Ötvös Tibor

Epikus trailert kapott az Assassin's Creed: Odyssey

Feltehetően utolsó trailerét kapta az Assassin's Creed: Odyseey.

Közeledik az Assassin's Creed: Odyssey premierje és a külföldi kritikák már olvashatók is a játékról. Sajnos ezek többnyire egy kiterjesztett Origins-fejezetet vetítenek előre, de ez nem meglepő, hiszen eredetileg a görög vonal is része lett volna az egyiptomi bevetésnek. Mindenesetre ma érkezett egy új és látványos trailer, melyben a döntések következményeit tekinthetjük meg.

Számos új elemmel bővül a franchise, melynek rögtön az elején választhatunk a két karakter közül és persze az RPG-s fejlődési rendszer is minden eddiginél mélyebb lesz. Bárkit is választunk, a főszereplő Leónidasz király leszármazottja lesz, akit azonban apja kitagad, de mégis az ikonikus lándzsadarab hősünk tulajdonában marad. A dialógusok során most már választhatunk és ezzel valamennyire beleszólhatunk a szereplők egymás közötti kapcsolatába is. A megszokott emberi harcosok mellett mitológiai lények, mint például a Minótaurusz is megjelenik majd a harcmezőn. Az Odyssey október 5-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    majd, ha esetleg a digic kiadja a szokásos trailert (de lehet, hogy ehhez a vicchez nem is készül), na az lesz epikus. ez a játékból kiollózott semmi még véletlenül sem az.