetőség van a játékban, amit nem használtak ki. Talán a Spore 2 vagy 3 lesz a számomta megfelelő (feltéve ha lesz, de a Sims után nem lepődnék meg)
  • xizor #6
    Az űrfázis ötlete meg megvalósítása a játékmenetet leszámítva, hogy ilyen "másod osztályú tps" lett szerintem nagyon jó lett :) Ha ügyesek és kiadnak pár kiegészítőt, szerintem must try játék lesz elöbb utóbb.
  • Pares #5
    Szerintem pontosan ezt fogják javitani ebbven az expanzióban. Nekem nagyon teccett a játék, kivéve az űrfázist. Legjobban az nem teccett, hogy csak 1 űrhajót tudtam csináni, a többit csak kölcsönkérni. Baszod ez marhanagy baromság volt...
  • Tyty #4
    Én is nagyot csalódtam benne, az eleje szuper, de a városos résztől már nem jött be. Az űrben főleg az nem tetszett, hogy nem lehet egy bolygót 100%-ra bevédeni, hogy ott hagyhasd nyugodtan és terjeszkedj.
  • JTBM #3
    Nálam igen gyorsan kuka lett a játék...
  • Vardar #2
    Ha ezekből is egy polc lesz akkor már nem férnek hova a jó játékok a Tescoba:D
  • atiat #1
    Van mit bővíteni....