Ötvös Tibor

Máris jön a Spore első kiegészítő lemeze

Talán más játék esetében a meglepetés erejével hatna a hír, miszerint alig egy hónappal a megjelenése után már a kiegészítő lemez bejelentése is megtörtént, ám egy Will Wright játéknál ez szinte természetes.

Aki nem ismerné az úriember nevét, annak elég a The Sims-franchise címkét feldobni és máris sejtheti, kiről is van szó. A The Sims második részéhez még a harmadik epizód bejelentése után is érkeznek a kiegészítők és ember legyen a talpán, aki emlékszik, összesen mennyi jelent meg a franchise berkeiben.



Úgy tűnik, a nemrégiben megjelent Spore is hasonló sorsot tudhat majd a magáénak, hiszen az alig egy hónapja bemutatkozó játék hamarosan megkapja első - és tuti nem utolsó - kiegészítőjét. Legalábbis az Amazon és a Gamestop előrendelési oldalán felbukkant a Spore: Cute & Creepy Parts Pack elnevezésű csomag, mely 2008. november 18-án jelenik meg. Az EA még nem reagált az értesülésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Viltord #14
    Szerintem érdemes, mert az Élet pálcájával 42-szer tudsz terraformálni növények és lények lerakása nélkül.
  • ReMeK #13
    Jaja én a galaxis közepén is voltam már, nem nagyon érte meg bemenni oda az élet pálcájáért :D
  • Viltord #12
    Nem, az űrfázisnak soha nincs vége, ott már végtelen a játék. Ha mondjuk nagynehezen eljutsz a galaxis közepébe, állítólag ott van egy animáció, ahol az Élet pálcáját kapod meg.
  • ReMeK #11
    Hy!

    Az ürfázisban maxon van a zöld csík már , mesteri titulusom van és mégsincs vége.
    Az összes elötte lévő fázisba végelett ha a zöld csik maxra ért.
    Nincs egy záró videó vagy valami? :)

    Kösz.
  • Viltord #10
    Már akinek, minden egyéni.
    Itt van már 2 kép a borítójáról:


    Végül úgy néz ki, hogy nálunk november 20-án fog megjelenni és 18-án Amerikában.
    Állítólag majd egyszer lesz olyan is, hogy vízalatti fázis, mely a sejt és a lény fázis között lesz, de az még odébb van.
    Remélem majd lehet vegyíteni az új elemeket a régiekkel kombinálva. Állítólag jövő év elején az 1. nagy kiegészítő is megjelenik, melyben az űr fázist bővítik ki, pl. azzal, hogy le lehet már teleportálni magát a lényt, nem csak a hologramot és valami küldetéstervező labor is lesz hozzá. :-) Azt is remélem már maga a leteleportált lény fog tudni futni, ugrani, meg efféléket, nem csak lassan sétálni, mint a hologram. De majd kiderül úgyis. Ez akkor olyasmi lesz, mint egy űrhajóval felszerelt félig-meddig lény fázis bármely bolygón. :P Úgy volt, hogy a Növénylabor ezzel együtt jön ki egy lemezen, vagy plusz egy lemezen. De ez is kiderül majd. Még olyanról is láttam videót, meg hallottam, hogy majd egyszer lesz vízalatti fázis kiegészítő, mely a sejt és a lény fázis között lesz és nem felülnézetből, hanem úgy mint a lény fázisban, csak uszonyokkal, meg víz alatt. De majd kiderül. Tehát van rá esély.
  • narumon #9
    Hát a sporeon sok kiélvezni való nincs. (max ha valaki mazo). Egy idő után hót unalmas, és nem is csábít arra hogy kiélvezd.
  • GG #8
    Megtörtént. De ök úgy se fognak olyan gyorsan válaszolni mint ti! :P
  • Viltord #7
    Állítólag hivatalosan november 18-án jön az 1. kiegészítő, de ez még nem teljesen biztos. A kiegészítő neve Cute and Creepy parts pack, avagy Cuki és Félelmetes elemek csomagja. A növénylabor is benne lesz állítólag már publikusan és használható, javított formában. Csak mert állítólag el van rejtve az alap játékban, megnyitható a növénylabor (biztos mert nincs kész és ne okozzon gondot a hibái miatt), de elmenteni nem nagyon lehet, plusz a sok hibája miatt a labor tönkreteheti a feltelepített játékot, melyet én nem kockáztatok. Valószínűleg 20$ lesz, vagyis nálunk 3-4000 Ft. Meg állítólag majd lesz valami víz alatti módi csomag is, avagy vízi fázis. De ezek még nem biztosak, majd kiderül.

    Azért mert a Sims 2-höz hasonlóan kiegészítői lesznek hozzá (bár ez szerintem várható volt hallottam is róla), attól még nem szar. Ugyanazok készítik a Spore-t, mint a Sims sorozatot. Én nem bánom a kiegészítőket, jöhetnek nyugodtan, csak működjenek. Meg aztán akit nem érdekel, az nem telepíti fel és kész. Én az 1. kiegészítőt mindenképp megfogom venni és felfogom rakni, mert érdekelnek az új elemek és ha tényleg benne lesz a növénylabor publikusan és jól működik, akkor azt is szeretném.

    Jó, kicsit könnyű a játék. Örüljünk inkább annak, hogy nem kötelező rögtön a fázisok teljesítésével továbbhaladni a következőre, hanem bármeddig abban maradhatsz, amelyikben szeretnél. És így lehet húzni, nem az a játék célja, hogy mindent bele, járjuk át gyorsan. De azért az űr fázis már nehezebb és onnantól azon belül végtelen. Ha még mindig baromi nagy gond, akkor panaszkodjatok az alkotóknak,...
  • savior #6
    hihetetlen hogy ezt a szart ellehet adni. az a hulye simses segg a nevet adta hozza es egybol siker lett.
  • Ps1ch0 #5
    Hat nemtudom, nekem este megtetszett reggelre meg vege volt. Es igyekeztem huzni az osszes szakaszban az idot meg nem csak harcolni hanem baratkozni meg hasonlo. Megis gyorsan meghalt. Baratnom jatsza de o csak az elso ket szakaszt ahol meg lehet a kisembert javitgatni:) mar van vagy 6 bolygon :)