SG.hu

Engedélyezi a felnőtt tartalmakat a Twitch

A Twitch megújítja a szexuális tartalmakra vonatkozó szabályokat, a streaming-oldalon mostantól engedélyezettek lesznek a felnőtt tartalmak, például a meztelen rajzok és szobrok - feltéve, hogy művészinek minősülnek.

Az alkotók mostantól "melleiket, feneküket vagy kismedencei régiójukat" kiemelő videókat is streamelhetnek, jelentette be az Amazon tulajdonában lévő oldal. A játékosok körében népszerű Twitchnél ez a szexuális tartalmakra vonatkozó szabályok átalakításának második fejezete. Mindazonáltal a pornográf anyagok általános tilalma továbbra is érvényben marad. "Egybehangzóan olyan visszajelzéseket kaptunk a streamelőktől, miszerint nehezen igazodnak el abban, hogyan fogják értelmezni a tartalmukat" - írta Angela Hession, a Twitch ügyfélbizalomért felelős alelnöke egy blogbejegyzésben. "Szeretnénk, ha a streamelők biztosak lennének abban, hogy megértik a szabályainkat, a nézők pedig biztosak lennének abban, hogy az általuk elvárt élményt kapják".

A régi szabályok szerint a legtöbb explicit tartalom tiltott volt, ami azért volt problematikus, mert bár a Twitch arról ismert, hogy mások videojátékokat néznek rajta, a kreatív önkifejezés más típusai miatt is népszerűvé vált. Ezek a rajzoktól kezdve a szobrokon át a testfestésig terjedhetnek. Ez bizonytalanságot keltett azzal kapcsolatban, hogy az ilyen tartalmak megengedettek-e. A Twitch egy ponton kénytelen volt elismerni, hogy "a mások által szexinek talált képek nem ütköznek a szabályainkba". A vállalat mostanra elismerte, hogy a helyzet zavaros volt. "A Twitch-en virágzó művészközösség működik, és ez a politika túlságosan büntető jellegű volt, és nem tükrözte a tartalom hatását" - mondta Hession.


Aki melltartóban streameli ahogy játszik, ott a nézők valószínűleg nem az adott játékra kiváncsiak

Az explicit tartalmakra vonatkozó szabályok bevezetése azt jelenti, hogy a művészeknek és más alkotóknak sokkal egyértelműbbnek kell lennie, hogy pontosan mi megengedett és mi nem. Az elsődleges változás a tartalomkészítői címkékre vonatkozó követelményt érinti bizonyos adatfolyamokon. A nézőknek beleegyezésüket kell adniuk, mielőtt megnéznének egy ilyen streamet. A korábban tiltott tartalmak nagy része mostantól megengedett lesz, amennyiben megfelelő címkével van ellátva, beleértve a "szándékosan a melleket, a feneket vagy a medence területét kiemelő" tartalmakat, a testfestést és a "erotikus táncokat", amelyek során az emberek levetkőznek. Egyes táncok, mint például a rúdtánc és a "twerking" szintén engedélyezettek, anélkül, hogy fel lennének címkézve.

A Twitch szerint a változtatásra azért került sor, mert a korábbi szabályok problémákat okoztak, például a "twerking egy esküvőn" vagy a rúdtáncot tartalmazó edzések tiltása. Azokat a streamelőket, akik nem megfelelően címkézik a tartalmukat, figyelmeztetni fogják, és a Twitch fogja alkalmazni a helyes címkét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #5
    ha kiraktad a kirakatba ne visszakozzál hogy nem eladó
  • Frekvency #4
    ha valamelyik picsának sír a szája, hogy a férfiak tárgyiasítsák őket akkor jobb ha befogják a ribanc pofájukat, mert a nőket önmaguknál senki nem tudja jobban szexualizálni mnt saját maguk..
  • Frekvency #3
    undorító pénzéhes szar banda. A fészbúkra is felengedte a gyíkember a REELS videós előfizetős ribancokat.

    Mennyi pénz elég ezeknek a nyomorultaknak????
  • barret #2
    Eddig is sok ilyen videó volt fent.Például női test festős,nem a csuklóját festette...
  • noland #1
    "Aki melltartóban streameli ahogy játszik, ott a nézők valószínűleg nem az adott játékra kiváncsiak" - Hanem mondjuk a mikrofonra - kis árukapcsolás :D