Ötvös Tibor

Lezárult a Resistance franchise

Az Insomniac Games bejelentette, hogy nem folytatódik a Resistance: Fall of Man franchise.

2006-ban jelent meg a Resistance: Fall of Man, mely a PS3 egyik első címe volt és az Insomniac Games sikerrel aknázta ki az új konzol erőforrásait. A franchise további két folytatást kapott, az utolsó, harmadik rész 2011-ben jelent meg és a jelek szerint nem robbantott bankot, mivel az eltelt időszakban fel sem merült a negyedik rész lehetősége. A rajongókat persze foglalkoztatta a dolog, de ma pont került a sztori végére.

A ResetEra értesülései alapján, melyek egyébként a kommunikációs menedzser, James Stevenson környezetéből érkeztek, lezárult a franchise. Stevenson elmondása alapján nem készülnek tovább bővíteni a játékot, nem terveznek folytatást és házon belül pedig nem adják másnak a lehetőséget. Szóval maximum egy Remastered változatot kaphatunk a három fejezet valamelyikéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    hát nem is tudom. Meg van a 2-3 és igazából nem fogott meg.
    A 2. részt még nagyon az elején felejtőssé tettem, mivel nincs kedvem teljesen láthatatlan ellenfél ellen harcolni. Emlékeim szerint csak a növényzet mozgásából lehetett következtetni arra, hogy merre is jár. Baromság. Nem volt semmilyen eszközöm, hogy lássam a tetvet.
    A 3. rész esetében kb. 30 perc után adtam fel az egészet.
    Számomra felejtős ez a játék és igazából az sem érdedkel, hogy folytatják-e vagy sem. Textura tunningon át eset verzsön sem nagyon mozdít.